[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IOZIvMSCM34[/youtube]

 

Irans president Ahmadinejad benytter enhver mulighet til å rasle med sablene mot Israel. Som han tidligere har truet med å fjerne fra kartet.

En av verdens mest kontroversielle ledere er på besøk i Libanon og sier rett ut at han er klar til å måtte bidra om det kommer trusler fra det presidenten velger å kalle sionistregimet, og peker selvsagt på Israel-

I Beirut møtte Ahmadinejad Libanons president Michel Suleiman. Etter planen skal han senere møte ledere for den islamistiske organisasjonen Hizbollah, som USA og Israel anser som en terroristorganisasjon.

Iran har atomvåpen. Enda presidenten ikke har direkte makt så lytter verden når han taler. Og han er ikke redd for å kline til med saftige uttrykk når han snakker til media. Iet intervju med en amerikansk TV- kanal sa han rett ut at han var sikker på at Al Qaida leder Osama Bin Laden befinner seg i Washington-

Ahmadinejad er en mann som benytter alle muligheter til å provosere sin verste fiende- Og Israel blir provosert av at president ønsker å besøke Sør Libanon. Det er ikke lenge siden det var trefninger som hadde skadde og drepte på begge sider av grensene-

– Libanon er en kilde til stolthet for hele regionen. Libanon har flyttet maktbalansen til fordel for folket i regionen, erklærte den iranske presidenten.

Libanesiske politikere som heller ønsker mer samarbeid med Vesten, fordømmer Iran for å behandle Libanon som «en iransk base ved Middelhavet». Iran mistenkes for å forsyne Hizbollah-militsen med våpen.

– Ahmadinejad hadde vært mer velkommen om han kom som Irans president, ikke som om han var president over deler av Libanon, sier Samir Geagea, en kristen politisk leder som er motstander av Hizbollah.

La det være helt klokkeklart. En konflikt mellom Israel og Iran vil kunne være fatal. Og med tanke på at USA er Israels nærmeste allierte så er det lett å forstå at om det smeller her, så vil det ramme mange flere enn menneskene i midtøsten-

-Mahmoud Ahmadinejad ber vestlige land innstille all støtte til Israel fordi Israel ifølge ham snart vil «fare til helvete». Uttalelsen kom i en tale søndag som den iranske statssjefen holdt i Ardebil i den nordvestlige delen av landet.

– Grunnen er lagt for at sionistregimet snart farer til helvete. Og alle land som støtter dette regimet, kommer til å følge Israel på veien til helvete, sa han.
Denne kommentaren er bare en av mange kontoversielle uttalelser den Iranske presidenten har kommet med-

Det er lett å tro at mannen ikke er tilregnelig…

Kilde

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10041578

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10033739

Pin It on Pinterest