VIDEO-Ahamadinejad i Libanon- rasler med sablene mot Israel

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IOZIvMSCM34[/youtube]

 

Irans president Ahmadinejad benytter enhver mulighet til å rasle med sablene mot Israel. Som han tidligere har truet med å fjerne fra kartet.

En av verdens mest kontroversielle ledere er på besøk i Libanon og sier rett ut at han er klart til å måtte bidra om det kommer trussler fra det presidenten velger å kalle sionistregimet, og peker selvsagt på Israel-

I Beirut møtte Ahmadinejad Libanons president Michel Suleiman. Etter planen skal han senere møte ledere for den islamistiske organisasjonen Hizbollah, som USA og Israel anser som en terroristorganisasjon.

Iran har atomvåpen. Enda presidenten ikke har direkte makt så lytter verden når han taler. Og han er ikke redd for å kline til med saftige uttrykk når han snakker til media. Iet intervju med en amerikansk TV- kanal sa han rett ut at han var sikker på at Al Qaida leder Osama Bin Laden befinner seg i Washington-

Ahmadinejad er en mann som benytter alle muligheter til å provosere sin verste fiende- Og Israel blir provosert av at president ønsker å besøke Sør Libanon. Det er ikke lenge siden det var trefninger som hadde skadde og drepte på begge sider av grensene-

– Libanon er en kilde til stolthet for hele regionen. Libanon har flyttet maktbalansen til fordel for folket i regionen, erklærte den iranske presidenten.

Libanesiske politikere som heller ønsker mer samarbeid med Vesten, fordømmer Iran for å behandle Libanon som «en iransk base ved Middelhavet». Iran mistenkes for å forsyne Hizbollah-militsen med våpen.

– Ahmadinejad hadde vært mer velkommen om han kom som Irans president, ikke som om han var president over deler av Libanon, sier Samir Geagea, en kristen politisk leder som er motstander av Hizbollah.

La det være helt klokkeklart. En konflikt mellom Israel og Iran vil kunne være fatal. Og med tanke på at USA er Israels nærmeste alierte så er det lett å forstå at om det smeller her, så vil det ramme mange fler enn menneskene i midtøsten-

-Mahmoud Ahmadinejad ber vestlige land innstille all støtte til Israel fordi Israel ifølge ham snart vil «fare til helvete». Uttalelsen kom i en tale søndag som den iranske statssjefen holdt i Ardebil i den nordvestlige delen av landet.

– Grunnen er lagt for at sionistregimet snart farer til helvete. Og alle land som støtter dette regimet, kommer til å følge Israel på veien til helvete, sa han.
Denne kommentaren er bare en av mange kontoversielle uttalelser den Iranske presidenten har kommet med-

Kilde

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10041578

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10033739

2 thoughts on “VIDEO-Ahamadinejad i Libanon- rasler med sablene mot Israel

  1. WHAY DOES ALL THINK THAT HIZBOLLAH IS BAD AND IRAN JUST BECAUSE THEY WANT PEACE??? WHAT HAVE AMERICA DONE 2 PALESTIN?? WHAT HAVE AMERICA DONE 2 IRAK AND 2 SOMALIA AND MANY MORE…..COUNTRIES AMERICA IS SALVE FOR ISREAL THEY WANT LEBANON 2 BE IRAK OR PALESTIN NUMBER 2 BUTT THAT WILL NEVER HAPPEN. IRAN WILL BE EVERY ONES NIGHT MARE 😉
    THIS IS JUST THE BEGINING AS LONG ISREAL IS TAIKING OVER PALESTINA IRAN AND HIZBOLLAH WILL NOT STOP BEFORE ITS NO ISREAL ATT ALLLL IT WILL DELETE!!!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.