VIDEO-Inger Lise Hansen KRFs Afrodite

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L4BtoJzN1n8[/youtube]

HØYBRÅTEN TREKKER SEG!! Men ikke før 2013!

Dagfinn Høybråten stiller ikke til gjenvalg ved partiets landsmøte til våren. Etter stortingsvalget i 2013 gir Dagfinn Høybråten seg helt i topp-politikken.

Høybråten legger likevel ikke skjul på at KrF har vært gjennom en «krevende periode».

– Jeg tror derfor det er rett for partiet å slippe til en ny ledelse som kan få god tid til å bygge sin plattform fram til det viktige valget i 2013. Jeg kommer til å arbeide aktivt for partiet fra min plass i Stortinget og bidra til at KrF kan opptre samlet og slagkraftig i en krevende tid, skriver Høybråten i sitt brev til partiets valgkomite.

Høybråten legger ikke skjul på at kritikken de siste dagene har gått inn på han, men hevder overfor NRK han tok beslutningen om å si nei til gjenvalg allerede i 2008.

I regi av Naturvernforbundet arrangeres det miljøfestival i Kabelvåg denne helgen. Målet er et oljefritt Lofoten og Vesterålen. Det er en sak Inger Lise Hansen (KrF) brenner for.

Forvaltningsplanen for Barentshavet og havområdene utenfor Lofoten skal revideres i 2010. I denne revisjonen skal regjeringen ta en beslutning om hvorvidt det skal settes i gang en åpningsprosess for oljeboring utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja. Det er Inger Lise Hansen sterkt imot, og er på plass på folkefest mot oljeboring.

– Dette viktig sted å være. Vi skal vinne kampen for et oljefritt Lofoten og Vesterålen. Jeg mener det er viktig å mobilisere folk der de er – kampen må vinnes hos folket, sier hun.

Inger Lise Hansen kan være Kristelig Folkepartis svar på kjærlighetens og fruktbarhetens gudinne i Gresk Mytologi, Afrodite! 

 Jeg mener at flotte Hansen er det beste som har skjedd KRF på mange 10 år! Hun står rakrygget med begge bena godt plantet på jorda, og snakker partiledelsen midt i mot. En partiledelse som er så nitrist, kjedelig og arrogant at det er vel egentlig et lite under i seg selv at de har fått noen politiske stemmer ved de siste valg i det hele tatt!

Grunnen til at jeg vil sammenlikne Hansen med Afrodite er at hun er fruktbarhets gudinnen, og er det noe partiet trenger så er det ny giv, ny glød og så mye fruktbarhet det går ann å få i inn i et politisk pari i Norge! Inger Lise Hansen er den som kan gi et parti- som ligger nærmest med brukket rygg- denne given. Hun er, smart pen og tøff, noe man ikke kan beskylde tidligere partiledere for å være.

Kjedelige og politisk klønete Svarstad Haugland, og nåværende partileder Dagfinn Høybråten, ja hva kan man si? Hvor kan man finne kjedeligere politikere? Stemmene partiet har fått de siste årene taler for seg, det har gått rett nedover alt for lenge. Klønete og lite energisk ledelse må ta det meste av skylda. 

Starten på slutten for Høybråten?

KrF-leder Dagfinn Høybråten sier sentralstyret i partiet nå er innstilt på å endre bekjennelsesparagrafen som frem til i dag har krevd at alle representanter for partiet må være kristne.

– Vi er klare for å endre bestemmelsene. Vi skal fortsette å være et parti basert på det kristne verdisyn, og det vil våre representanter fortsette å stå inne for, men måten vi uttrykker det på er vi i ferd med å fornye, sier Dagfinn Høybråten til VG Nett etter dagens sentralstyremøte.

– Vi tror vi skal finne et uttrykk for vår politiske tradisjon som også treffer den tiden vi er i nå, sier partilederen.

 Et så viktig parti som KRF  bør har livets rett, og fortjener å ha en partileder som har litt sjarm, humør, glimt  i øyet og staker ut en ny og riktigere vei for partiet! Tidligere partiledere i KRF har vært kjent for å være platte, gråe, og ha manglende visjoner for egen politikk!

– Det er riktig at partiet har en debatt gående. Men det virker lite troverdig når det også blir uttalt at strategiprosessen ikke skal dreie seg om personer og politikk. Men hvis det ikke skal dreie seg om det, hva skal det dreie seg om da? På de premissene tror jeg ikke det kommer noe nytt ut av denne debatten, sier Hansen.

Mangelen på nyskaping og nytenking i dagens KrF kan ifølge Hansen bli skjebnesvangert for partiet.

– Det er da også en utrolig dårlig partistrategisk øvelse vente med bearbeidelsen av tidenes dårligste valg helt til opptakten til kommunevalget.

Jeg mener at det allerede har tvunget seg fram et naturlig skifte. Dagfinn Høybråten sitter på lånt tid. Det vet han godt. Er det ikke like godt å gå av nå, før det blir pinlig og flaut?

Greier ledelsen i KRF å få fjernet den sittende partilederen og få inn den som er partiets reddende engel, Inger Lise Hansen uten for mye støy? Tvilsomt. Men når den tid kommer- for det gjør den, så er jeg klar med min stemme, men ikke før!

Stå på Inger Lise!

Om det blir Knut Arild Hareide eller Inger Lise Hansen som tar over etter Høybråten er ikke godt å si ennå. Det viktigste for partiet er at det stakes ut en ny og modernisert utgave av et av Norges viktigste politiske partier-

Lite tyder på at det blir endringer før til våren. Da partiet har Landsmøte i April-

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10041165

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10041165

6 thoughts on “VIDEO-Inger Lise Hansen KRFs Afrodite

 1. Inger Lise Hansen er det beste som har skjedd Krf, men de skjønner det ikke selv. Hvis de omsider skal lykkes med få kastet Høybråten, er Hansen uten tvil det beste valget. Hvis derimot «spira» Hareide skulle bli valgt, må Hansen umiddelbart fortsette karieren i et annet parti hvor hun garntert vil bli respektert.

 2. Jeg ser du er bekymret for Krfs framtid, vargas. Jeg har også sansen for Hansen, som virker som en moderne, åpen type. Faren ved å velge henne til leder er at de risikerer å miste mye av ‘grunnfjellet’; jeg tenker på de eldre, misjonsmiljøene og lignende. De vil vel føle seg mere bekvemme med Hareide?

  1. Det tror jeg du har rett i Samantha- KRF har svært mange litt konservative og gammemodige velgere som vil ha det vante gamle, og det kan hende Hansen blir litt for urban og moderne for disse- men jeg mener det er absolutt det partiet trenger. Ny, leder nye tanker, og ny giv!

   Takk for kommentar Samantha

 3. «KrF-leder Dagfinn Høybråten sier sentralstyret i partiet nå er innstilt på å endre bekjennelsesparagrafen som frem til i dag har krevd at alle representanter for partiet må være kristne.»
  er vel igjen ett dårlig gjenomtenkt ide… er ikke selv kristen men mener det der er en uthuling av det krf står for, nemlig å være ett talsrør for de kristne… men da bør de også avstå ifra å komme med mange forbud som f.eks røykeloven,. noe av den er common sence men å forby voksne mennesker å ta seg en røyk på en resturang er litt for mye. da hadde vært bedre å oppmutre til nye røykfrie resturanger.. vi trenger ikke barnehage tater til å bestemme over oss som tydeligvis høybråten trur. den mannen har vært til mer skade for partiet og norge enn vidkun quisling.

 4. (VGNett) Dagfinn Høybråten stiller ikke til gjenvalg ved partiets landsmøte til våren. Etter stortingsvalget i 2013 gir Dagfinn Høybråten seg helt i topp-politikken.

  hipp hipp hurra, nå skal jeg sprette en øl og feire… høybråten vil bli husket men ikke savnet..

  1. Jeg må bare få si meg helt enig- Jeg tror KRF kan få et brakvalg hvis de får på plass en ny kvinnelig leder med etternavn som slutter på .ansen-
   Helst i god tid før valget selvsagt!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.