VIDEO- Israleske soldater en skam for Israel

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rBiB0L1fUXk[/youtube]

– Jeg så videoen på Al Jazeera. Jeg sov ikke hele natten og følte meg ydmyket og frustrert, sier Ihsan al-Dababsi (35) til nyhetsbyrået AFP.

Det var i 2007 at hun ble pågrepet og plassert i et interneringssenter på Vestbredden. Bundet og med bind for øynene ble hun plassert oppetter en vegg, mens en smilende sersjant danset magedans ved siden av.

Det kan se uskyldig ut, men dette er uansett ærekrenkende og statsminister Netanyahu sier rett ut at dette er en skam for hele Israel-

Statsminister Minister Benjamin Netanyahu uttalte seg onsdag for første gang om videoklippet der en israelsk soldat ydmyker en kvinnelig palestiner.

Sekvensen er lagt ut på YouTube, og viser soldaten danse rundt kvinnen – som er bundet på hendene og har bind for øynene – mens han forsøker seg på en form for magedans med kolleger som heier og skråler i bakgrunnen.

– Disse handlingene og disse videoene er pinlige for IDF (den israelske hæren) og for staten Israel, sa Netanyahu onsdag, ifølge avisen Haaretz.

Opptaket er bare et av flere som har vekket reaksjoner både i Israel og verden forøvrig.

– Dette skader oss alvorlig internasjonalt. IDF er en av de mest moralske styrkene i verden og behandler fanger med respekt. Å ydmyke dem er ikke en metode for det jødiske folk eller staten Israel, sa han.

Israelske militære beskriver saken som en isolert hendelse som vil bli etterforsket. Den palestinske selvstyremyndigheten mener på sin side at hendelsen slett ikke er enestående og at den gjenspeiler «okkupantenes syke tenkemåte».

Hva er det med Israelske soldater? Hva slags søppel er det egentlig? Jeg må innrømme at jeg ikke er sjokkert lengre over Israelske soldaters oppførsel- Hvis det finnes noe som kan rangeres som annenrangs mennesker- slik nazistene gjorde i sin tid- så må vel Israelere generelt og Israelske soldater spesielt- komme under den kategorien vil jeg mene.

Statsminister Netanyahu har ikke bare konflikten med Palestina å bry seg om- han har mye å ta tak i interne rekker også!

USA og Israel er to hender i samme ræv! To nasjoner som er roten til mye djevelskap og drit på kloden-

Kilde VG.no og Aftenposten.no

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3844943.ece

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10025039

20 thoughts on “VIDEO- Israleske soldater en skam for Israel

 1. Dette er et overgrep, men det er en bagatell. Langt alvorligere ting skjer i krig. Det er absolutt ikke verdt oppslagene.

  Kvinnen ble forøvrig dømt for å være med i gruppen «Islamsk hellig krig» (du unngikk å nevne dette), en gjeng med selvmordsbombere. Jeg har ikke så mye sympati når hun ynker seg og sier hun mistet nattesøvnen. Er du med som krigende part må du regne med såpass, men uskyldige sivile som blir sprengt i filler har ikke mye valg.

  1. Hei Haakon

   Det burde ha vært med i saken- men fokuset mitt er på hvordan Israelske soldater alltid kommer i søkelyset med negativt fortegn- Staten Israel er en verkebyll i midtøsten- Det kommer helt sikkert til å bli langt alvorligere ting å skrive om ikke lenge- for her vil det smelle snart-

   Takk for innlegg-

 2. Jeg lurer litt på hvorfor den vestlige verden ikke har tat med dette på media på første sidene, skal jeg fortelle dere hvorfor? Det er litt vanskelig å snakke eller fortelle sanheten om din barnebarn som er deres israel, hadde dette skjed med en vestlig dame fra europa så hadde dere laget en stor sak av dette, men når dette skjer med en dame fra østen så er dette veldig morsoms ikkesant? henne er jo ikke hvert en dritt i deres øye fordi henne er fra østen, eller kanskje fordi henne er muslim, dere snakker om menneske rettigheter, er dette deres menneskerettighet? dere snakker om frihet, er dette deres frihet? dere snakker om at mennesker ikke skal forsjellsbehandles, gjør meg en tjeneste, ikke snak om ting dere ikke er, ikke prøv å lekk snill, omtenksom, hjelpsom for det er dere ikke, jeg personlig kommer fra hellas dere kaller oss europas bortsjemte unge, ja vi er kanskje det, men vi er mer mennesker en dere

 3. Å uffameg, det må ha vært utrolig smertefullt og jævlig for henne.

  Akillis, du er så søt når du er sint 😉 Norge har ikke noe med Israel å gjøre. Kom det på førstesidene i avisene i ikke-vestlige land? Nasjonalnyheter kommer alltid først, må vel du også klare å vite. Mere menneske, du? Du er jo full av hat.

  Jeg hadde gitt fullstendig faen i om det var ei vestlig eller muslimsk dame. Livet er for kort til å bry seg om slikt.

 4. Synes denne saken tas ut av proposjoner, tviler på om det hadde blitt noen større sak om dette hadde skjedd med noen vestlige damer. Vell akillis, du sier at israel er vært barnebarn, og drar oss alle under samme kam, og du klager på oss.

  Javel da kan vi jo begynne på andre siden og da, jeg tviler sterkt på hvis en vestlig dame eller mann hadde blitt tatt i fange av en palestinsk gruppe (muslim om du vil) hadde nøyet seg med og danse rundt fangen, nei her hadde nok strupen rimelig fort blitt kuttet på tvskjermen. dette er jo så mye bedre en og danse rundt en fange.

 5. Israelske soldater kommer alltid i søkelyset med negativt fortegn pga mennesker som deg.

  Som nevnt over her; langt verre ting foregår i en krig/konflikt. Dette er nærmest som en bagatell å regne. Dessuten; ingen ble skadet.

  På den andre siden: Selvfølgelig (!!!!!!) er dette en HELT uakseptabel oppførsel, og bør det bør bli en straff for den/de som gjorde dette, og jeg støtter på ingen måte deres oppførsel.

 6. Jeg er sterkt kritisk til norsk medias ensidige negative fremstilling av Israel. Dette er et land som kjemper for sin overlevelse under vanskelige omstendigheter. To tredeler av den arabiske verden ønsker dem utslettet, daglige rakettangrep som nesten aldri blir nevnt i media etc. Mistenkte terrorister har mye bedre rettsvern i Israel enn de stakkars israelske unguttene som blir kidnappet og grovt torturert(noen ganger ender opp hodeløse) av «frigjøringsbevegelsen» Hamas som venstresiden liker å kalle de.
  Vedlegger et par linker som viser litt hva Israel har å stri med samt viser israels stemme opp i dette. For den har blitt druknet i norsk media for lenge siden.

  http://media.causes.com/915325?p_id=6312470&s=fb_feed
  http://www.youtube.com/watch?v=OaGHUZ-8DWw

 7. Sitter med et intrykk at israelske soldater for negativt fortegn er pga at media er veldig ensidig i oppslagene. Jeg er ingen ekspert på israel eller noen land i midtøsten, men har prøvd og lese meg opp litt og saken virker ikke så enkel som mange vil ha det til. Ser ut som om du er rask til og legge all skyld på israel, er faktisk 2 sider av saken.

 8. Jeg kan ikke med min beste vilje forstå hva som er så ille med å ta seg en dans? det er sunt, det forbrenner kalorier, du blir glad….. At den selvmords aspiranten som forøvrig hadde bind for øynene ikke liker det får så være. tror ikke hun får se dagens lys med det første uansett.

 9. UFF da. Ja disse Israelene er fæle. Når jeg tenker på alle palestin-englene så skjønner jeg jo dette. Det ville vært interessant å ha lest en statistikk om alle disse «vitere» som skriver ufint om Israel, om dere har vært der eller bare leser dere media her i Norge? Jeg er redd for at de bare leser og tror alt de leser og har ytringer om dette. Tenkte på om dette medfører riktighet at dere er lett å omvende. Så sterk tro er nemlig sjeldent.
  Hadde dere vært dernede så ville dere skjønt og sett at det er bare Hamas-terroristene som ødelegger. Kjenner til mange steder der palestinere og isralske folk jobber og er omgangs-
  venner uten noen form for problemer. Dette har de også bekreftet når jeg spurte.

 10. Den «Israelske»soldater er skam for «Israel» men Israel er skam for vestlige verden, så lenge ble bygget opp av vestlige verden .

 11. husk at norge selger store deler av våpen til shit-rael. slike soldater fortjener å bli sprengt av hamas. det er slike folk som skaper hamas taliban al-qaida. jødene har okkupert og drept jaget tusner palestinere,og hamas ble skapt. alt begynte med vesten,som vanlig sendte sine problemer til palestina.
  og til bjørn, hvorfor har du dyrenavn?? kunne kaldt deg norge det skjerhund eller gris. er bare i norge de oppkaller sine barn eller dyr. ingen ingen i verden gjør det. stakkars bjørn,din dame gikk over til en muslim. det er vel neppe salar sin feil. du er en taper!!!

 12. potet: Du er fullstendig historieløs. Israel er jødenes land. De har skapt samfunn i det området for over 3000 år, lenge før den skitne koranen ble skrevet. Hamas ble ikke skapt av vesten eller jødene. Hamas ble skapt av islam som fremmer jødehat. Har du egentlig lest koranen og alt det hatet den taler. Hvis du er muslim og sier jeg tar feil så bruker du det som kalles Taqyia. Å lyve til de vantro. Da er du æreløs i mine øyne i alle fall.

  Lenge leve Israel! Shalom!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.