VIDEO- Kan vi la det skje igjen?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x9lwvImJqT0&feature=related[/youtube]

Om det er bomber som ble sluppet over Nagasaki og Hiroshima- Eller fly som kjører inn i skyskrapere, eller annen terror galskap. Grusomme hendelser har skejdd og kan skje igjen. Kan vi la det skje igjen?

Er ondskapen og galskapen hånd i hånd- og så sterk at den er i ferd med å ødellegge kloden en gang for alle?  

Det er så mye krig og terror at det er lett å bare gi opp- la djevelen selv få forsyne seg, bare ta over hele greia? Eller skal det kjempes? Skal vi som føler vi er på » riktig » side kjempe for vårt land, vår planet?. De som mener at det å drepe er feil, bør kjempe for at ikke terror og råskap få ta over all makt!

CNN meldte først at man har funnet en bombe på et fraktfly under en mellomlanding i London. Flyet var på vei fra Jemen til Chicago.

Ifølge CNN overvåker myndighetene nå alle fly på vei fra Jemen til USA. Med andre ord kan det tyde på at man ikke har konkrete mistanker mot flyene i USA, men at man sjekker dem på bakgrunn av episoden i England. Dette er dog ikke bekrefet.

Mye tyder på at etteretningen i USA har fått snusen i noe men de vet ikke helt hva- Det kan med andre ord smelle i nær framtid, og man skjønner av dette at det beredskapen er satt til høyeste nivå i USA-

Følg siste nytt her: http://live.cnn.com/

Og i Sverige er det full forvirring angående arestasjoner angående et planlagt terrorangrep på kjøpesenteret Nordstan i Gøteborg- Terroren kommer nærmere- Kan det skje i Gøteborg kan det vel skje i en norsk større by også?

På ukens største handledag skal de terrorpågrepne i Sverige ha planlagt å sprenge landets største kjøpesenter.

Ifølge Expressens lokalavis GT skal en person ha overhørt trusselen i samtale mellom to andre personer, og varslet politiet. En lastebil med eksplosiver skulle detoneres ved kjøpesenteret Nordstan, ifølge avisen. Politiet har ikke gått ut med noen opplysninger om dette.
Politiet i Göteborg er i dag i høyberedskap. Det er sendt store politistyrker ut i Sveriges nest største by i lørdagsrushet.

– Dette er for å gjøre politiet nok synlig i byen, sier Åhman.

Er du redd for alvorlige terrorhandlinger der du bor eller i større byer i Vestlige land?

Måtte galskapen ta slutt!

%

11 thoughts on “VIDEO- Kan vi la det skje igjen?

 1. seff vil det skje,når vesten kriger i muslimske land. de dreper relgiøse sivile muslimer,bomber med sine dronefly .stjeler naturressusjer. trist men sant,vestlige snakker om fred,samtdig skyter bomber de mennsker. ser ingen forsell mellom ekstrimister og veslige soldater. de synker like lavt når de dreper mennsker. redd det vil smelle her snart,de bør for syns jeg vi bør trekke oss ut fra muslimske land.

 2. Ja, jeg er enig med hva du sier. I tillegg må vi i Vesten også boikotte og utestenge alle muslimske land fra de normale vestlige verdier. La muslimene drepe hverandre, la muslimene i muslimske land som Afghanistan holde jentene hjemme som fødemaskiner. La muslimene omskjære jentene slik som vi også her i Norge omskjærer og kastrerer grisene våre for å kunne tjene penger på dem. Det er det samme.
  Muslimene har allerede kostet verdenssamfunnet milliarder på milliarder av kroner, og står ansvarlig for all nesten 100% av flyktningstrømmen i verden. Dette er fredens religion vi snakker om her. Fredens religion …. er det noen som har hørt denne visa før.

  Er det ikke på tide at denne fredens religion snart klarer å stå på egne bein uten å måtte innlemme uskyldige normale intelligente mennesker i vesten for å passe på disse drittsamfunnene som ikke produsere annen enn møkk til verdenssamfunnet.

  Herregud så vakkert verden kunne vært uten disse muslimske menneskene vandrende rundt her på jorden og lager kvalme for andre normale mennesker mens de selv sitter og venter uten annen mening med livet enn å få komme til paradiset.

  1. Jaja Oddvar, det er du som er rasist ikke jeg-

   Men det er hyggelig at du stikker innom. Skulle ønske du var litt seriøs innimellom da men- er man rasist så er det vel sånt man skriver…

 3. Hei Vargas jeg synes nesten Oddvar er realist jeg.. skjønner godt at folk er lei.. og det er jo faktisk sant det han skriver. Om man velger å ordlegge seg på den måten er bedre enn å ro rundt grøten.
  Da jeg gikk på barneskolen var første gangen jeg fikk høre av en medelev at planen var å overta alt som var. På den skolen var det den gangen 2 av utenlansk opprinnelse.. i dag er det 2 helt Norske i samme trinn… så han løy ikke den ungen. Dette hadde han hørt hjemme!
  Hvis folk fortsatt vil være naive og ikke åpne øya og se hva som foregår,
  så er det akkurat slik den videon du viser det vil gå.
  Vi bør trekke oss ut av muslimske land og la de være i fred ! Det samme bør ekstreme muslimer gjøre.. dra hjem !! Borte bra, men hjemme best heter det.
  Å kalle oppdragene i Afganistan og Irak for «fredsfremmende arbeid»… piss!!
  Det heter KRIG !
  Og til alle dere som deltar og dør i den krigen : Dere er så langt fra hva jeg vil
  kalle en helt ! Og dere har selv valgt å dra dit! så ikke klag!
  Det er en tapt krig og dere vil ikke skape mer enn mer hat… Muslimene vil fortsatt bruke halve dagen på å skalle hodet i gulvet og be til Allah og tro at de får masse jomfruer og annet beskrevet i hatboka Koranen.
  Kristne vil be for å vaske sine synder og å kaste bort Søndager på å hvile.

  1. Hei Jey- Jey
   Er det han drit purken i Rambo du kaller deg opp etter-Han het Jey Jey så vidt jeg husker- Den het vel First Blod den første av Rambofilmene tror jeg-

   Jaja så du har kastet swg på la-oss-hate-alle-muslimer-bølgen du også?

   Jeg mener det er uvitenhet, aroganse og frykt som gjør så veldig mange nordmenn spesielt og vestlige mennesker generelt- så hatefulle til et trossamfunn og en religion de ikke vet så mye om- Jeg kjenner flere muslimer, og de er like ok som Justisminister Johnsen eller andre du lett kunne tenke deg å be på fest-

 4. Verden er føkka uansett,kan ikke bare alle verdens atomakter borre ett hull hver ,langt nedi jordskorpa, slippe stridshodene dit ned, å fyre av ,å sprenge hele jordkloden til helvete!!!!!!
  Skjønner ikke hva de venter på , mennesker har jo uansett kriget i alle år helt siden de fant ut at klubba var fin å slå i hodet på hverandre..
  Når det gjelder de tre store relgionene, så er de samme søpla alle ihop ,enten det gjelder muslimer,kristne,eller jøder ,noen har bare utviklet seg mer det er forskjellen, de er søppel mennesker som ser ned på alle andre som ikke deler ,deres åndsvake tro…

 5. Til Oddvar Says. Jeg er , dessverre, helt enig med deg. Muslimene her kaller norske jenter for horer hvis de viser litt hud på sommeren. Samtidig scorer de høyt i samme miljø, jo flere jenter de klarer å «nedlegge». Internt i miljøet, i hjemmene, i moskèen, omtaler de oss som svin, horer og vantro hunder. De forlanger respekt, men er ikke villig til å vise oss det samme. Jeg blir SÅÅÅ oppgitt hver gang regjeringen sier at alt skal løses ved dialog. Vel… vi har prøvd det i mange år… og ennå leser vi om omskjæring, tvangsgifte og æresdrap. Hva har denne dialogen resultert i ? Det kan kun være at miljøene er blitt ennå mer lukket. Vi har jo fått bevis på at det en IMAM sier til oss og til en muslim er to vidt forskjellige ting.

  1. Jeg er ikke enig med deg Maya- Man kan ikke ta alle over en kam og skylde kun på Muslimer som sådan. Jeg er eing i at de fleste muslimer har et forvrengt bilde på kvinner. Men det er muslimer over alt i verden som faktisk lever normalt, og har respekt for sin kvinne, og de leser koranen på samme måte som alle andre-

   Takk for innlegget ditt.

   Vargas

 6. Hmm, klarte ikke å holde meg, det er visst 1 her som bør få opp øynene, hvor har vargas12.com vært de siste 10-15 årene??? Ligger det noe i navnet tro?? 12?? Rasist og hatbølge? Tror du må få bort potteringen og lære litt om verden før du legger ut vås på nettet….

  1. Hehe lære litt om verden din pudding, jeg kan mer om verden enn du noen gang kommer til å gjøre- Du er jo kjent for å spre edder og galle på blogginnlegg i tide og utide-

   Kom ikke her og snakk om hvem som sender vår på nettet du Blanco- Det sier vel litt om navnet-

 7. Les koranen og dere vil se hva vi vantroende har i vente fra denne totalitære ørken religionen islam.
  Og vår regjering skal bygge et multi kulturelt samfunn som ikke har fungert andre steder i verden. Men vi skal tvinges til å oppleve dette eksperimentet i naivitetens navn. Norge er et av de svakeste samfunn i den vestlige verden, vårt rettsvesen politi og samfunns oppbygging er ikke sterke nok til å møte fremtidens utfordring med en styrking av islam i landet. Vi er et spredt folk på under fem millioner innbyggere og et yndet mål for ekstreme islamister som lever direkte under koranens ord.
  .

  De vantro, korantekster om ikke-muslimers skæbne og straf

  Koranens ord:
  De vantros (ikke-muslimernes) skæbne og straf
  (Ellen Wulffs Koranoversættelse)

  35.7 De vantro har en hård straf i vente.

  8.39 Bekæmp dem,… indtil al religion tilhører Allah.

  40.70-72 De, der kalder Koranen og det, vi har sendt vore udsendinge ud med, for løgn, de skal få at se: når de i lænker og med kæder om halsen bliver slæbt af sted, dyppet i kogende vand og derpå brugt som brændsel i ilden!

  41.26-27 De, der er vantro siger: ”Hør ikke på denne Koran! Snak løs imens! Måske kan I undertrykke den!” Vi vil lade dem, der er vantro smage en streng straf og gengælde dem…

  34.33 Inderst inde fortryder de, når de ser straffen og vi lægger lænkerne om halsen på dem, der var vantro. Får de gengæld for andet end det, som de gjorde?

  3.151 Vi vil vække rædsel i hjertet på dem, der er vantro…

  76.4 Til de vantro har vi beredt lænker og kæder og flammende

  ild.

  9.123 I, som tror (på Allah)! Bekæmp dem af de vantro, der er i nærheden af jer1 Lad dem finder jer skånselsløse! I skal vide, at Allah er med de gudfrygtige (muslimer).

  5.51 I som tror (på Allah), !Tag ikke jøder og kristne til venner! De er hinandens venner. Den af jer, som slutter venskab med dem bliver en af dem.

  3.28 De troende (muslimer) skal ikke tage sig de vantro til venner. Den der gør det hører slet ikke Allah til…

  3.61 …Lad os nedkalde Guds (dvs. Allahs) forbandelse over dem…

  33.1 og 33.48 Adlyd ikke de vantro og hyklerne.

  9.3 Forkynd dem, der er vantro en pinefuld straf.

  22.19-22 …Til dem, der er vantro, vil der blive skåret klæder af ild. Kogende skoldhedt vand skal gydes over deres hoveder, så deres indvolde og hud smelter. Krumstave af jern (jernkøller) venter dem.

  36.8 Vi lægger lænker om deres hals, helt op til hagen, så de må holde hovedet højt.

  69.30-32 Grib ham! Bind ham! Lad ham så brænde i helvedesilden. Læg ham så i en lænke halvfjerds alen lang!

  4.89 De (vantro) ville ønske, at I var vantro, lige som de selv er vantro, således at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før de udvandrer for Allahs sag! Hvis de vender sig bort, skal I gribe dem og dræbe dem, hvor I end finder dem. Tag ingen af dem til ven eller hjælper!

  4.102 De, der er vantro, ønsker intet hellere, end at I er glemsomme med jeres våben!

  47.5 Når I møder dem, der er vantro, så hug dem (med sværdet) over halsen! Når I så har slået dem ned, stram da lænkerne…med henblik enten på benådning eller løskøbelse bagefter.

  47.8 Men de, der er vantro, død over dem!

  33.64 Allah har forbandet de vantro og beredt dem en flammende ild.

  33.68 Herre! Giv dem den dobbelte straf, og læg en stor forbandelse over dem.

  47.36 Bed ikke om fred når I har overtaget, Allah er med jer.

  9.29 Bekæmp dem, som ikke tror på Allah og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Allah og hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fået skriften , skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion (islam), indtil de et kuet og betalt skat (til muslimerne). De kristne siger ”Messias er Guds søn!” Det er de ord de tager i deres mund. De efterligner, hvad de, der var vantro, sagde tidligere. Måtte Allah bekæmpe dem” Hvor kan de være så forløjede?

  4.104 Vær utrættelige i at forfølge de vantro folk, selv hvis de måtte være ubehageligt for jer(efter Rudi Parets videnskabelige oversættelse)

  47.15 …de skal blive i ilden til evig tid og får skoldende vand at drikke, der flår deres indvolde i stykker.

  9.73 Bekæmp de vantro. Vær skånselsløs mod dem! Deres herberg bliver helvede. Hvilket ondt endeligt!

  9.5 Når de fredhellige måneder er omme skal I dræbe dem., der sætter andre ved Gud side, hvor som helst i finder dem! I skal gribe dem, belejre dem, ligge på lur efter dem i hvert baghold! Men hvis de omvender sig (bliver muslimer), holder bøn og giver almisse, så lad dem frit gå.

  9.29 Og blandt de, der har fået skriften (jøder og kristne), skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion (islam), indtil de er kuet og rede til at betale tribut (til muslimerne).

  4.109 Når I drager på togt i landet (de vantros land), begår I ingen overtrædelse ved at forkorte bønnen, hvis I frygter at de, der er vantro vil udsætte jer for prøvelser. De vantro er en åbenlys fjende.

  88.5-7 De (vantro) skal brændes i flammende ild, drikke kogende vand og de skal æde torne og tidsler.

  47.13 Hvor mangen en by har vi ikke tilintetgjort, der var mere magtfuld end din by

  islaminfo.dk er sponseret af
  Foreningen Dansk Kultur http://www.danskkultur.dk
  – foreningen til værn om Grundloven af 1953, dansk kultur, ytringsfrihed og demokrati.

  Foreningen tager afstand fra yderliggående bevægelser og ismer, som islamisme, nazisme og kommunisme og er ikke partipolitisk.

Comments are closed.