VIDEO- Kungarna av Tyløsand

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w9HAE3pXiEo[/youtube]

Jeg mener det alt for lite sex på TV, men dette handler ikke så mye om sex. Men fyll, tull og tøys og et vulgært språk som ingen er interessert i-  Jeg synes det er helt riktig av de involverte TV sjefene og IKKE sende dette mølet, og jeg tar med et videoklipp av noen av jentene i serien til skrekk og advarsel. Dette beriker ikke TV  kvelden for noen vil jeg tro-

Skandaleserien «Kungarna av Tylösand» har skapt overskrifter allerede før den har kommet på svenske TV-skjermer.

Rønningen sier han bare har sett litt av TV-serien som har premiere på svensk Kanal 5 åttende september, men at han satt igjen med mange spørsmål.
– Uansett hva slags TV-program du lager så må du bruke hodet i klipperommet. Det mest kontroversielle i «Paradise Hotel», for å ta vårt program, har forblitt i klipperommet, sier programdirektør Trygve Rønningen i TV3 til VG Nett.

– Da TVNorge brøt grenser med «BigBrother» for mange år siden, så traff det bredt fordi publikum ønsket at grensene skulle brytes. Man kan ikke fortsette å bryte de samme grensene med mer sex og alkohol, sier Bergestuen.

– Det finnes en grense for alt, også på TV, mener Rønningen, som er svært tvilende til at TV3 ville vist «Kungarna av Tylösand» i Norge.

Heller ikke TV-sjef i NRK, Arne Helsingen, ville gitt klarsignal for en slik serie. Rønningen får støtte av kommunikasjonsdirektør Svein Tore Bergestuen i TVNorge.

Er det ikke nok dårlige reality serier om vi ikke skulle måtte se på dette i tillegg- Takk til Rønningen og Bergstuen for kloke og riktige valg-

Kilde VG.no

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10044817

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10017733

3 thoughts on “VIDEO- Kungarna av Tyløsand

 1. Jeg blir forundret over at det finnes mennesker som er dumme nok til å frivillig stille opp på dette. Men jeg må si jeg storkoser meg når jeg tenker på konsekvensen dette vil få over tid, og det faktum at ingen av disse idiotene har ofret det en tanke Kanskje det bare er meg, men det er gøy å se på at en innavlet apekatt ødelegger for seg selv. Så jeg sier stå på, kjør hardt, jeg trenger noe å le av. Jeg har aldri sett på dette showet og jeg kommer adri til å se på det, men det jeg ser i avisene er mer enn nok, morsomt, bimbos og horebukker som tror de er noe. Så feil kan man altså ta.Dette er vel det som kalles bunnslammet i den genetiske tønna, dette er grunnene til at søsken ikke bør få barn.

  PS: alle som mener det er for lite sex på tv er et perverst svin. Dette er et faktum og jeg øsnker dere alt vondt, dere kan knapt kalles mennesker.

  1. Jeg er muligens et perverst svin, men hvis det er fordi jeg synes det er for lite sex på tv så er det på syltynt grunnlag-
   Men du sier så mye dumt i dette innlegget at det fortjener nesten ikke å få stå på trykk. Du trenger hjelp og du bør søke det før du skader noen-

   Når du er så fullstendig blåst at du kaller deg søppel i tillegg må det være synonymt med hva du skriver!

 2. Jeg syns Paradise Hotel er talentløst, så dette er over the top for meg altså.. Kunne aldri ha tenkt meg å sende dette på TV (om jeg vvar sjef for en TV kanal). det holder med Paradise altså.. Ikke at jeg ser på det, men jeg leser da om det, hvem gjør ikke det.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.