VIDEO- Mest hot på nettet Bieber og Nordtømme

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SOI4OF7iIr4[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AFds-N5cdws[/youtube]

De mest søkte på nettet i Norge er en hekkeløper som ser litt over gjennomsittet lekker ut, og er kjæreste med en fyr som er litt over gjennomsnittet høy på pæra fordi han går fort på ski-

Og han andre er en kjegg gutt på 16 år som høres ut som en jentunge når han synger og er litt over gjennomsnittet fotogen-

Dette er ment som en morsom vri på hva som er de mest søkte på nettet i Norge –

Årsaken er ikke så lett å sette finger´n på- Mitt tips er at de er kjekke ungdommer med et bra utseendet. Og det kan hende at det er de samme som faktisk søker på både Bieber og Nordtømme- Da er det i så fall unge jenter som liker musikken til Bieber, og synes han er kjekk. Og de samme er veldig nyskjerrig på hva Nordtømme og kjæresten driver med- Det er mest sannsynlig ikke mer komplisert enn som så-

Når man ser hvor mange besøkende VOE ( blogger nr 1 i Norge) har på sin blogg – som er i samme » gate » som de som søker på Bieber og Nordtømme så er det mellom 130 og 150 tusen lesere hver eneste dag…Det er mye folk!

– Jeg vet at artikkelen på VG Nett om bloggen min er grunnen til at jeg har fått så mange lesere, sier Rachel Nordtømme.

21-åringen ble Norges tredje største blogger etter at VG Nett merket seg at kjæresten til skistjernen Petter Northug skulle skrive om sin hverdag.

– Jeg skjønner at han er grunnen til at de skrev artikkelen om meg. Han har hjulpet meg nå i startfasen, men jeg har tro på at jeg skal klare meg selv videre, sier hun til NRK.no.

Nordtømme er et lovende friidrettstalent, og hekkeløperen bruker bloggen på en litt annen måte enn de som ligger foran henne på listen.

– Jeg vil ha en treningsbasert blogg framfor en moteblogg. Jeg får oppleve mye artig gjennom idretten, og hvorfor skulle ikke folk være mer interessert i å lese om det i stedet for å lese om «dagens outfit», sier hun, og slenger dermed litt kritikk mot sine bloggkonkurrenter.

Har ikke blitt rik på bloggen ennå

Suksessen har blitt lagt merke til, og selv om hun er ung i bloggefaget, har hun allerede fått flere tilbud fra annonsører som ser potensial i alle leserne.

– Jeg har fått en del forespørsler, men jeg har ikke svart på noen av dem ennå. Jeg gidder ikke å lure noen, så jeg vil se at lesertallene holder seg først, sier hun sympatisk.

Hun har en plan om å bruke bloggen til å promotere de sponsorene hun allerede har. En inntekt fra bloggen blir ifølge henne selv bare en bonus.

– Jeg tviler på at jeg kommer til å få mange sponsorer på grunn av bloggen, ler Nordtømme.

Det er en ting å være sammen med en kjendis, men Nordtømme har vel ikke akkurat useendet mot seg heller. Og de aller fleste toppbloggere er av det vakre slaget-

Jeg vil ønske Rachel Nordtømme lykke til i bloggosfæren-

BIEBER

Det er bladet Elle som har fått glamourdronningen og TV-kjendisen Kim Kardashian til å stille opp sammen med den 13 år yngre popkometen Justin Bieber. Sammen poserer stjernene på en rekke motebilder, som gir inntrykk av å være romantiske.

To av de mest populære og største stjerner i hver sin genré, et flott par, men unge Bieber kommer til å bli skuffet om han tror han har noen sjanse her- Smell vakre og meget populære Kim Kardashian har hatt mange beilere hengende etter seg de siste årene og kan velge og vrake på øverste hylle av stjerne navn-

– Jeg mener det er kvalmende, svarte Margaret Hoover, politisk kommentator, ifølge UsMagasine.

TV-kjendis Rebecca Diamond skjøt inn: – Det er enhver 16 årig gutts drøm å få bli avbildet sammen med Kim Kardashian.

Men det var O’Reilly uenig i. Selv hevder han at han ikke interesserte seg for eldre kvinner.

– Da jeg var 16, ønsket jeg å bli baseballspiller. Jeg drømte ikke om å henge rundt Kim Kardashian, uttalte TV-verten som stempler bildeserien som dobbeltmoralsk.

At Bieber er en stor fan av Kardashian, er ingen hemmelighet. Etter at de møttes ved en kjendistilstelning tidligere i år, og lot seg avbilde sammen, fleipet både Kardashian og Bieber på sine nettsider om at de var kjærester. Kardashian skaffet seg også en t-skjorte med påskriften «Fru Bieber».

– Plutselig fikk jeg drapstrusler fra 10 år gamle jenter som raste fordi jeg hadde stjålet drømmemannen deres, sier Kardashian til Elle.

Først da Bieber dementerte forholdet på sin Twitter-siden, og forklarte at de to bare er venner, roet stormen seg.

Et flott par på alle måter men Bieber bør vente med «frieriet» en tiårs tid…

Kanskje Bieber og Nordtømme egentlig hadde blitt et pent par?

Hva tror du er årsaken til at nettopp disse to er så populær?

Kilde VG. og NRK .no

 

Vargas

 

7 thoughts on “VIDEO- Mest hot på nettet Bieber og Nordtømme

  1. Tjah, må jo ha gjort det siden jeg skrev feil epost adresse… Jaja, er man i syden så er man i syden. Skåler for det.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.