VIDEO- Mulla Krekar en kvise på samfunnets rumpe

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KjQdJ0U5k5Q[/youtube]

Det er denne mannen som snylter på skattebetalerne, hvordan kan det være mulig? HVORFOR BLIR HAN IKKE SENDT UT AV NORGE??

Advokat Brynjar Meling vurderer politianmeldelse fordi han mener norske soldater antyder drap på mullah Krekar i en ny bok.

I boken «Med mandat til å drepe», som har vakt oppsikt og debatt etter lanseringen denne uken, skriver de følgende:

«Her sendes vi krigere til fjerne himmelstrøk for å drepe ekstremister, samtidig som de verste av dem alle går på fôr hjemme, for eksempel mullah Krekar. Logikken er fascinerende. Rent hypotetisk skulle man ønske at en velstående landsfader slengte et par millioner på bordet, så skulle vi kanskje tatt en nærmere kikk på pakket gjennom optikken vår».
Det får Krekars advokat, Brynjar Meling, til å se rødt.

VG Nett kommuniserte fredag med skarpskytterne bak boken via en anonym e-postadresse. De avviser at det de har skrevet er å anse som en trussel.

– Det kommer klart frem av boken at det er en hypotese og en løs tanke, skriver skarpskytterne i en anonym E-post.

– Har dere forståelse hvis Krekar føler seg truet av dette?

– Krekars liv er overhodet ikke truet, men han står selvfølgelig fritt til å misforstå på en måte han og advokaten ønsker. Vi kan ikke forandre på det, står det i e-posten.

I mange av tekstene blir også fiender eller angivelige motstandere karakterisert i relativt nedlatende ordelag av de norske soldatene. Flere steder skriver de om utøy, feige kryp, røverpakk, sultne hunder, skøyere og om afghanere som «ofte vender kappen i vindens retning».

Soldatene understreker at ordbruken i boken reflekterer den naturlige tilpasningen de har til området de kriger i, og at språket er brukt for formidle erfaringer på en redelig måte uten å kamuflere ordbruk og holdninger i strid.

– Et klart fiendebilde er nødvendig for soldater i krig. Også dette er en naturlig tilpasning for soldaten i strid. Blant sivile har slike holdninger ikke en plass etter vårt skjønn, skriver skarpskytterne til VG Nett.

Med den danske dokumentarfilmen «Armadillo», kom det frem en del sider rundt det å være soldat i internasjonal tjeneste, som det ble reagert på både i Danmark og andre land.

– I den forbindelse var generalinspektøren for hæren og forsvarsministeren ute og ønsket velkommen en debatt om soldatkulturen. Den debatten er vi ikke redd for å ta, sier Øglænd.
– Jeg mener de norske skarpskytterne antyder drap på mullah Krekar, sier Meling til VG Nett.

Hva er det som feiler politikerne i Norge? Hvorfor gjør de ikke jobben sin? Hva skal til for at sånne kjeltringer som denne fjotten Krekar får lov til å bo på skattebetalernes regning? Jeg mener det er politikerens ansvar og plikt å vise stor -kjeltringer som han ut av landet for godt! Det er krig i IRAK, så derfor må han bli, sier Storberget! Han oppfordrer til drap på sivile, han er TERRORIST, Storberget , ser du ikke det?

Det sier litt om kvaliteten til politikerne her i landet, når de ikke makter å få til dette. Det er et folkekrav å få Mulla Krekar ut av Norge nå!

Jeg synes faktisk det er merkelig at han har fått være så lenge som han har gjort, og den politikeren som greier å få denne kriminelle galningen ut av Norge, vil bli hyllet av samtlige som vet hvem denne råe og brutale drapsmaskinen er.

Statssekretæren bekrefter også at Utenriksdepartementet og Justisdepartementet har jevnlige møter med sine irakiske kolleger om mannen som norske myndigheter mener utgjør en trussel mot rikets sikkerhet.

Krekar kom i begynnelsen av juni på nytt i myndighetenes søkelys etter at han truet Høyre-leder Erna Solberg på livet om han selv skulle miste livet som følge av en utsendelse. (©NTB)

Jeg mener tiden er løpt ut, fjern dette mennesket nå, og gi pengene til de fattigste i stedet. Hvor mye har Krekar kostet i kroner og øre?

Enten så går du av Storberget, eller fjern Mullaen nå!!! Jeg vet jeg taler for de aller fleste når jeg skriver dette!

 -Norge er ikke et sted for terrorister! Det Norske folk er lei av hele Mullaen og vil slippe å høre om og lese om denne forbryteren som ingen politikere tør å ta i.

Da mulla Krekar-saken nådde sine høyder i media, stod sjelden forsvarer Brynjar Melings mobiltelefon stille. Til alle døgnets tider ble han oppringt av sinte personer som mente at han var årsaken til at Krekar var i Norge.

Meling fikk nytt nummer, og i mars var det Roger Johansson (41) fra Sverige som overtok det gamle nummeret.

– Hvem var det som ringte deg?

– Alt fra ny-nazister i Agder til fulle tenåringer på fest i Bærum. Det var folk fra hele fjøla som ringte til alle døgnets tider. Også mange eldre mennesker fra Nord-Norge og kristne på Vestlandet slo på tråden. Men det var ikke så ofte at de ringte etter midnatt, sier Meling til VG Nett.

Jeg mener at folk bør oppføre seg som folk, og ikke sjikanere andre på telefonen. Men dette sier også noe om at nordmenn er svært engasjerte i Krekar-saken og at det er ikke noe ønske fra det norske folk at Mullaen skal bli boende i Norge.

Dette kan umulig komme overraskende på noen!

Norge får ingen garanti fra de kurdiske selvstyremyndighetene i Nord-Irak om at mulla Krekar ikke risikerer dødsstraff ved retur. En individuell avtale for mullaen kunne løse problemet, mener justisministeren. – Men vi er enige om å jobbe videre med Krekar-saken for å finne en løsning, sier justisminister Knut Storberget til NTB i en kort pause under møtet med innenriksminister Karim Sinjari og hans følge.

Personlig så ser jeg på det som ren og skjær skam at denne personen ikke sitter bak lås og slå. Han er jo kriminell!
PERSONEN:

Najumuddin Faraj Ahmad (arabisk: نجم الدين فرج أحمد), bedre kjent som Mulla Krekar (Kurdisk: مهلا کرێکار), (arabisk: الملا كريكار,)( tittelen mulla har ingen formell betydning) (født 7. juli 1956) er en irakisk kurder bosatt i Norge. Ahmad kom til Norge som kvoteflyktning fra Nord-Irak i 1991. Han har kone og fire barn, som alle har fått innvilget norsk statsborgerskap, men Ahmad selv har ikke fått innvilget sin søknad.

Han har siden 8. desember 2006 stått oppført på FNs terrorliste-

Mulla Krekar -nok er nok- du er ikke ønsket i Norge!!

/2010/08/med-mandat-til-a-drepe-kagge-forlag/

Kilde VG.no

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10034094

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10027398

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10018261

14 thoughts on “VIDEO- Mulla Krekar en kvise på samfunnets rumpe

 1. Hmm.. Jo mer jeg tenker på det, jo mer rett og slett hater jeg denne karen. Han har til dags dato ikke gjort 1 ting for samfunnet. Han snylter oss fullt ut, å samtidig så angriper han oss! Tenk på det.. Om du drar på besøk til noen, du oppfører deg, du tilbyr å hjelpe om den du er på besøk hos trenger hjelp, du kritiserer ikke maten, knuser ting i huset med vilje, å du truer dem aldri med å drepe dem, eller å få andre til å drepe dem. Da er du kommet i en bransje som er totalt uønsket.. som en torpedo! Du er tross alt invitert, å da viser du deg fra din beste side..

  Jeg vet hvordan jeg skulle ha behandlet kreket om han hadde kommet på besøk!

  Nei få fanskapet ut av landet øyeblikkelig, å til dere ryggløse politikere.. Gro en ryggrad, å vis folket at dere kan utøve makt når det er nødvendig.. Der har vært en rekke undersøkelser blant folket for å se hvor mange som vil ha kreket ut, å til dags dato, så har alle undersøkelser vist at 95%++ ønsker han ut raskest mulig! Så lenge han er her, så vil han fortsette å skape et helvett for landet, å sørge for at vi bruker millioner for etterforskelser, beskyttelse og på at han snylter staten..

 2. Krigen i Irak er jo på et helt annet nivå nå, enn før når denne saken ble tatt opp! Litt politiske uroligheter og noe vold skal vel Krekar klare. Den eneste logiske forklaringa til at Norge ikke har sendt han på første esel ut av landet er vel frykten for represalier fra Krekar selv. Men hvorfor sendte vi ikke bare han tidligere, så kunne de noe mer fornuftigere landsmennene hans tatt seg av han!

 3. Hvorfor tar vi på slike som ham med silkehansker? Han bidrar med NULL til det norske samfunnet, foruten å spre radikale islamske holdninger. Religiøse holdninger vi fint klarer oss foruten! Det er som det blir sagt, han er en kvise på det norske samfunnets rompe. En skjeggete kvise. Barber og klem ut kvisen før det blir betennelse!

 4. Han er bare en patetisk klovn, han har ikke noe å gjøre enn bare å bieffet som en feite hund og hjemme hans( som er kommunalbolig ) er det kona hans som bestemme.
  Og vet dere hvorfor han har både bart og kjegg ? jo, fordi ham vil ligne mest mulig på mora si..
  😀

 5. Han bør ikke sendes ut av Norge.

  Han bør på mystisk vis forsvinne ved hjelp av hemmelige styrker, han er ikke en ekte muslim, men en stakkar usselig mann besatt av satan.

 6. hvorfor skylder nordmenn ikke på usa,er faen tåplige krigene usa nato norge,som gjør at slike kommer til norge. mer enn 50% av muslimer som søker asyl,er pga krigføringen vesten driver med i muslimske land. alt pga olje, nordmenn er ikke bedre enn krekar i afg.de dreper usyldige mennsker…..stadig leser jeg nordmenn oppfordrer bombe muslimer drepe og kaste ut fra norge,sprenge mosker osv.. hvorfor blir ikke nordmenn tiltalt?????????????

 7. Poteten er som vanlig rasistisk! Han har ikke nok tankegang til å forstå at denne saken handler overhode ikke noe med USA å gjøre.. Dette har med en idiot som offentlig går ut å truer personer med at dem skal bli drept! En annen ting du må skjønne din potet er at dette er Norge, ikke Afganistan. Her er det Norske lover og regler som gjelder.. Et spørsmål.. Hvorfor flyktet kreket til Norge? Var det kanskje ikke for at den fjotten støttet og trenet muslimske ekstremister?? Er det da ikke rimelig at han må ta sin straff? For det er faktisk straffbart det han gjør! Dette er en mann som har mye mer på samvittigheten en hva folk flest vet!

  Ps. Faktisk så har du kommet med trusler og rasistiske utsagn som er ulovlig på nettet som jeg har tatt vare på.. Det er straffbart det lille venn..

  1. Hei- jeg skjønner engasjementet her både på sak og om person- Men vi må prøve å være saklige og ikke komme med banning og sjikane- Jeg vil ikke ha noe av det. Jeg sletter innlegg uten gode meninger og argumenter-

   Vargas

 8. Avhøret var lagt til tinghuset fordi Krekar ikke stoler på Politiets sikkerhetstjeneste (PST) og ikke vil avhøres i deres lokaler.Hvordan kan det skje at han bestemmer hvor han skal bli avhørt? Denne mannen kan visstnok gjøre hva han vil, mynighetene gir alltid etter for hans ønsker.

 9. krekar og siv jensen er av samme type mennesker.
  Ond og stygg.
  Begge elsker å lære/manipulere andre til å hate folk som er forskjellige enn dem selv.
  Siv jensen får betalt for hva hun gjør, mens Krekar får ingenting.
  Tenk over det

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.