VIDEO- Mulla Krekar en kvise på samfunnets rumpe

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KjQdJ0U5k5Q[/youtube]

Det er denne mannen som snylter på skattebetalerne, hvordan kan det være mulig? HVORFOR BLIR HAN IKKE SENDT UT AV NORGE??

 

En gjennomgang NRK har gjort av de omstridte Wikileaks-dokumentene viser at mulla Krekar og Ansar al-Islam er omtalt i 184 dokumenter. Gruppen knyttes til både halshogginger og selvmordsaksjoner.

I dokumentene får man et detaljert innblikk i hvordan gruppen har operert de siste åra. Man får blant annet nøye beskrivelser av hvordan Ansar al-Islam sammen med al-Qaida planla angrep med bilbomber.

Advokat Brynjar Meling vurderer politianmeldelse fordi han mener norske soldater antyder drap på mullah Krekar i en ny bok.

I boken «Med mandat til å drepe», som har vakt oppsikt og debatt etter lanseringen denne uken, skriver de følgende:

«Her sendes vi krigere til fjerne himmelstrøk for å drepe ekstremister, samtidig som de verste av dem alle går på fôr hjemme, for eksempel mullah Krekar. Logikken er fascinerende. Rent hypotetisk skulle man ønske at en velstående landsfader slengte et par millioner på bordet, så skulle vi kanskje tatt en nærmere kikk på pakket gjennom optikken vår».
Det får Krekars advokat, Brynjar Meling, til å se rødt.

VG Nett kommuniserte fredag med skarpskytterne bak boken via en anonym e-postadresse. De avviser at det de har skrevet er å anse som en trussel.

– Det kommer klart frem av boken at det er en hypotese og en løs tanke, skriver skarpskytterne i en anonym E-post.

– Har dere forståelse hvis Krekar føler seg truet av dette?

– Krekars liv er overhodet ikke truet, men han står selvfølgelig fritt til å misforstå på en måte han og advokaten ønsker. Vi kan ikke forandre på det, står det i e-posten.

I mange av tekstene blir også fiender eller angivelige motstandere karakterisert i relativt nedlatende ordelag av de norske soldatene. Flere steder skriver de om utøy, feige kryp, røverpakk, sultne hunder, skøyere og om afghanere som «ofte vender kappen i vindens retning».

Soldatene understreker at ordbruken i boken reflekterer den naturlige tilpasningen de har til området de kriger i, og at språket er brukt for formidle erfaringer på en redelig måte uten å kamuflere ordbruk og holdninger i strid.

– Et klart fiendebilde er nødvendig for soldater i krig. Også dette er en naturlig tilpasning for soldaten i strid. Blant sivile har slike holdninger ikke en plass etter vårt skjønn, skriver skarpskytterne til VG Nett.

Med den danske dokumentarfilmen «Armadillo», kom det frem en del sider rundt det å være soldat i internasjonal tjeneste, som det ble reagert på både i Danmark og andre land.

– I den forbindelse var generalinspektøren for hæren og forsvarsministeren ute og ønsket velkommen en debatt om soldatkulturen. Den debatten er vi ikke redd for å ta, sier Øglænd.
– Jeg mener de norske skarpskytterne antyder drap på mullah Krekar, sier Meling til VG Nett.

Hva er det som feiler politikerne i Norge? Hvorfor gjør de ikke jobben sin? Hva skal til for at sånne kjeltringer som denne fjotten Krekar får lov til å bo på skattebetalernes regning? Jeg mener det er politikerens ansvar og plikt å vise stor -kjeltringer som han ut av landet for godt! Det er krig i IRAK, så derfor må han bli, sier Storberget! Han oppfordrer til drap på sivile, han er TERRORIST, Storberget , ser du ikke det?

Det sier litt om kvaliteten til politikerne her i landet, når de ikke makter å få til dette. Det er et folkekrav å få Mulla Krekar ut av Norge nå!

Jeg synes faktisk det er merkelig at han har fått være så lenge som han har gjort, og den politikeren som greier å få denne kriminelle galningen ut av Norge, vil bli hyllet av samtlige som vet hvem denne råe og brutale drapsmaskinen er.

Statssekretæren bekrefter også at Utenriksdepartementet og Justisdepartementet har jevnlige møter med sine irakiske kolleger om mannen som norske myndigheter mener utgjør en trussel mot rikets sikkerhet.

Krekar kom i begynnelsen av juni på nytt i myndighetenes søkelys etter at han truet Høyre-leder Erna Solberg på livet om han selv skulle miste livet som følge av en utsendelse. (©NTB)

Jeg mener tiden er løpt ut, fjern dette mennesket nå, og gi pengene til de fattigste i stedet. Hvor mye har Krekar kostet i kroner og øre?

Enten så går du av Storberget, eller fjern Mullaen nå!!! Jeg vet jeg taler for de aller fleste når jeg skriver dette!

 -Norge er ikke et sted for terrorister! Det Norske folk er lei av hele Mullaen og vil slippe å høre om og lese om denne forbryteren som ingen politikere tør å ta i.

Da mulla Krekar-saken nådde sine høyder i media, stod sjelden forsvarer Brynjar Melings mobiltelefon stille. Til alle døgnets tider ble han oppringt av sinte personer som mente at han var årsaken til at Krekar var i Norge.

Meling fikk nytt nummer, og i mars var det Roger Johansson (41) fra Sverige som overtok det gamle nummeret.

– Hvem var det som ringte deg?

– Alt fra ny-nazister i Agder til fulle tenåringer på fest i Bærum. Det var folk fra hele fjøla som ringte til alle døgnets tider. Også mange eldre mennesker fra Nord-Norge og kristne på Vestlandet slo på tråden. Men det var ikke så ofte at de ringte etter midnatt, sier Meling til VG Nett.

Jeg mener at folk bør oppføre seg som folk, og ikke sjikanere andre på telefonen. Men dette sier også noe om at nordmenn er svært engasjerte i Krekar-saken og at det er ikke noe ønske fra det norske folk at Mullaen skal bli boende i Norge.

Dette kan umulig komme overraskende på noen!

Norge får ingen garanti fra de kurdiske selvstyremyndighetene i Nord-Irak om at mulla Krekar ikke risikerer dødsstraff ved retur. En individuell avtale for mullaen kunne løse problemet, mener justisministeren. – Men vi er enige om å jobbe videre med Krekar-saken for å finne en løsning, sier justisminister Knut Storberget til NTB i en kort pause under møtet med innenriksminister Karim Sinjari og hans følge.

Personlig så ser jeg på det som ren og skjær skam at denne personen ikke sitter bak lås og slå. Han er jo kriminell!
PERSONEN:

Najumuddin Faraj Ahmad (arabisk: نجم الدين فرج أحمد), bedre kjent som Mulla Krekar (Kurdisk: مهلا کرێکار), (arabisk: الملا كريكار,)( tittelen mulla har ingen formell betydning) (født 7. juli 1956) er en irakisk kurder bosatt i Norge. Ahmad kom til Norge som kvoteflyktning fra Nord-Irak i 1991. Han har kone og fire barn, som alle har fått innvilget norsk statsborgerskap, men Ahmad selv har ikke fått innvilget sin søknad.

Han har siden 8. desember 2006 stått oppført på FNs terrorliste-

Mulla Krekar -nok er nok- du er ikke ønsket i Norge!!

Send han gjerne til Australia…

/2010/08/med-mandat-til-a-drepe-kagge-forlag/

Kilde VG.no

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/wikileaks/artikkel.php?artid=10020500

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10034094

6 thoughts on “VIDEO- Mulla Krekar en kvise på samfunnets rumpe

 1. Det er litt morsomt at du ikke bruker fornavnet hans men tittelen til Krekar. Det betyr jo bare at du ærer ham ved å tittulere ham korrekt og ærbødigst. Vet du i det hele tatt fornavnet hans?

  1. Da har du en meget merkelig sans for humor Øyvind. Hadde du tatt deg tid til å lese hele blogginnlegget så hadde du funnet Mullaens hele navn. Men du er mer opptatt av å komme med spydigheter. Du vet lite om hva jeg vet om Najumuddin Faraj Ahmad.

   Er du en bedre viter, en som kan alt bedre enn alle andre Øyvind? Hvilken måsettning har du med å stille et slikt spørsmål- når hans fulle navn faktisk står i teksten?

   For de aller fleste så er denne gale mannen utelukkende kjent som Mulla Krekar og intet annet-

   Hadde det vært skrevet noe om Najumuddin så ville ikke interessen vært særlig stor…

   Vargas

 2. Kommentaren min lå lenge under moderering, og så kom endringen din. 😛 Men det er jo fint at du oppdaterte posten da. Etter at jeg kommenterte har du endret fra «Mulla Krekar» til «mulla Krekar» og lagt til teksten «Najumuddin … bedre kjent som … «.

  1. Det er nok feil. Her er ingenting endret, og det kan du selv se på bloggen. Du mo nok bare innrømme at du ikke leste hele blogginnlegget, før du tok sjansen på å kommentere at ikke navnet var med men kun Mulla Krekar-

   Din kommentar ble kommentert av meg mindre enn 30 min etter din kommentar-

   Her må du nok bare legge deg flat min venn!:)

 3. Jeg glemte å legge til at det ikke var meningen å la min vrede gå utover deg, det irriterer meg at folk skriver «Mulla Krekar» men at det var her jeg kommenterte var tilfeldig.

  1. Jeg er glad for de fleste kommentarer jeg, men jeg liker ikke å bli tatt for å skrive feil når jeg faktisk har med fakta i innlegget-
   Men at det skrives Mulla Krekar om mullaen er jo noe media har skapt. For de aller fleste er jo Mullaen Mulla Krekar, sånn er det bare så det tror jeg ikke blir endre så lenge etter at han er blitt kjent som Krekar-

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.