VIDEO- Mulla Krekar- en kvise på samfunnets rumpe

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zt8cqBDSbD0[/youtube]

Det er denne mannen som snylter på skattebetalerne, hvordan kan det være mulig? HVORFOR BLIR HAN IKKE SENDT UT AV NORGE??

Advokat Brynjar Meling vurderer politianmeldelse fordi han mener norske soldater antyder drap på mullah Krekar i en ny bok.

I boken «Med mandat til å drepe», som har vakt oppsikt og debatt etter lanseringen denne uken, skriver de følgende:

«Her sendes vi krigere til fjerne himmelstrøk for å drepe ekstremister, samtidig som de verste av dem alle går på fôr hjemme, for eksempel mullah Krekar. Logikken er fascinerende. Rent hypotetisk skulle man ønske at en velstående landsfader slengte et par millioner på bordet, så skulle vi kanskje tatt en nærmere kikk på pakket gjennom optikken vår».
Det får Krekars advokat, Brynjar Meling, til å se rødt.

VG Nett kommuniserte fredag med skarpskytterne bak boken via en anonym e-postadresse. De avviser at det de har skrevet er å anse som en trussel.

– Det kommer klart frem av boken at det er en hypotese og en løs tanke, skriver skarpskytterne i en anonym E-post.

– Har dere forståelse hvis Krekar føler seg truet av dette?

– Krekars liv er overhodet ikke truet, men han står selvfølgelig fritt til å misforstå på en måte han og advokaten ønsker. Vi kan ikke forandre på det, står det i e-posten.

I mange av tekstene blir også fiender eller angivelige motstandere karakterisert i relativt nedlatende ordelag av de norske soldatene. Flere steder skriver de om utøy, feige kryp, røverpakk, sultne hunder, skøyere og om afghanere som «ofte vender kappen i vindens retning».

Soldatene understreker at ordbruken i boken reflekterer den naturlige tilpasningen de har til området de kriger i, og at språket er brukt for formidle erfaringer på en redelig måte uten å kamuflere ordbruk og holdninger i strid.

– Et klart fiendebilde er nødvendig for soldater i krig. Også dette er en naturlig tilpasning for soldaten i strid. Blant sivile har slike holdninger ikke en plass etter vårt skjønn, skriver skarpskytterne til VG Nett.

Med den danske dokumentarfilmen «Armadillo», kom det frem en del sider rundt det å være soldat i internasjonal tjeneste, som det ble reagert på både i Danmark og andre land.

– I den forbindelse var generalinspektøren for hæren og forsvarsministeren ute og ønsket velkommen en debatt om soldatkulturen. Den debatten er vi ikke redd for å ta, sier Øglænd.
– Jeg mener de norske skarpskytterne antyder drap på mullah Krekar, sier Meling til VG Nett.

Hva er det som feiler politikerne i Norge? Hvorfor gjør de ikke jobben sin? Hva skal til for at sånne kjeltringer som denne fjotten Krekar får lov til å bo på skattebetalernes regning? Jeg mener det er politikerens ansvar og plikt å vise stor -kjeltringer som han ut av landet for godt! Det er krig i IRAK, så derfor må han bli, sier Storberget! Han oppfordrer til drap på sivile, han er TERRORIST, Storberget , ser du ikke det?

Det sier litt om kvaliteten til politikerne her i landet, når de ikke makter å få til dette. Det er et folkekrav å få Mulla Krekar ut av Norge nå!

Jeg synes faktisk det er merkelig at han har fått være så lenge som han har gjort, og den politikeren som greier å få denne kriminelle galningen ut av Norge, vil bli hyllet av samtlige som vet hvem denne råe og brutale drapsmaskinen er.

Statssekretæren bekrefter også at Utenriksdepartementet og Justisdepartementet har jevnlige møter med sine irakiske kolleger om mannen som norske myndigheter mener utgjør en trussel mot rikets sikkerhet.

Krekar kom i begynnelsen av juni på nytt i myndighetenes søkelys etter at han truet Høyre-leder Erna Solberg på livet om han selv skulle miste livet som følge av en utsendelse. (©NTB)

Jeg mener tiden er løpt ut, fjern dette mennesket nå, og gi pengene til de fattigste i stedet. Hvor mye har Krekar kostet i kroner og øre?

Enten så går du av Storberget, eller fjern Mullaen nå!!! Jeg vet jeg taler for de aller fleste når jeg skriver dette!

 -Norge er ikke et sted for terrorister! Det Norske folk er lei av hele Mullaen og vil slippe å høre om og lese om denne forbryteren som ingen politikere tør å ta i.

Da mulla Krekar-saken nådde sine høyder i media, stod sjelden forsvarer Brynjar Melings mobiltelefon stille. Til alle døgnets tider ble han oppringt av sinte personer som mente at han var årsaken til at Krekar var i Norge.

Meling fikk nytt nummer, og i mars var det Roger Johansson (41) fra Sverige som overtok det gamle nummeret.

– Hvem var det som ringte deg?

– Alt fra ny-nazister i Agder til fulle tenåringer på fest i Bærum. Det var folk fra hele fjøla som ringte til alle døgnets tider. Også mange eldre mennesker fra Nord-Norge og kristne på Vestlandet slo på tråden. Men det var ikke så ofte at de ringte etter midnatt, sier Meling til VG Nett.

Jeg mener at folk bør oppføre seg som folk, og ikke sjikanere andre på telefonen. Men dette sier også noe om at nordmenn er svært engasjerte i Krekar-saken og at det er ikke noe ønske fra det norske folk at Mullaen skal bli boende i Norge.

Dette kan umulig komme overraskende på noen!

PERSONEN:

Najumuddin Faraj Ahmad (arabisk: نجم الدين فرج أحمد), bedre kjent som Mulla Krekar (Kurdisk: مهلا کرێکار), (arabisk: الملا كريكار,)( tittelen mulla har ingen formell betydning) (født 7. juli 1956) er en irakisk kurder bosatt i Norge. Ahmad kom til Norge som kvoteflyktning fra Nord-Irak i 1991. Han har kone og fire barn, som alle har fått innvilget norsk statsborgerskap, men Ahmad selv har ikke fått innvilget sin søknad.

Han har siden 8. desember 2006 stått oppført på FNs terrorliste-

Mulla Krekar -nok er nok- du er ikke ønsket i Norge!!

/2010/08/med-mandat-til-a-drepe-kagge-forlag/

Kilde VG.no

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10018261

7 thoughts on “VIDEO- Mulla Krekar- en kvise på samfunnets rumpe

 1. «Det får Krekars advokat, Brynjar Meling, til å se rødt» står det her, det skulle heller stått «Det får Krekars advokat, Brynjar Meling, til å se penger, penger og atter penger»
  Hvorfor skal Krekar ut av landet så lenge noen kan tjene meget godt på han. Krekar blir her til Dovre faller eller han dør av alderdom, og da er jeg sikker på at den norske staten, vi skattebetalere, må betale hjemsending til Irak slik at han blir begravet der.

 2. Hva skal man si om alt dette.
  Helt enig med han som skriver dette..
  Tror nok alle vi nordmenn er drit lei av å betale for denne drittsekken, da vi kunne brukt pengene på noe fornuftig som sykehjem for de eldre som har bygd opp dette landet!!
  For min del så kunne de sendt alle hjem også kunne mullah vært guide på vei nedover.

  Vi nordmenn kommer i 2 rekke, mens våre nye landsmenn får alt oppi henda, mens vi må jobbe og kjempe for det! VI MÅ slutte å gi etter i dette landet her, ellers så er det en muslimsk stat om 10 år!
  Det er ikke rart at nordmenn er så mye imot dette, det er fordi de tar alt som vi har krav på.
  Men med de dumme rødgrønne så kommer det bare til å bli verre. Folk er drit lei av alt dette her, og hvertfall mullah krekar saken som vi skattebetalere må svi for, fordi det er så synd på han og resten av de andre her..
  La det bli opprør snart, vi må si fra på en hard måte!

 3. Soldatene har da fullstendig rett, de blir sendt ut for og krige mot muslimske terrorister, samtidig driver de sinnsforvirrede politikere notorisk import av de samme. Så det er snart bruk for at de kommer hjem og fører krigen, de behøver ikke dra til Afghanistan for og finne kriminelle muslimer, det er hjemlandet fyldt med. Fint for Krekar at det her landet blir styret av hjernedøde elementer, her kan han føle seg trygg, får til og med politilivakt, betalt av penger som er stjålet fra norske borgere. Det hele er noe svineri, dobbeltmoral og hykleri !

 4. Veldig mye prat om å ta ut denne krekar skiten, men forøsk på forsøk går feil. Kanskje synet burde rettes mot de som har han her. de som har lyst på han, kanskje mere bestemt en bestemt meling! en kule for meling er en kule for krekar.

  Det ville vist dem hvem som faktisk styrer norge.
  Jeg får faktisk mere og mere følelsen av at AP og de på den siden henter inn alle disse muslimene for sin egen nytte. høyresiden og frp er jo kraftig imot dette og vil ha de fleste ut igjen. Og muslimer som kommer til norge vil jo ikke ut igjen. skjønner jeg godt, det er jo konge og bo hær. Så muslimer vil jo aldri stemme på de som vil ha dem ut. Ergo kjøper AP stemmer til seg selv. Skremmende tanke at noen kan gjøre slikt for å bare beholde en makt som det norske folk mindre og mindre respekterer.

  Kanskje kongen burde begynne og styre igjen. Litt enevelde hadde kanskje gjort seg.

 5. Melling frematår mer og mer som en kronidiot. Barna til Krekar må jo være nervevrak. Skjegget til Krekar ser ut som kamelhår. Hvorfor det?

 6. Svaret på bloggposten spm. er jo gjengitt hundrevis av ganger: Norge har forpliktet seg på internasjonale konvensjoner slik at man ikke kan sende tilbake mennesker som risikerer dødsstraff. Dette er svaret, grunnen og årsaken! Om man er misfornøyd med lovene, får man istedet arbeidet for å endre dem.

  Grunnen til at internasjonallovgivning står over norsk lov, er selvsagt utvanningen av msk.rettighetene i regi av EMD. Idag finnes svært få med makt som faktisk evner å tenke prinsipielt og se hvor grensene for religionsfrihet går. Muslimer er ikke fornøyde før hele verden er gjennomsyret av ondskapen deres; les: islam. Usman Rana og andre hevder jo stadig vekk at enhver begrensning for utbredelse av islam er en krenkelse og innskrenkning av muslimers religionsfrihet. Javel! Hvor mener de grensen får? Er det for muslimer overhodet greit at humanister, ateister, kristne, sekulære osv. setter foten ned på et eller annet tidspunkt og sier at «nå har vi fått nok av islam. Nå har dere fått nok rom å boltre dere på». Nei, sjansen for at muslimer overhodet aksepterer grenser for hvor mye rom islam skal få er omtrent lik null. Hvorfor er sjansen lik null? Jo, fordi de mener at Koranen og islam står over alt annet her i verden og at de selv er universets gave til menneskene.

  Om vi hadde hatt politikere med hodet på rett sted, dvs. ikke i ræva, ville de for lengst ha satt foten ned til alt av særkrav i religionsfrihetens navn. Og, mens vi først er igang: siden dette jo kun handler om islam, ingen andre grupperinger maser slikt om tilpasning og særrettigheter som muslimer, handler dette mer om frihet for islam til å kunne ture frem enn prinsipiell religionsfrihet som gjelder alle livssynsgrupper.

  Spennende blir å se når Norge, Europa, Vesten og verden våkner fra dvalen og at tåka letter.

 7. Bare lurer på noe.
  Når Krekar truer erna med live er det da riktig at disse som har skrevet Med mandat til å drepe skal bli anmeldt for trussler? Det er noe som ikke er riktig her i landet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.