VIDEO- Mulla Krekar en kvise på sammfunets rumpe

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KjQdJ0U5k5Q[/youtube]

Det er denne mannen som snylter på skattebetalerne, hvordan kan det være mulig? HVORFOR BLIR HAN IKKE SENDT UT AV NORGE??

 

En gjennomgang NRK har gjort av de omstridte Wikileaks-dokumentene viser at mulla Krekar og Ansar al-Islam er omtalt i 184 dokumenter. Gruppen knyttes til både halshogginger og selvmordsaksjoner.

I dokumentene får man et detaljert innblikk i hvordan gruppen har operert de siste åra. Man får blant annet nøye beskrivelser av hvordan Ansar al-Islam sammen med al-Qaida planla angrep med bilbomber.

Advokat Brynjar Meling vurderer politianmeldelse fordi han mener norske soldater antyder drap på mullah Krekar i en ny bok.

I boken «Med mandat til å drepe», som har vakt oppsikt og debatt etter lanseringen denne uken, skriver de følgende:

«Her sendes vi krigere til fjerne himmelstrøk for å drepe ekstremister, samtidig som de verste av dem alle går på fôr hjemme, for eksempel mullah Krekar. Logikken er fascinerende. Rent hypotetisk skulle man ønske at en velstående landsfader slengte et par millioner på bordet, så skulle vi kanskje tatt en nærmere kikk på pakket gjennom optikken vår».
Det får Krekars advokat, Brynjar Meling, til å se rødt.

VG Nett kommuniserte fredag med skarpskytterne bak boken via en anonym e-postadresse. De avviser at det de har skrevet er å anse som en trussel.

– Det kommer klart frem av boken at det er en hypotese og en løs tanke, skriver skarpskytterne i en anonym E-post.

– Har dere forståelse hvis Krekar føler seg truet av dette?

– Krekars liv er overhodet ikke truet, men han står selvfølgelig fritt til å misforstå på en måte han og advokaten ønsker. Vi kan ikke forandre på det, står det i e-posten.

I mange av tekstene blir også fiender eller angivelige motstandere karakterisert i relativt nedlatende ordelag av de norske soldatene. Flere steder skriver de om utøy, feige kryp, røverpakk, sultne hunder, skøyere og om afghanere som «ofte vender kappen i vindens retning».

Soldatene understreker at ordbruken i boken reflekterer den naturlige tilpasningen de har til området de kriger i, og at språket er brukt for formidle erfaringer på en redelig måte uten å kamuflere ordbruk og holdninger i strid.

– Et klart fiendebilde er nødvendig for soldater i krig. Også dette er en naturlig tilpasning for soldaten i strid. Blant sivile har slike holdninger ikke en plass etter vårt skjønn, skriver skarpskytterne til VG Nett.

Med den danske dokumentarfilmen «Armadillo», kom det frem en del sider rundt det å være soldat i internasjonal tjeneste, som det ble reagert på både i Danmark og andre land.

– I den forbindelse var generalinspektøren for hæren og forsvarsministeren ute og ønsket velkommen en debatt om soldatkulturen. Den debatten er vi ikke redd for å ta, sier Øglænd.
– Jeg mener de norske skarpskytterne antyder drap på mullah Krekar, sier Meling til VG Nett.

Hva er det som feiler politikerne i Norge? Hvorfor gjør de ikke jobben sin? Hva skal til for at sånne kjeltringer som denne fjotten Krekar får lov til å bo på skattebetalernes regning? Jeg mener det er politikerens ansvar og plikt å vise stor -kjeltringer som han ut av landet for godt! Det er krig i IRAK, så derfor må han bli, sier Storberget! Han oppfordrer til drap på sivile, han er TERRORIST, Storberget , ser du ikke det?

Det sier litt om kvaliteten til politikerne her i landet, når de ikke makter å få til dette. Det er et folkekrav å få Mulla Krekar ut av Norge nå!

Jeg synes faktisk det er merkelig at han har fått være så lenge som han har gjort, og den politikeren som greier å få denne kriminelle galningen ut av Norge, vil bli hyllet av samtlige som vet hvem denne råe og brutale drapsmaskinen er.

Statssekretæren bekrefter også at Utenriksdepartementet og Justisdepartementet har jevnlige møter med sine irakiske kolleger om mannen som norske myndigheter mener utgjør en trussel mot rikets sikkerhet.

Krekar kom i begynnelsen av juni på nytt i myndighetenes søkelys etter at han truet Høyre-leder Erna Solberg på livet om han selv skulle miste livet som følge av en utsendelse. (©NTB)

Jeg mener tiden er løpt ut, fjern dette mennesket nå, og gi pengene til de fattigste i stedet. Hvor mye har Krekar kostet i kroner og øre?

Enten så går du av Storberget, eller fjern Mullaen nå!!! Jeg vet jeg taler for de aller fleste når jeg skriver dette!

 -Norge er ikke et sted for terrorister! Det Norske folk er lei av hele Mullaen og vil slippe å høre om og lese om denne forbryteren som ingen politikere tør å ta i.

Da mulla Krekar-saken nådde sine høyder i media, stod sjelden forsvarer Brynjar Melings mobiltelefon stille. Til alle døgnets tider ble han oppringt av sinte personer som mente at han var årsaken til at Krekar var i Norge.

Meling fikk nytt nummer, og i mars var det Roger Johansson (41) fra Sverige som overtok det gamle nummeret.

– Hvem var det som ringte deg?

– Alt fra ny-nazister i Agder til fulle tenåringer på fest i Bærum. Det var folk fra hele fjøla som ringte til alle døgnets tider. Også mange eldre mennesker fra Nord-Norge og kristne på Vestlandet slo på tråden. Men det var ikke så ofte at de ringte etter midnatt, sier Meling til VG Nett.

Jeg mener at folk bør oppføre seg som folk, og ikke sjikanere andre på telefonen. Men dette sier også noe om at nordmenn er svært engasjerte i Krekar-saken og at det er ikke noe ønske fra det norske folk at Mullaen skal bli boende i Norge.

Dette kan umulig komme overraskende på noen!

Norge får ingen garanti fra de kurdiske selvstyremyndighetene i Nord-Irak om at mulla Krekar ikke risikerer dødsstraff ved retur. En individuell avtale for mullaen kunne løse problemet, mener justisministeren. – Men vi er enige om å jobbe videre med Krekar-saken for å finne en løsning, sier justisminister Knut Storberget til NTB i en kort pause under møtet med innenriksminister Karim Sinjari og hans følge.

Personlig så ser jeg på det som ren og skjær skam at denne personen ikke sitter bak lås og slå. Han er jo kriminell!
PERSONEN:

Najumuddin Faraj Ahmad (arabisk: نجم الدين فرج أحمد), bedre kjent som Mulla Krekar (Kurdisk: مهلا کرێکار), (arabisk: الملا كريكار,)( tittelen mulla har ingen formell betydning) (født 7. juli 1956) er en irakisk kurder bosatt i Norge. Ahmad kom til Norge som kvoteflyktning fra Nord-Irak i 1991. Han har kone og fire barn, som alle har fått innvilget norsk statsborgerskap, men Ahmad selv har ikke fått innvilget sin søknad.

Han har siden 8. desember 2006 stått oppført på FNs terrorliste-

Mulla Krekar -nok er nok- du er ikke ønsket i Norge!!

/2010/08/med-mandat-til-a-drepe-kagge-forlag/

Kilde VG.no

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10042294

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10034094

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10027398

7 thoughts on “VIDEO- Mulla Krekar en kvise på sammfunets rumpe

 1. Krekar er bare en av de millioner muslimer europeiske politikere har ødelagt kontinentet med og importere. Vi lever under en konstannt trussel for enorme terroranslag fra denne 5. kolonne, for de er over allt, og ingen kan se på dem hvem som er terrorister, eller ikke er det. Med jevne mellomrom er der borgerkrigslignende tilstander i flere europeiske land, hvor muslimer går amok, brenner biler, smaddrer byggninger og angriper politiet, til og med med skytevåpen. Snart kommer dråpen som får begeret til og flyte over, for europas folk vil ha deres yttringsfrihet og sikkerhet tilbake, som det var før den muslimske okkupasjon. Man kan se det starter i det små, Malmö er et typisk eksempel. Ingen tvil om at der kommer flere av den slags, og til sist ragnarok. Vi har mye og takke naive og sinnsforvirrede politikere for, aldri før er vel et kontinennt blitt okkupert uten et militært angrep, men det har muslimene klart, ved hjelp av de her landsforrædere. Når smellen kommer, kan de bare håpe på og få politisk asyl i Saudiarabia, ellers kommer de nok til og få betale for sine forbrytelser. Akkurat som Quisling og co.

 2. Norske myndigheters naivisme følger den gamle politiske tradisjon fra Nygaardsvolds regime før 2 verdenskrig, med den brukne geværs politik.
  Den store forskjellen er at vi har muslimske celler som er klar til å angripe Norge, og norsk infrastruktur.
  Norske politikere, inkludert FRP gjør svært lite eller ingenting for å stoppe den muslimske bølge som feier over Norge.
  Vi kan fremdeles endre den destruktive kursen i landet, men det må handles raskt!
  IRN har bedt om SHARIA rådgiving, Niqab, Hijab osv, det er det som vi forslummes med i Oslo. I bydeler i Oslo, kaster den nye herskeklasse brukte bleier, sanitetsbind og søppel ut av vinduene rett på gangveiene, mens rotter og annen faenskap yngler i dette.
  Kjønnsdelte klasser tar form i skolene, mens politikere snur siden til.
  Sverige klarte å stoppe ett terrorattack i Göteborg, mens bombe smalt i Istanbul samme dag som angrepet i Sverige skulle finne sted, ett sammentreff?
  Hatet mot Norge, Norsk kultur, levesett, demokrati, ytringsfrihet, er under angrep. Moralens voktere i Oslo angriper alle som ser annerledes ut, homfile, norske jenter.
  Massevoldtekt utført muslimer i Oslo, er våpen som benyttes for å underkue den etniske befolkning.
  Norske etniske blir presset ut av muslimer hvor de etniske er i minoritet. Det blir krav om at norske jenter må ha Hijab.
  Muslimene er på voldtektstoppen, og generelt på alle kriminalitetsstatistikker. Norske fenglser fylles opp av muslimsk berme, hvor den arbeidsbiene i Norge før på dette krapylet.
  Kansler Merkel har kunngjørt at det flerkuturrelle samfunn i Tyskland er falitt, det er den i Norge!
  Send dritten til gjødselhyttene de kom kravlende ut av.

 3. Jeg er så absolutt ikke enig, mannen er ingen kvise på samfunnets rompe, HAN ER EN KONG
  av aller verste slag. Norge gjorde sannelig et scoop med å gi han opphold.

 4. HVORFOR kaller ikke folk hitler en terrorist?? hva med bush ,som har beordret drap på 63000 sivile i irak?? er denne mannen en terrorist så er vel mange andre det også.
  ikke det at jeg liker denne mannen,men norge har huset folk i norge fra krigene i afrika afg ,og finnes verre folk enn denne krekar. han er ingen trussel for norge. la gamlingen være,hvis har opfordrer til terrorisme,bør norge utlevere han til irakerne.
  han er person som ødlegger for alle muslimer i norge. selv mener jeg han bør bures inne til irak kan ta han imot.

 5. Krekar er jo bare stjerneeksempelet på hvordan de som har sittet med ansvar for styre og stell i Norge siden han kom hit har styrt med en helt utrolig snilistisk unnfallenhet og redsel for å gjøre noe som kan oppfattes som inhumant. Krekar godter seg jo selfølgelig over å bli beskyttet av nettopp den type samfunn han egentlig hater, og helst vil se ødelagt til fordel for en totalitær muslimsk stat.
  De redslene han og hans organisasjon er ansvarlige for, og som vi beskytter han mot rettsforfølgelse fra, gjør at vi like godt kunne ha gitt Hitler og Goebbels beskyttelse etter krigen. De kunne jo også i høy grad trengt beskyttelse mot rettsforfølgelse og straff for de udådene de hadde gjort. Alle er de skyldig i massemord !!!
  Hva skal egentlig til for å sende denne mannen ut. Garantier fra Irak om han ikke risikerer dødsstraff eller tortur eller annen inhuman behandling er tydeligvis ikke nok.
  Kanskje et tilbud om en egen totalitær muslimsk stat med hans store forbilde – forresten nok en massemorder – Bin Laden som leder kunne vært nok til at våre ansvarlige politiker hadde turt å sende han ut ? Slutt med å være så redde for deres eget frynsete omdømme kjære politikere. Ikke gjør Norge til et fristed for de som har gjort seg skyld i så mye grusomheter at vi ikke kan sende dem ut fordi noe da kunne tilstøte dem, som f.eks. en rettferdig straff ! Send denne ugjerningsmann hjem slik at han kan stå til rette for de ugjerningene han har begått !! Vi vil gjerne gi beskyttelse til de som trenger og fortjener det, ikke til de som søker et tilfluktssted for rettferdig rettsforfølgelse fra de udåder de har begått !!!
  Håper virkelig det snart kommer noen med nok politisk guts til å gjøre det som et helt folk er ganske så enige om – SEND DENNE MULLAEN HJEM TIL IRAK SNAREST.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.