VIDEO- Skuddene i Malmø

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iEMXaTktUfA[/youtube] 

Hvis dette skjer i Sverige så kan det selvsagt skje i Norge også. Og vil noen ha slike tilstander her i landet? Ja, dessverre. Men dette er så alvorlig at det bør slåes knallhardt ned på før det får grobunn.

I Sverige har de slitt lenge med grov rasisme, og på idrettsarrangementer er det stadig oftere involveringer mellom bråkmakere og politi i rasismens navn- Foreløpig er vi forskånet mot dette i Norge- Heldigvis!

Dette kan være pga godt arbeide i klubbene i mellom og MOT =som har jobbet i flere år med å skape sunne holdninger og mot rasisme-

Serieforbryteren skaper nå stor frykt i Malmö.

Etterforskningsleder Mats Lassén er overbevist om at gjerningsmannen kommer til å fortsette å skyte innvandrere, dersom ikke politiet klarer å pågripe ham.

Etter at svensk politi holdt pressekonferanse tirsdag, og fortalte at de i mer enn ett år har jaktet på en gjerningsmann som skyter innvandrere, økte intensiteten.

Torsdag ble det først skutt mot en 16 år gammel gutt ved Hermodalstorget, men han ble ikke truffet. Senere på kvelden ble det skutt inn i leiligheten i Kroksbäck.
– Ja, det må vi nesten være. Vi kan jo håpe at det tar slutt, men det er bedre å regne med at det ikke gjør det, sier Lassén til Sydsvenskan.

Svenske medier har døpt gjerningsmannen «Den nye Lasermannen» – oppkalt etter John Ausonius som skapte stor frykt i Sverige for 19 år siden da han drepte én innvandrer og skjøt syv andre.

Han brukte først et gevær med lasersikte, og senere en revolver.

Malmø en by med mye vold

Malmø er en by med mye gjengkriminalitet og vold. Så langt i år har politiet fått melding om 50 skuddvekslinger i byen. 

Men det er disse 15 som er rettet mot innvandrere, som skremmer folk, Nettopp fordi gjerningsmannen ser ut til å plukke ut ofrene vilkårlig.

Så langt har ofrene blitt skutt på åpne, folketomme plasser. Men torsdag opplevde to kvinner at en ukjent gjerningsmann skjøt inn stuevinduet deres mens de så på tv.

Våre nye landsmenn får foreløpig gå i fred i Norge, men slike tilstander har en tendens til å spre seg- først til andre byer så over landegrenser- Dette kunne selvsagt ha skjedd på norsk side av grensen-

Nå ser dette ut til å være en psykopat som er litt for glad i våpen og litt for lite glad i farvede mennesker- som herjer den svenske storbyen-

Det er bare å håpe på at han blir tatt før liv går tapt-

Til tross for flere vitneobservasjoner har ikke svensk politi fått laget noen fantomtegning av snikskytteren i Malmö.

Forutsetning for å lage en tegning er at en person har sett vedkommende og sammen med tegneren kan fortelle om utseendet. Noen bruker datamaskiner for å gjøre det, men det hele tar utgangspunkt i at noen må ha sett gjerningspersonen, sier tidligere politiinspektør Leif A. Lier til VG Nett.

Det er nesten ikke noe som engasjerer mer enn rasistiske spørsmål. i Norge er det mange rasister, men de fleste er feige og tør ikke si sin mening utad- Det er lettere å slenge dritt i forum i aviser og på blogger- anonymt selvsagt!

Uansett, jeg skriver om rasismer på min blogg- rasisme er et stort problem i Norge, men foreløpig enda verre i Sverige, og spesielt i Malmø-

Etter i underkant av 20 skytedramaer i den svenske kystbyen er en av politiets teorier at noen nå etterligner Ausonius’ forbrytelser på begynnelsen av 1990-tallet. Han ble dømt for bankran, drap og ti drapsforsøk på menn med innvandrerbakgrunn.

John Wolfgang Alexander Ausonius fikk tilnavnet «Lasermannen» da han skjøt elleve personer i perioden fra august 1991 til januar 1992. Fellesnevneren for samtlige av ofrene var at de hadde innvandrerbakgrunn og han brukte lasersikte for å skade og drepe.

http://www.ung.no/rasisme/

Forebyggende arbeid mot rasisme må starte i skolen, og foreldre bør snakke med sine barn om rasismens farlige feller- Vi har en planet som mennesker med ulik farge, tro og nasjonalitet skal dele- Hvite menneskers hat mot fargede er intett nytt fenomen- dette har pågått i år hundrer- Og vil fortsette- En enorm utfordring det kan bli vanskelig å få gjort noe som helst med, siden hatet er så sterkt, så svært mange steder-

En av historiens viktigste uttalelse er » I have a dream » av en av historiens viktigste personer- Martin Luther King  jr. Som satte fargedes rettigheter på dagsorden i et ekstremt rasistisk USA i 1963-

Martin Luther King ville snudd seg i sin grav hvis han hadde visst hvordan hans arbeide var forgjeves-

Menneskers hat mot hverandre, menneskers rasistiske holdninger, menneskers ondskap har så sterk grobunn at alt anti- rasistisk arbeide ser ut til å være forgjeves-

Kjærlighet og medmenneskelighet mellom farget og hvit er nesten utenkelig-

Hatet ser ut til å seire…

Mannen, som politiet mistenker for å være den fryktede serieskytteren, knyttes til drapet på Trez West Persson (20) og syv andre drapsforsøk det siste året.

– Jeg kan bekrefte at jeg besluttet å pågripe en 38-årig mann som ble pågrepet ved 18.30-tiden i går. Han er mistenkt for et overlagt drap den 10. oktober i fjor, og syv drapsforsøk i perioden oktober i fjor til oktober i år. Vi mener det er skjellig grunn til mistanke, sier statsadvokat Solveig Wollstad på pressekonferansen i Malmö søndag ettermiddag.

Nå er det bare å håpe på at Malmø politiet har tatt riktig mann, så befolkningen kan få sine normale liv tilbake-

Kilde

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10010505

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10025807

68 thoughts on “VIDEO- Skuddene i Malmø

 1. Det er riktig at det er rasisme i Malmø. Men hvem er rasistene?
  Jo, det er muslimene. Muslimer er de som er de virkelige rasistene.
  De ser ned på vestlig kultur, nordmenn, svensker og alt som har med vestlige verdier å gjøre.
  Skal man i det hele tatt kalle noen rasister, er det muslimer som dekker begrepet best.
  I Norge finnes det svært få rasister. Dette begrepet er konstruert av sosialistiske, multikulturelle, pardis-utopisk-tenkende dagdrømmere.

 2. Bodde i Malmø i 4 mnd i forbindelse med jobb, og Malmø er en by jeg absolutt ikke følte meg trygg i, og jeg er hvit. Fikk klar beskjed av mine venner hvor jeg kunne bevege meg, og hvor jeg absolutt ikke måtte bevege meg.
  Er man hvit i feil bydel ligger man dårlig an. Er faktisk så ille at verken brannmenn eller ambulanser kjører inn i en bydel uten støtte fra politiet.
  Joda…..ingen normale mennesker skyter vilt fremmede på måfå, men ingen normale mennesker kaster stein på ambulansepersonale eller brannmenn heller.
  Er sikkert rasister i norge, men i oslo er jeg mere redd for punkere fra blitz og dopa somaliere, enn jeg er for noen få rasister man sjelden eller aldri ser på gata.

 3. Man kan hvertfall IKKE takke Kommunist- provokasjon-organisasjonen SOS-raisme for at vi er spart for dette i Norge, tvert om.

 4. alle her tar det som en selvfølge at draps mannen må være hvit, menn tenk om det er en farget innvandrer som dreper andre innvandrere?… sannsynligheten kan være stor for det, siden malmø nesten ikke lengre kan betraktest som svensk.

 5. SOS- Rasisme operer sammen med Tjen Folket, og har flere medlemmer som er kommunister.Dette er ekstremister som har væpna revolusjon som mål.Grunnleggeren av SOS Rasisme Khalid Salimi, som ble presset ut av stalinistene, sier at organisasjonen i dag like godt kan kalles «Tjen Penger».

  Da han i 1979 startet bladet Immigranten opplevet han at AKP startet et konkurrerende magasin, før de foreslo at de 2 bladne ble slått sammen. AKP ville gjøre rasisme til “sin” sak, som en del av klassekampen. Salimi på sin side ville gjøre antirasisme til et tverrpolitisk prosjekt. Det er ikke til å legge skjul på at SOS – Rasisme har prøvd å assosiere høyresiden som rasistisk i en svertekampanje, samtidig hevder de at de er upolitiske, i tillegg skyve den venstre orienterte ideologien Nazismen over på høyresiden. Dette er god gammeldags kald krigs taktikk.

  SOS Rasisme har bedrevet en voldsom medlemsverving, og bruker det høye medlemstallet til å øke tilskuddene fra det offentlige. De som kjenner til hvordan reglene for tilskudd er, kan innrette virksomheten slik at alt handler om å få penger ut av systemet. Derfor er ikke organisasjonen bare aktiv med medlemsverving, men også med aktiviteter de kan få pengestøtte for.

  Knapt noen av de opprinnelige stifterne og ildsjelene er med. De trakk seg ut da det ble klart at de ville bli kastet, under kommunistenes overtagelse. Kommunistene var misfornøyde med måten SOS Rasisme jobbet på, og bestemte seg for å overta.

  Organisasjonen hadde i begynnelsen stor aksept fra kjente personer og beslutningstagere, men er siden maktovertagelsen blitt en lukket organisasjon, som knapt samarbeider med andre om å bekjempe rasisme. Til tross for det omfattende medlemstallet er SOS Rasisme ingen nettverks-byggende organisasjon, ihvertfall ikke innenfor den antirasistiske bevegelsen.

  Imidlertid uttaler noen av de som var med på å organisere maktskiftet i SOS Rasisme at mye handlet om å få folk til å forstå at den beste måten å bekjempe rasisme på, var å bli kommunist. I AKP. Imidlertid tilhører mange av kommunistene i SOS Rasisme den tapende fløyen i AKP, som i 1998 etablerte organisasjonen “Tjen folket” . Ledelsen i SOS Rasisme og Tjen Folket er tildels overlappende.

  For de som er kjent med AKP’ernes tenkemåte fra partiets tidlige periode, er dette strategien som kalles ”bred front”. Man går inn og overtar styringen med organisasjoner med helt andre eller begrensede formål i forhold til selve Partiet, og vrir aktiviteten over til ønskede formål samtidig som man skaper en større kontaktflate mellom frontorganisasjonen og partiet. Dermed kan partiet få tilskudd av nye medlemmer, som i utgangspunktet kanskje delt et enkeltsakssynspunkt.

  Efter AUF-skandalen med medlems- og aktivitetsstøtte på 1990-tallet har flere organisasjoner vært under lupen for måten de oppnår tilskudd på. Også SOS Rasisme har vært det.

  Det er på lang vei på tide å granske SOS Rasisme igjen Dekkorganisasjonen tjener ikke saken de bærer i navnet. SOS Rasisme fungerer som en dekkorganisasjon for å få penger ut av offentlige systemer – penger som brukes til å verve og skolere nye mennesker til kommunistenes rekker. Hva gjør de 46 000 medlemmene, egentlig. For med så mange medlemmer, må det være mulig å dokumentere utadrettet aktivitet. Men SOS Rasisme bekjemper ihvertfall ikke rasisme gjennom samarbeid med andre, brede antirasistiske bevegelser eller for eksempel partipolitiske ungdomsorganisasjoner.

 6. Nå tapte du ansikt, Vargas. Du ber ham om å argumentere, han skriver omfattende og nøyaktig, og du kan bare komme med en tåpelig kommentar om fri fantasi? At SOS Rasisme jukser med medlemstall og at de ledes av mennesker som også leder Tjen Folket har blitt godt dokumentert.
  Å fremstille problemene som oppstår som kun rasisme, og velge å overse problemer med innvandring, virker å være metoden til «antirasister».

  1. Jeg skrev som du ser dette på spøk- Det er ikke lett å være ironisk uten å bli misforstått- Ikke på noen måte å være ufin mot noen som gjør seg flid med saklige innlegg, så det beklager jeg-

 7. Ja skrekkelig mye rasisme i malmø, om man er hvit og ikke går kledt på det viset innbyggerne foretrekker får man mye rasistisk dritt kastet etter seg. For ikke å glemme alt skitpratet som blir servert mellom innbyggerne ved middagsbordet. Hvite er uten moral, hedninger, luddere og det som værre er og fortjener å brenne.

  Gøy også at du nevner den skattesnyltende stalinistbevegelsen sos-rasisme. Burde du ikke linke til deres egentlige hjemmeside http://www.tjenfolket.no ?

 8. Se der ja! Her lirer du av deg om noe selv ikke politiet har særlig peiling om for tiden. Ingen er tatt, dermed har man ikke sikker gjerningsmannsdata eller motiv. Men dette har jo du funnet ut, kanskje du skulle tatt en prat med politiet i Malmø? De kan nok trenge din ekspertuttalelse her.

  Lasermannen hatet seg selv og sitt «mørke utseende», i tillegg var vel mannen generelt voldelig, irrasjonell og med dyssosiale forstyrrelser. Også det kan være verdt å huske i denne saken.

  Forresten hysterisk at du mener SOS Rasisme skaper sunne holdninger mot rasisme. SOS Rasisme bidrar mest av alt til å opprettholde rasismespøkelset, mens MOT jobber mer med forebyggende og inkluderende ungdomsarbeid.

  1. He he er ikke det flott at jeg lirer av meg så du har noe å bedrive tida de med?!

   Det sier faktisk mye om hvordan du er som er så tøff at du bruker fredagskvelden til å kommentere på blogger du ikke synes noe om!

   Anders- kan du ikke heller la oss bloggere synse i vei om det vi liker, så skaffer du deg et liv ett eller annet sted?

   For det livet du lever nå det må være patetisk!

 9. Lol tydlig at de som er redde for aa bevege seg i Oslo ikke er fra byen men er boender fra landet. Det er rimlig mye rasister i Norge og. 80% av befolkningen tror jo at alle brune eller sorte menn er voldtektsforbrytere. Alle bruninger eller sortinger er muslimer og alle, jeg mener absolutt alle muslimer banker damene sine, de hater hvite og de vil drepe alle vanntro. Alle som ikke er hvite er egentlig farlige. Alle dealer dop, alle faar minst 700.000 i aaret skattefritt fra trygde etaten. Alle kjoerer taxi og snyter der og. Faktisk hadde norge bare hatt hvite ikke muslimske innbyggere ville det aldri faarekommet drap feks. Det ville ikke vaet gjenger og det ville ikke vaert narkomane paa plata. Det ville ikke vaert tiggere og ingen ville snyltet paa trygdeetaten. Nordmenn snylter nemmlig ikke. Det er det bare innvandrere som gjoer. Nordmenn begaar ikke drap heller, og er ikke i gjenger. Nordmen i Oslo tagger aldri.
  Sist men ikke minst, nordmenn slaar ikke konene sine. Ingen norske menn slaar. alle er super feminister og stoetter opp under kvinners rettigheter.
  Det er bare innvandrer gjengene som ramponerer buss og trikk.

 10. «Hvis dette skjer i Sverige så kan det selvsagt skje i Norge også. Og vil noen ha slike tilstander her i landet? Ja, dessverre. Men dette er så alvorlig at det bør slåes knallhardt ned på før det får grobunn.»

  Hvis du virkelig vet om noen som har planlagt å skyte på mørkhudete personer i Norge, bør du gå til politiet med opplysningene.

  Eller er du bare en sånn raring som liker å gjøre seg viktig ved å prate om ting du egentlig ikke har peiling på?

 11. Tenk om denne mannen er en muslim som skyter mer løsslupne muslimer i sharia stil? Dårlig gjort av SOS rasisme å være så forutintatt i holdningene sine.

  Ohhh, de skumle rasistene. Gi oss mer penger fra staten.. OHHHH.

  SOS rasisme er avslørt som organisasjon. Dere skal bare krangle, og bidrar ikke til EKTE integrering, men heller en polarisering i konflikter!!

  Hilsen skarpingen

 12. det er slike mennsker,som skaper ekstrimister. faen så mange mennsker ,som støtter drap på svarte, blir redd jeg. og hvor blir det av overskrifen i media TERROR I MALMØ? når utlendinger er offer,da er det ikke terror!? ikke rart muslimer født opvokst i sverige ,lurer ungdommer til ekstrimisme. dere som skriver dritt er med å skape terrorister…

 13. Vel, svenskene har vært redde for innvandrere i lang tid, pga innvandrere som voldtar, dreper og raner. Nå får innvandrerne smake sin egen medisin.
  Man kan ikke dømme alle svensker, selv om det er en eller flere gærne svensker som bestemmer seg for å skyte innvandrere.
  50 politifok er visstnok satt på saken, men når innvandrere dreper svensker så er det dagligdagse hendelser og prioriteres ikke av politiet.
  De fleste innvandrere er ikke voldelige, men det er ikke de fleste svensker heller.
  Det multikulturelle samfunn er mislykket.

 14. Tror vargas har slått den siste spikeren i kista for argumentene sine og SOS rasisme (selvfølgelig med saklighet).

  Jeg tror de aller fleste er lei av svart/hvitt synet til SOS rasisme. Det er litt mer komplekst enn som så.

 15. De største rasistene er innvandrerne selv. De har voldtatt og plyndret Sverige i årevis! Og når politikerne fortsetter å la driten strømme inn til Sverige, så går det sånn, da må man ta saken i egene hender for å bli kvitt avskummet. De fleste hater jo landet som tar dem i mot med åpene armer, idioti på høyeste plan. Er ikke lenge før det smeller kraftig i Norge heller.

 16. «Anders- kan du ikke heller la oss bloggere synse i vei om det vi liker, så skaffer du deg et liv ett eller annet sted?
  For det livet du lever nå det må være patetisk!»

  «Oss bloggere»? Du virker mer som en patetisk, ensom ulv, «vargas12». Dine merkelige svarinnlegg blir bare mer og mer aggressive og paranoide. Godt at det ikke er mulig å skyte noen på internett. Ellers hadde jeg blitt alvorlig redd for sikkerheten min.

  1. Aggresiv? Jeg er jo snill som et lam, det er jo ulvene på forumet som hakker på meg for et lite blogg innlegg om fremmedhat i Sverige- Jeg er ikke skyld i alle andres meninger- Apen Julius og andre mentalt forsyrrede aper må jo få skrive det de vil uten at jeg får skyld!:):) He he fyfaen for en jævla gjeng det er inne på nettet!!

 17. Største bevis på at utlendinger må gå sammen.. lage gjenger og drepe nazier.. og disse rasistene..

  for all del la de normale få gå ifred.., men PÅTIDE.. å vise skandinavia.. hva som skjer når dem presser oss for langt.. og angriper våre barn og familie..

  NO MERCY…. UTLENDINGER… gå sammen før det er forsent.. og de som ikke går med oss… drep dem.. fordi de er våre største forrædere..

  TIME TO SHOW THESE PEOPLE WHAT HELL IS…

 18. Hvem vet? Kanskje «skytedesperadoen» i Malmø selv er mørkhudet innvandrer som lasermannen viste seg å være? Han hatet selv fremmedkulturelle innvandrere…

  Ikke behøver det være en såkalt rasist eller nazist denne gangen heller, som mange later til å ta for gitt? Kan like gjerne være en av deres «egne» som f.eks ønsker å sværte de mer og mer populære demokratene?

  Uansett så må vi håpe de snart får has på skytteren, for med sånne forhold blir det nærmest som å være i en krig der man prøver å unngå å komme i skuddlinjen. En forferderlig situasjon uansett hvor i verden det skjer, og nå skjer det i Sverige, ikke bare på tv fra et land langt unna!

 19. Hvor mye fakta trenger du før du innser fakta om SOS-rasisme? Det kom jo et langt, og detaljert innlegg over, uten at det så ut til å gjøre noe særlig inntrykk? Later mer til at du har låst deg fast i det bildet du har av organisasjonen, og at det er det eneste rette? Kanskje har du deltatt på noen av de kursene de har holdt? Husker fortsatt artiklene som sto i Dagbladet om nettopp de kursene, om hvordan de underviste i kommunismen, og om hvordan de utelukket alt annet nokså effektivt. Medlemmene ble faktisk indoktrinert med dette. Hva er dine tanker rundt dette? Er dette fortsatt en organisasjon du vil forbindes med? Eller en du mener man burde se opp til?

 20. Hei

  Fint om du kunne tatt deg tid til å svare på et hypotetisk spørsmål. No bad feelings, jeg er bare nysgjerrig:

  Dersom «den nye lasermannen» hadde fortsatt sin kaldblodige karriere med å skyte ti etniske svensker før han ble tatt, mener du dette burde vært forverrende eller formildende omstendighet med tanke på straffeutmålingen.

  Takker og bukker 🙂

  1. Spiller det noen rolle mht straffeutmålingen om offrene er hvite, svarte eller gule- Et menneske er et menneske og bør være like mye verdt, etter min mening-

   Takk for innlegg!

 21. Jag håller självklart med om grundtanken om det du skriver. Rasism är vidrigt och ska alltid bekämpas! Du verkar dock inte vara så kunnig angående Sverige och Malmö. Problem med rasism finns självklart i Sverige, men jag tror absolut inte att rasismen är värre i Sverige än i Norge. Du skriver att det ofta är rasistiska bråk på idrottsarrangemang. Jag vet inte var du har fått detta ifrån. Det stämmer helt enkelt inte. Det finns problem med hooligans i Sverige men att bråken har rasistisk grund är fel.

  Jag bor i Malmö och det är på många sätt en fantastisk stad. Ingen annan stad i Skandinavien är så blandad med människor från hela världen. Ca 1/3 av invånarna är födda utanför Sverige. Jag älskar Malmö just på grund av detta! Och jag vet att många andra svenskar som bor här känner likadant. En person som är född i Irak hör precis lika mycket hemma i Malmö som en person som är född i Sverige.

  För närvarande har vi en galning här i Malmö som springer runt och skjuter oskyldiga människor och det är helt fruktansvärt för alla som bor i Malmö. Men det är i första hand en polisiär fråga att få tag i denna galning. Att utmåla Sverige i allmänhet och Malmö i synnerhet som rasistiskt är felaktigt och inte en lösning på det som händer nu. Grundtanken i Sverige har länge varit att det ska vara ett öppet och tolerant land och det är jag säker på att de flesta svenskar stödjer!

  1. Hei Andy

   Takk for din kommentar-

   Fint å høre fra deg som opplever dette på nærthold. Jeg forstår at dere i Malmø må ha det vanskelig nå. Men for oss som kun følger dette i media opplvever dette som en rasistisk sak. Det er jo kun fargende mennesker som blir skutt på- Og da er det vel rasistisk ment også? Eller tror du det kan være en farget person som er den nye » Lasermannen «?

 22. Polisen har varit tydliga med att det än så länge endast är en teori att det finns rasistiska motiv bakom skjutningarna. I vissa stadsdelar i Malmö bor det nästan bara invandrare, och det kan vara så att skytten känner sig mest hemma i dessa områden och att det är därför som endast invandrare har skjutits. Men jag håller med om att det med största sannolikhet är en psykisk sjuk person med rasistiska motiv som genomför detta. Min poäng är att detta skulle kunna hända överallt. Jag tycker att det är fel att göra detta till en fråga som har att göra med en särskilt stark rasism i Sverige. Det finns problem med både integration och med rasism i Sverige men jag är säker på att exakt samma sak som nu händer i Malmö skulle kunna hända i Norge. Psykiskt sjuka personer som utför våldsbrott finns i Norge också och rasism finns i Norge också.

  För övrigt blev jag alldeles nyss stoppad av en reporter från NRK när jag gick genom mitt bostadsområde. Tydligen har det rapporterats om skottlossning här utanför i natt. När jag sa att jag varken hade hört några skott eller sett några poliser så var de inte intresserade av att prata mer med mig…Detta börjar bli en riktigt mediacirkus och det är obehagligt! En psykisk sjuk person som utför den här typen av brott kan bli inspirerad av att media rapporterar i detalj om allt som händer.

  1. Media vil nok aller helst ha dramatikk og jucie historier som gjør seg bra på TV-

   Jeg er enig med deg i at dette kunne selvsagt også hent i Norge også- Psykisk syke mennesker finner man vel i de fleste større både svenske og norske byer-

   Takk Andy-

   Vargas

 23. denne nye «lasermannen» ser ut til å stå bak drapet på hvite Trez Persson også..politiet sier det er samme våpenet som brukes nå. Hun satt i en bil sammen med en mørkhudet kamerat. Han ble også skutt, men overlevde, visstnok med varige skader.
  Han kommer til å øke skytingen pga alle skriveriene..leke katt og mus med politiet…..og så gjør han en tabbe. Får bare håpe ikke det går flere menneskeliv innen den tabben skjer..

 24. “Hvis dette skjer i Sverige så kan det selvsagt skje i Norge også. Og vil noen ha slike tilstander her i landet? Ja, dessverre. Men dette er så alvorlig at det bør slåes knallhardt ned på før det får grobunn.”

  Det at du mener at det SELVSAGT også kan skje i Norge, betyr vel det at du innerst inne sitter med en forståelse av gjerningsmannen, eller motivet. Kan ikke skjønne annet.. Hvorfor i all verden vil noen finne på noe slik her i Norge? Ikke si at det er på grunn av økende rasisme. Og i så fall, hvis det er slik. Hvorfor tror du det? Har en følelse av at du faktisk mener at dette er et resultat av innvandring. Men, jeg regner med du vil forklare det med fremmedfrykt eller noe i den retningen.

  Fremmedfrykt er også en frykt. Frykt skal man ta alvorlig og det behøver ikke komme av uvitenhet, men i de fleste tilfeller, rå erfaring.

  1. Du har helt rett Chrish! Det er fremmedfrykt som er med på å skape sånne tilstander. Men ikke det alene. Her er det en gal manns handlinger som ligger til grunn. Men du må ikke tro at jeg er rasist. Da har du lest alt for lite av min blogg:)

   Takk for innlegg –

 25. Ni måste förstå att Malmö ,Stockholm och Göteborg är hårt drabbat av segregering och kriminalitet. I dem flesta förortsområden kan polisen inte ens åka in i , situationen här är allvarlig och när media börjar spekulera om en » laserman» så är det helt fel. Folk skjuter varandra nu förtiden. Det finns inget som tyder på att det är en laserman. Tillexempel blev 2 st ungdomar skjutna i ett ghetto , Lindängen. Man grep en black cobra medlem efter detta .

  Malmö är en kriminell stad med invandrargäng precis som Stockholm och Göteborg , så är det och jag är själv invandrare.

  Här är situationen i Göteborg :

  http://www.youtube.com/watch?v=f52KOmOztAk

  http://www.youtube.com/watch?v=27BT7X8AkXE

  Rosengård , Malmö : http://www.youtube.com/watch?v=xLPWuSDK5MQ

 26. Stakkars mann.., han trenger jo våpenopplæring…, og det haster!!!
  Vi er lei alle de parasittene som innvandrer våre land!!!
  Håper han tar en pause nå, og kommer sterkere tilbake, skrem dritten hjem!!!!!!!!!

 27. Ja,her var det mange meninger.Angående situasjonen i Malmø:Hvordan vete vi med sikkerhet at det er 1 person?Det kan jo være flere,og at de skifter på det,men bruker samme våpen?
  Men rasisme går begge veier.Jeg synes faktisk at det er mere rasisme fra innvandrernes side enn motsatt.Spesiellt muslimene som sier at de vil innføre sharia her og at islam skal overta hele vesten.Da er det klart at det blir reaksjoner.Man verner jo om det som er sitt!CDet er som om uvedkommende plutselig skulle bryte seg inn i hjemmet ditt og si:»Dette er ikke lenger ditt hjem.Her skal vi o verta og bestemme!»Hva gjør man da?Selvsagt ringer man 112 for å fjerne inntrengeren.Nå høfres jeg nopk rasistisk ut,uten at jeg er det.Mange utlendinger er veldig kjekke mennesker,så jeg tar ikke alle over 1 kam da det sannerlig er mye rart blandt oss nordmenn også.Men det er noe riv ruskende galt med selve systemet,mener jeg.Hvor mange utlendingeer er det ikke som er her i mange år,får norsk statsborgerskap,søker uføretrygd,flytter til hjemlandet og lever gode dager der på trygd fra Norge.Mange menn har også fått konene sine hit,gjort dem gravide,barna blir registrert i systemet her slik at de får barnetrygd.Så sender mennene konene og barna hjem uten å melde fra til norske myndigheter.Dermed kan han sende barnetrygda til dem i hjemlandet,og der lever de veldig godt på det.Jeg sier ikke at alle utlendinger er slik,men de finnes,og slike må fanges opp av systemet slik at det blir stoppet da dette er utnyttelse av systemet her.Noe annet det også bør bli slutt på er at utlendinger får støtte til å starte sine egne bedrifter og gratis utdannelse,mens unge,etniske nordmenn må ta opp lån.Slike urettferdige ting jeg har skrevet om her,skaper rasisme desverre.Men vold må bekjempes.Det er helt klart,og vi har ikke rett til å ta liv.Vi har alle rett til å leve.

 28. Vargas12, Har du noen bevis for at det faktisk er en etnisk hvit svenske som løper rundt og skyter på folk av rasisme som den eneste grunn?

  Hva mener du om at hvite etnisk svenske jenter i Malmö er redde for å gå ut pga frykt for å bli voldtatt av innvandrere? Kaller du det også rasisme?

  1. Jeg kan selvsagt ikke bevise noe som helst i en pågående kriminalsak- Det er politiet som tror det er en rasistisk person som står bak skuddene i Malmø. Og det er det jo ikke så vanskelig å skjønne-

   Det er lett å forstå at svenske jenter- og jenter generelt- i Malmø nå er litt urolige- uansett hvor de er født eller kommer fra-

 29. Det du sier om feige rasister som ikke tør stå fram med sine meninger i offentligheten, men kun snakker anonymt på nettet: det her kanskje noe med at listen for å være rasist i dette landet er ekstremt lav, og hva som helst kan bli oppfattet som rasisme. Skjer dette, kan du bli utsatt for det meste…

 30. Er vel ingen indikasjoner på att dette er rasisme foreløpig. Kan være det er en ikkesvenske som driver å skyter. Jeg hadde hvertfall startet med mine egne hvis jeg skulle dratt igang noen kuler.

 31. SOS rasisme burde legges ned. De har et kjempeproblem da det ikke finnes et anvendelig begrep, eller innsikt blant de aller fleste for eventuelt hva som er det motsatte av rasisme.

  Dere bidrar bare til økt polarisering i konflikter mellom kulturer som har store forskjeller.

  Det finnes ikke en Nordmann som er dum nok til å hevde at vi var her først og dere er undermennesker fordi dere er av en «annen» rase. I så tilfelle så er det bare å spørre om faren til den som hevder dette er en same.

  Innfallsvinkelen som SOS rasisme hadde i skoleverket (for noen herrens år siden), husker jeg var noe sånt som «hva er særnorsk? Brunost? Prate om været? Ullgensere?» For deretter å angripe den norske kulturen og at dette disse særnorske greiene ikke var noe å være stolt av. FEIL!! Hvordan bidrar det til integrering når man skal fortelle det norske folk at de ikke skal ta vare på sine tradisjoner og identitet? Selv syns jeg brunost er godt, ullplagg er ypperlig i kulde og været er jævlig interessant i planleggingen av skoghogst, våronna og høsting.

  Anerkjennelsen om at innvandrere drar med seg ting som ikke er bra, og ting som er bra må på plass! Det er ikke noe som heter integrering hvis man ikke ser individene. Noen innvandrere er mønsterborgere, andre ikke. Samme som de norske.

  Men man kan ikke lukke øynene for ting som som gruppevoldtekt, ekstremisme, terror, overfallsvoldtekt, doplanging og annet møkk som tydelig fremgår av fengselsstatistikkene. Her er det en overvekt av folk med innvandrer bakgrunn.

  Man kan heller ikke lukke øynene for at mange ikke vil integreres. Mange gidder ikke en gang å lære seg norsk!

  Jeg syns SOS rasisme skal kjempe for noe, ikke i mot noe. Kan virkelig sær – norske/sær svenske egenskaper (vår arv fra våre forfedre), bidra til overvekt av overfallsvoldtekter og kriminelle handlinger? Ghettoer? I så tilfelle hva?

  Har blogghaver har noen kommentarer?

  1. Langt innlegg og jeg kan ikke svare på alle spørsmål- men jeg mener enhver invandrer har plikt til å lære seg språket i det landet man skal integreres i. Og blir man tatt for kriminelle handlinger så bør man utvises, og sendes tilbake til der man kommer i fra- Men dette vil aldri bli praktisert dessverre-
   Når det fulle fenglser av kriminelle utlendinger. La de sone i hjemlandet sitt.
   Men når det kommer til lovlydige borgere som lar seg integrere, lærer seg språket og vil ha en jobb- La de få en sjanse!

 32. Nå er det vel rasisme mot hvite som er mest utbredt både i Norge og Sverige for tiden.

  Hvite jenter blir utsatt for rasistiske voldtekter i stor skala begge steder, og de innfødte blir sett ned på som umoralske svinespisere som ikke er en dritt verdt.
  http://baksiden.net/Sarasakenogmalmo.htm
  http://baksiden.net/lindasaken.htm
  http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=46&tekstid=2383
  http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/04/22/533336.html

  Blonde jenter farger nå håret mørkt for å få være i fred i følge Klassekampen. Som det sies i artikkelen, hvorfor er de rasimse å kalle dem «mørke», mens det ikke er rasisme når de kaller oss «hvite»?

  http://www.klassekampen.no/57468/article/item/null/mobbet-fordi-hun-er-hvit

  Men den rasismen er kanskje ikke et problem?

  Forøvrig er hvite «feige» når de kommer med sine «rasistiske» kritikker av det multikulturelle ondet, fordi det er STRAFFBART å komme med «rasisme». Det stoppet en redelig debatt om innvandring i Norge i 40 år. Det er massevis av eksempler på at urfolkene har mistet jobben og blitt utsatt for annen trakasering fordi de har dristet seg til å si at ukontrollert fri innvandring ikke er utelukkende posistivt.

  Jeg kjenner en som ble trakkasert til hun leverte inn oppsigelsen sin. Hun hadde aldri sagt noe galt, men en av det nye herrefolket syntes hun hadde et «negativt» kroppspråk.

  Jeg tror ikke Sverige sliter med mer rasisme enn Norge og Danmark. Men jeg tror Sverige sliter med at enhver kritisk kommentar til innvandrere eller innvandring blir stemplet som rasisme eller nazisme.

  Jeg var innvandringstillhenger før, men etter at jeg fikk vite at de fleste voldtekter i Norge er en beruset norsk jente som kjenner den utenlandske forbryteren er jeg blitt innvandringsmotstander. Vi har ikke lykkes i å integrere innvandrerene i Norge, tvert i mot har det blitt parallelle samfunn slik at Norge har blitt balkanisert. Nå er det så høy innvandring at nordmenn mange steder er en minoritet.

  Er det noen som tror at en minoritet av nordmann kan integrere en majoritet av muslimer? Eller vil den muslimske majoriteten gjøre Norge til et nytt Pakistan eller Somalia?

  Rent statistisk er lasermannens skyting ikke rasistisk. Den eneste drepte er en hvit. Og langt over 90% av innbyggerene i Rosengården er innvandrere, så om en skyter 18 personer så skulle statistisk sett kun 2 av dem være svensker. Hittil er 1 svenske drept og omtrent 15 innvandrere skremt/såret. Så dette er faktisk i hennhold til statistikken så langt.

 33. Denne bloggen burde gå til styret i SOS rasisme, hvor SOS rasisme kommenterer innholdet. Videre bør de også redegjøre for sine resultater og driftkostnader, hvis de tør.

  Alt for kampen mot rasisme. Overbevise meg og majoriteten av blogginnleggerne her burde være en prioritet, da det kan være holdningsendrende arbeid videre. Jeg er nysgjerrig på arbeidet.

  Det kan være uheldig for oss spekulanter hvis det er slik at gjerningsmannen faktisk er en hvit nazi psykopat, og ikke en del av ghettoens rettsvesen. Eller bare en tulling. Men det er det som er spennende med rasisme? Nesten så man kan bli fargeblind?

  Som Terje sier er en 40 år gammel sunn debatt om innvandring blitt kvelt av små- paranoide radikalister som så rasisme i enhver sammenheng. Hvordan skal det norske folk dele brunosten med andre hvis de ikke kan være stolt av den?

  Selv har jeg arbeidet på et sted med overvekt av innvandrere. Mulig de syns jeg var en idiot, men rasismen var tilstede. Kanskje dere burde gå i den norske skole og fortelle de at særpakistanske skikker ikke er noe å være stolt av og at de må lære om brunosten, været og ullgenseren til nordmenn? Hjelper det?

  Heldigvis har det norske politiet og medier igjen begynt å fortelle folk at gjerningsmannen var av utenlandsk opprinnelse. Dette kan ha fordeler ved etterlysninger osv. Er det Caucasian, black, asian de bruker på tv serien «cops». Amerika det mest integrerte landet i verden, med en neger/brun/farget/afroamerikaner, eller Obama om du vil, som president.

  Venter spent, mens jeg hedrer min ætt og dyrker min jord. Antakeligvis var slekta mi fra apekattene. Det store raseteoretiske spørsmålet som han godeste adolf benyttet litt av, var at lik naturen så var det variasjoner i artene. Det vil si arter tilpasset et bestemt miljø. Les: Darwin.

  Her i nord har vi hatt sesongvær. Vi har brukt mye tid på å lage verktøy, lagring til mat, hus, varmekilder, klær dyrking av jord osv. Det er egenskaper iallefall jeg er stolt av. I tillegg ble vi bleke i kulda. Det er jeg også stolt av, men jeg kan ikke fatte hvor rasisme kommer inn i disse utsagnene. Det er jo ren vitenskap utenfor kjernen til alt faenskap; religion. Nei, det er på tide å verdsette de egenskapene mennesket har. Uansett hva faens -isme man kaller det. For alt i alt, er det det ene individet som skal passe i et miljø.

  Og blogghaver, du har fjernet politi bildet som lignet på en nazi hilsen?

  1. Ståle! Hvis du ønsker at det tidligere bilde skal være av en politimann som gjør en nazihilsen- så må det være det for deg. Jeg håper du ikke er så dum at du virkelig tror at det er tilfelle!

 34. Jeg registrerer at du er av den oppfatning at rasisme er et stort problem her i Norge og at vi har veldig mange rasister. Ettersom du mener dette så sterkt har du sikkert en formening om hva rasisme er. Jeg vil tro de fleste er enige i at en forutsetning for rasisme er at det foreligger en tro på at menneskeheten kan deles inn i raser. Hvis en person skal kunne anklages for å utvise rasistisk atferd overfor en annen person er det vel rimelig å anta at anklageren oppfatter disse personene for å være av forskjellige raser. Det jeg lurer på er hvordan du deler opp i rasebåser. Kunne du være så snill å opplyse oss om hvilke raser vi har her til lands, slik at vi vet hvem man ikke skal kritisere for å unngå å få merkelappen rasist?

  1. Du bør lese innlegget en gang til- Jeg mener det også er rasisme i Norge men det er mer i Sverige- Du kan umulig følge med i timen hvis du ikke er enig i at det er rasisme i Norge-

 35. Jeg leste innlegget ditt én gang til og jeg oppfatter det som du nå forsøker å vri deg unna hva jeg spurte deg om.

  Jeg er oppvokst i Groruddalen sammen med mange innvandrere og er ikke av den oppfatning at reell rasisme er et betydelig problem i Norge. Men det hele avhenger naturligvis av hvordan man definerer rasisme. Uansett er en forutsetning for rasisme en tro på at menneskeheten kan inndeles i raser.

  Akkurat som det må to forskjellige nasjonaliteter til for å kunne spille en fotballandskamp må det mer enn én rase til for at rasisme skal kunne oppstå. Det er jeg ganske sikker på at du er enig i. Et helt sentralt premiss for man skal kunne gjenkjenne rasisme er at man deler inn folk i forskjellige raser. Ettersom du mener det er så mye rasisme her i Skandinavia må du jo nødvendigvis ha en oppfatning om hvordan du deler inn mennesker i raser. Så derfor spør jeg deg igjen: Kunne du være så snill å opplyse oss om hvilke raser du mener vi har her til lands, slik at vi vet hvem man ikke skal kritisere for å unngå å få merkelappen rasist?

  1. Jeg tror ikke du blir fornøyd med det første uansett hvilet svar du får-
   Og det sier litt om deg hvis du tror at jeg skulle vri meg unna noe som helst- Hva har jeg igjen for det på egen blogg? Er du frekk eller Curious?
   Hvis du bor i Groruddalen så er vet du godt hva som menes med rasisme, og da vet du godt hvilke raser som lett kan oppfatte rasisme i Norge-
   Nå vet jeg ikke om du ønsker svar på forskjelle stammer i Nord Afrika eller hva du tenker på når du sier raser, men alle folkegrupper med en annen hudfarve enn den normale hvite, som man ofte har om man er født i Norge- kan risikere å oppleve rasisme- Mennesker som går kledd annerledes. Eksempelvis med hijab- opplever rasisme.
   På flere mindre skoler på østlandet er det elever fra minoritetsgrupper som opplever rasisme fordi de har en annen hudfarve. Det ER rasisme i Norge Curious. Men det er ikke like vilt som i Malmø- ennå….

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.