Video- Trekant lakk, lær og fetisjer

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wsHF8lvL8qc&has_verified=1[/youtube]

Thomas i rollen som dominant. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Pia Thomas og Marie

Trekant trioen går stadi nye veier for å finne ut av sin seksualitet, og nå er det lakk og lær som gjeder-

Ordet fetisj stammer fra det portugisiske ordet feitico, som betyr trolldom. Wikipedia beskriver seksuell fetisjisme som seksualitet der konkrete gjenstander, handlinger eller ideer blir tillagt seksuell tiltrekningskraft.

En italiensk undersøkelse viser at føtter er den ikke-erogene sonen flest blir kåt av, men man kan i grunnen tenne på hva som helst.

Mellom latter, skrik og peking er stemningen i taket hos programlederne. Thomas er kledd i en åletrang skinnbukse som har klistret seg fast litt for langt ned på låra, og kom rett fra grundig opplæring hos et par som praktiserer BDSM.

– Jeg føler meg som en gladiator, sier han og ser nedover det stramme skinnantrekket med remmer, sier Pia-

 

NRK programmet «trekant» er med på å porvosere rødstrømpene og andre som mener sex hører hjemme i skammekroken.

Jeg mener det er på høy tid at det blir satt fokus på temaet sex-info for og med ungdom. Da slipper kanskje mange å få den forskrudde pornoen fra internett, som den første og kanskje eneste » lære » om sex. Og den er i hvertfall ikke hverken saklig eller sunn for noen-

Bra NRK!

Det finnes svært mange forskjellige fetisjer og noen av de kanskje mer spesielle enn andre-

 En seksuell fetisj defineres som seksuell lyst forbundet med spesifike objekter eller konsepter, og er altså noe som opphisser mennesket. Det finnes mange typer fetisjer.

Plagg av for eksempel skinn, gummi, lakk og lær som tas i bruk for å øke den seksuelle lysten, er blant de vanligste og mest kjente fetisjene. 

 Pelsfanatisme . Noen har et ekstremt behov for å kle seg ut som et dyr eller se andre gjøre det. Dette i seg selv er helt uskyldig, men en bitte liten prosentandel blir imidlertid seksuelt tiltrukket av mennesker i dyrekostyme. Man tror det nesten ikke selv om man leser det…

Her er flere fetisjer: http://www.dinside.no/491469/10-bisarre-fetisjer

Kan man leve på luft og kjærlighet? Personer som lider av actirasty stiller i hvertfall begrepet våryr i et helt nytt lys. Disse blir nemlig seksuelt opphisset av sollys. Hvem er ikke litt mer yr og glad når sola skinner og man kan gå i gresset i bare tærne- lett å savne sola og sommeren nå kan man merke-
Personer med brontohilia ser helst at de overraskes av et tordenvær, mens personer med chionophilia har et heller spesielt forhold til snø. Verdt å merke seg er også dendrofili, fetisjen som går ut på å tenne på trær.

Noen tenner på mora, noen tenner på broren- sånn er det bare. Og vi har hver vår lyst. Uten driftene dør menneskeheten ut. Men,  vil alle homofile og lesbiske som får utfolde sine drifter- skape mangel på mennesker om noen hundre år? Det blir færre hetrofile til å føde alle ungene. Siden gruppen av homofile og lesbiske stadig øker…

En fetisj blir vanligvis definert ut fra ikke-levende objekter som blir brukt som stimuli i den seksuelle akten, og var inntil så sent som i januar i år ansett som en psykisk lidelse i Norge. I den videste forstand kan samlebegrepet «fetisj» strekke seg fra det mest folkelige («How about them school uniforms, boys?») til det mer sære og snevre.

 Blir det altfor sært, er det fort at hobbyen havner i en annen kategori, nemlig det parafile; også betegnet som seksuell perversjon.

Det vil si at man er normal enda man ikke har noen sære lyster. Så om du tenner på kjæresten så er det helt ok…

Jeg mener at NRK- programmet » Trekant » har funnet sin plass, kritikken har stilnet og programlederene har blitt kjendiser i positiv forstand. De har funnet sine plasser i programmet og de gjør etter min mening en kjempe bra jobb- Sikkert ikke bare lett å være så utleverende som der-

Et vikitg program om sex for alle, en milepæl i norsk- TV historie…

Mest overaskende at det var NRK som tok det skrittet-

Vargas

Kilde

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10028369

http://p3.no/lakk-lar-fjar-og-pisk/

6 thoughts on “Video- Trekant lakk, lær og fetisjer

 1. Burde absolutt kutte ut mannen i trekant programmet. Så sexlekeinnslaget og han er en feig dritt. Turte ingenting slik at nrk måtte lage et innslag på slutten for å lure folk til å tro at han faktisk hadde turt å prøve ut noen leker. Jentene er naturlige og kjempebra. De sørger for at det er vanlig og fint å prøve ut nye ting. Men dette sørger også for at det fortsatt er slik at menn skal ikke bruke sexleker f.eks. i anus, mens kvinner kan bruke dildoer så mye de vil.
  DET er kritikken mot programmet. Mannen sørger for at fordommene fortsetter og kvinner sørger for at det fortsatt er greit at de bruker dildo.
  Synes nrk heller burde funnet en frigjort mann enn å fokusere på utseende (synes forøvrig at mannen ikke er noe fin så hva har egentlig nrk fokusert på? likner for mye på gaute eller hva han realitydeltageren het igjen).
  Jeg har ikke utseende med meg men kunne bidratt til seksualopplysning på en mye finere måte.
  DETTE er den sanne kritikken mot programmen. Nrk fokuserer på andre ting enn å faktisk opplyse.
  Kutt ut den feige pyse raskest mulig, og behold kvinnene!
  Menn har faktisk det like «godt» som kvinnene ved at kvinnen bruker strap-on bakfra. 🙂 Menn prøver det ikke ut i samleie med kvinner fordi de forbinder det med homofili, som ikke er maskulint nok i Norge ennå. Men godt er det 😛 Men er det ikke det nrk skal formidle som informasjon?

 2. Ja jeg så innslaget og det «ja» på spørsmål at han hadde prøvd ut, men sånt vag (se og hør selv), altså det er opplagt at han ikke turte å prøve ut. Ingen analleker eller noe. Helt utrolig og skarp kritikk av nrk at de har valgt ut en slik mann!
  Menn har gode områder som burde bli stimulert og nrk som seksualopplysningsprogram bør kunne i det minste klare å informere om at det er noe fint og godt at menn blir stimulert på disse områdene.
  Dette er rett og slett elendig produksjon av nrk fordi de fortsetter å stigmatisere slik som at sexleketøy kan vinner bruke, menn skal ikke bruke det, for da er man homofil!

 3. Ha kritikken min i bakhodet nrk. For hvis jeg må si den omigjen og jeg ikke er programleder…..
  Hvorfor det bare jeg som kommenterer her?

 4. Hvor er det man klager egentlig? Jeg vil klage på at mannen er for feig og skaper fordommer som allerede finnes. Kun kvinner skal bruke sexleker, slik som dildo. Mens mannens analåpning er følsom og er godt for stimuli. Men dette programmen er feigt når det gjelder menn og vanlig når det gjelder kvinner.
  Hvor klager jeg? Anmelde til politiet for trakassering? Jeg vet ikke, og regner med at nrk opplyser om det ellers er det vel en anmeldelse til politet som blir aktuelt fordi jeg ikke vet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Nrk kan bare dra til helvete. Programmet om sexleker burde havne i retten!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.