Vil du bli toppblogger- bli sammen med en kjendis

Kjæresten til Petter Northug har Norges tredje mest leste blogg etter bare to ukers skriving.

– Jeg vet at artikkelen på VG Nett om bloggen min er grunnen til at jeg har fått så mange lesere, sier Rachel Nordtømme.

21-åringen ble Norges tredje største blogger etter at VG Nett merket seg at kjæresten til skistjernen Petter Northug skulle skrive om sin hverdag.

– Jeg skjønner at han er grunnen til at de skrev artikkelen om meg. Han har hjulpet meg nå i startfasen, men jeg har tro på at jeg skal klare meg selv videre, sier hun til NRK.no.

Nordtømme er et lovende friidrettstalent, og hekkeløperen bruker bloggen på en litt annen måte enn de som ligger foran henne på listen.

– Jeg vil ha en treningsbasert blogg framfor en moteblogg. Jeg får oppleve mye artig gjennom idretten, og hvorfor skulle ikke folk være mer interessert i å lese om det i stedet for å lese om «dagens outfit», sier hun, og slenger dermed litt kritikk mot sine bloggkonkurrenter.

Har ikke blitt rik på bloggen ennå

Suksessen har blitt lagt merke til, og selv om hun er ung i bloggefaget, har hun allerede fått flere tilbud fra annonsører som ser potensial i alle leserne.

– Jeg har fått en del forespørsler, men jeg har ikke svart på noen av dem ennå. Jeg gidder ikke å lure noen, så jeg vil se at lesertallene holder seg først, sier hun sympatisk.

Hun har en plan om å bruke bloggen til å promotere de sponsorene hun allerede har. En inntekt fra bloggen blir ifølge henne selv bare en bonus.

– Jeg tviler på at jeg kommer til å få mange sponsorer på grunn av bloggen, ler Nordtømme.

Det er en ting å være sammen med en kjendis, men Nordtømme har vel ikke akkurat useendet mot seg heller. Og de aller fleste toppbloggere er av det vakre slaget-

Jeg vil ønske Rachel Nordtømme lykke til i bloggosfæren-

Kilde NRK.no

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.7265300

5 thoughts on “Vil du bli toppblogger- bli sammen med en kjendis

  1. Det er gjerne sånn det er, at det er de vakre og velykkede vi vil lese om. Vi mennesker er en drømmende rase, og vi vil se hva vi kan få, hva vi kan drømme om. Dette ligger i oss alle.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.