Vil du også ha mer trafikk på din blogg?

Da bør du logge deg på her: http://www.bloggtrafik.nu/  47333 dette skal være en side som gir deg poeng for hver eneste blogg du klikker på, og når du har fått et hvis antall poeng blir dette til at det kommer besøk til din blogg også. Jeg er en dust til å forklare sånne ting, men jeg har ihvertfall fått en del poeng allerede.

Prøv det ut og se om det virker, det er helt gratis! Og selvom det er mange som sier de har en blogg kun for å få fortalt sin historie, spre sine meninger om det man brenner for, så er det gøy med fler lesere og mer trafikk på bloggen, det innrømmer jeg lett.

Se på Voe, Ida wulff og disse ungjentene som nesten bare skriver om hva de gjør, hvilken sminke de bruker, og helt vanlig jenteting de gjør i hverdagen, og har mange tusen lesere hver dag. Ok de ser bra ut, men kan det være nok, at folk er på deres blogg bare av den grunn, det tviler jeg sterkt på…

Vi får prøve ut det vi finner på nettet, for å få opp trafikken litt vi og, som ligger å vaker på 100 lesere pr dag, takk til dere foresten!

3 thoughts on “Vil du også ha mer trafikk på din blogg?

  1. Ja, jeg er helt enig i det du sier om Ida og dem. Helt vanlige blogger, men som ligger skyhøyt av en eller annen grunn 🙂 Interresant med forslaget ditt om den linken du viser til. Kunne jo vært artigt å sjekket det ut. Jeg måtte flire litt for meg selv når du skrev
    «Ligger å vaker på 100 lesere pr dag».Jeg for min del ligger å vaker på 0-10 pr dag. he he. Jeg nærmer meg Wullfen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.