Som blogger opplever man veldig mye rart. Man kan oppleve å bli truet, og kommentert om hvor stygg blogg man har, hvor dårlig man er til å skrive, eller at man bare får pepper for å ha blogg. Dette gjør oss bloggere til et hardhudet folkeslag vil jeg tru, men vi ønsker aller helst at folk oppfører seg når de tar kontakt med oss 🙂

Og man kan oppleve å få hyggelige kommentarer som jeg fikk i dag-

Jeg har lovet Christine i Feelgood Scene for TV Norge- å reklamere for opplegget deres. Så er det par mellom 20 og 60 år- som bare venter på sjansen til å komme på TV så er det bare å benytte muligheten og ta kontakt med undertegnede så kan jeg videreformidle kontakt. Eller du kan ta kontakt med Christene selv her:  christine@feelgoodmail.no

Her er mer om innholde i meldingen jeg fikk:

Feelgood Scene, Film og TV er i gang med et nytt TV-program, som skal ta seg av samlivets små hverdagslige diskusjoner. Vi søker dermed par mellom ca 20 og 60 år i alle fasonger og legninger.
Hovedkriteriet er at dere bør være et stabilt par, men at dere som kjærester flest har noen uoverensstemmelser som dere ønsker å få avgjort en gang for alle. I dette programmet kan dere få lagt frem saken for et kjendispanel, som diskuterer seg frem til hvem de mener har mest rett. Deretter gir de medhold til den ene eller andre parten.

Som par må dere være genuint glad i og trygge på hverandre. «Konfliktene» bør være relativt ufarlige, gjerne morsomme, og ikke gå på forholdet løs, da dette er et uhøytidelig og humoristisk program. Partene må kunne redegjøre for hver sin side av saken, og argumentere godt for å forsvare sitt standpunkt. Her snakker vi om kona som føler seg mindre prioritert enn sin svigermor, uenigheter i oppdragelsen av hundene, samboerparet som ikke blir enige om hvor i landet de skal bo eller ender spillkvelden alltid med krangling om regler eller hvem som er vinner.

Dersom dere kjenner til par som kunne egnet seg, eller om dette vekket deres interesse til og delta, er det bare og sende meg en mail, så tar jeg kontakt for en uforpliktende prat.
 

Så brenner du inne med drømmen om å bli reality stjerne så har du sjansen her-

Lykke til!

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Nå er det salg

  Pass på dine rettigheter, og vær prisbevisst, gjør du de riktige valgene med de riktige kjøpene så er det...

Marc Jacobs har skjønt det!

  Endelig  en designer som vil satse på frodige damer- HURRA! Jeg vet ikke hvor mange saker jeg har skrevet...

Lukk