VMs drømmelag så langt

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZW5PMENgF5c[/youtube]

I et 4-3-3 eller 4-5-1 hvis man stiller med vingene litt mer tilbake enn rene spisser- Nils Johan Semb har valgt et meget godt lag som det er vanskelig å argunetere mot. Skulle jeg ha gjort noe ville det vært å bruke to spiser og gjort plass til Klose på Tyskland.

Her er laget:                                                      Keerper: Iker Casillias (SPA)

                  h.b Sergio Ramos (SPA)   m.s Lucio (BRA)  m.s John Mensah (GHA)  v.b Philipp Lahm (GER)

              h.v Thomas Muller (GER) s.m Bastian Schweinsteiger (GER) s.m Wesley Sneijder (NDL) v.v Arjen Robben (NDL)

                                                                                          of. m Mesut Øzil (GER)

                                                                                           Spiss David Villa (ESP)

Et lag som har disse spillerne er et godt fotball lag men man får aldri vite hvor langt disse har kommet. De fleste store stjerner i sine respektive land, men også noen få ukjente for oss her hjemme på berget. Men det er ingen tvil om at disse elleve har markert seg voldsomt og spilte meget gode kamper i Sør Afrika-

Det er fortsatt 4 lag igjen i VM og det er fire kamper to semifinaler, bronse finale og finale. Uruguay, Spania, Tyskland og Nederland- Og skulle Uruguay gå til fanale eller så gar vinne finalen- hvilket fortsatt er utenkelig for min del- så blir vel det århundrets største fotball overaskelse!

VM begynner å dra seg til. Tirsdag er det duket for den første semifinalen mellom Nederland og Uruguay, mens Tyskland barker sammen med Spania på onsdag.

I takt med at det står mer og mer på spill i kampene har også VMs profiler begynt å vise seg frem. Nils Johan Semb har satt opp flere drømmelag i løpet av VM. Før semifinalen domineres drømmeelleveren hans av spillere fra Spania, Tyskland og Nederland. Kanskje ikke så rart, siden alle tre lagene har vist solide takter i mesterskapet.

Iker Casillas var helt avgjørende for å Spania tok seg videre fra åttedelsfinalen mot Paraguay. Real Madrid-keeperen har vært stødig i hele turneringen, men var avgjørende mot Paraguay. Casillas har spredt trygghet i Spanias bakre rekker. Det blir avgjørende når Spania møter Tyskland.

Jeg håper og tror at Spania skal ta seg til finalen og vinne sitt allerførste VM-trofé, og skulle det skje så blir vel sangriaen gratis i en hel uke over hele Spania inkl i baskerland i nord-

http://msn.tv2sporten.no/fotball/landslag/vm2010/her-er-sembs-droemmelag-3243658.html

kilde TV2.no

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.