Voe V Wulff

Hvem er vakrest og hvem er størst i bloggosfæren? Hvilke lister køddes det med, og hvem lyver om hvem?

Det har tydeligvis opparbeidet seg en liten maktkamp  i toppen av blogglistene. Der «VOE» Emilie Nereng, blir beskylt for å ha sin mor som skribent, og sin far som sjefstrikser for alle blogglister… og det spekuleres vedig fra andre bloggere at VOE aldri eller svært sjelden har kommentarer på sine blogg innlegg..

IDA WULFF, som har tronet på listenes topper i lang tid, ser seg for øyeblikket dritt lei av den slags lurerier, og vil vite hvordan listene leses av.

At det er litt juks ute og går sjokkerer meg ikke så veldig, men den mest sjokkerende delen av ryktet var at blogg.no/bootstrap faktisk VET om dette! Om de har innvendinger får de gjerne bruke stemmen sin.

Om det er noe sant i dette ryktet må jeg si jeg er skuffet over flere parter. Jeg tviler ikke på at Voe har utrolig mange lesere, det kan man jo se i kommentarfeltet, men jeg tror også det er begrensninger for hvor mange som faktisk gidder å lese om hår, turn og null livserfaring.

Jeg mener det er grunn til å stille spørsmål til tallene som VOE op blogglisten legger til grunn, da disse tallene er så enromt mye større enn andre bloggeres tall. Jeg vet om feks en blogg som uten tvil ville vært i toppen om de samme kriteriene som VOE`S blogg ville lagt til grunn.

Men siden hverken VOE eller Ida er her og kan forsvare sine plasseringer, så velger jeg å bruke min stemme på bloggosfæren nr 1.

Den vakreste og den mest verdige vinner, om noe sånt noen gang skulle kåres! 

Denne bloggeren kan sitt fag, kan mote, kan skjønnhet, og går foran selv som en fantastisk blogger/ manekeng og modell- og fortjener å være helt på topp på alle mote og blogglister: nemelig! http://nettenestea.com/

Jeg legger meg i støvet og hedrer derfor Annette som blogglisten nr 1 uansett hvem som krangler om kronen!

GRATULERER ANNETTE!!:):)

7 thoughts on “Voe V Wulff

      1. Bloggprinsen er vinneren mener du? Vel jeg kjenner ikke deg, men du har en flott blogg. Men denne catfighten mellom toppbloggerne er jeg ikke sikker på at de tjener på, på sikt. Mulig de får enorme med oppmerksomhet nå, men dette vil avta. Og jeg mener vel at Wulff går for langt i sine påstander. Takk for ditt innlegg prinsen:)

    1. Hmm jeg vet ikke helt hva du sikter til, hva hun får det hun peker på. Hun gjør det hun kan for å få mange på bloggen sin og lykkes med det. Mulig du kjenner VOE, emn jeg vet ikke om noe hun får i forhold til andre bloggere, bortsett fra mye omtale i media, men det har hun vel fortjent`?

      Takk for innlegget ditt Elise:)

  1. Det ble kanskje å overdrive litt, men hun er ganske bortskjemt slik som alle som leser bloggen hennes har forstått. Hun får gjøre så mye mer enn en vanlig tenåring nå til dags.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.