Dette ble elleve da jeg ikke klarte å utelate “Black Swan” etter at jeg hadde plukket ti. Den klart beste filmen jeg har sett i år

Film er best på kino, så hvorfor ikke skaffe deg kino hjemme? Det er ikke så dyrt som du tror. Og når du først skal lage deg kino hjemme så gå for norsk kvalitet i verdens klasse.

Firmaet http://www.projectiondesign.com/ er best i klassen på bildekvalitet, og har fått utmerkelser for hver eneste utgave av projektorer de har produsert-

En hjemmekino med skikkelige stoler, projektor og motorisert lerret kan komme på 200.000 kroner, men det kan også komme ned i 50.000 kr alt etter dine ønsker.

Det viktigste er at du har tilgang på et mørkt rom, du bør også lydisolere. Ikke for å forhindre lyd ut av rommet , men for å forhindre lyd inn i “Kinosalen”.

Det er svært mange meget gode filmer på gang, og med en bra projektor fra Projectiondesign og en “Blu- Ray” videospiller så er du langt på vei. Dette er mange menns våte drøm, men i en slik hjemmekino er det rom for at alle i familien kan trives med god film. http://www.projectiondesign.com/ skaffer deg også motorisert lerret, eller lerret som sitter fast i ramme.

 

Vargas

 

Pin It on Pinterest