21 årig blogger tjener 61700 kroner pr måned!

 

Blondinbella, (21) eller Isabella Løwengrip som hun egentlig heter er en av Sveriges mest kjente bloggere og tjener mer enn de aller fleste vanlige folk. Mer enn 60 tusen svenske kroner pr måned er en formidabel inntekt. 

Den vakre jenta har vært blogger i noen år og har tjent seg styrt rik gjennom bloggen sin.

Fredagens lønn for Isabella Löwengrip ser ut til å være hyggelig. I sin blogg viser hun hva hun tjener. Og for å være 21 år gammel, er det en god lønnsutbetaling. 61 700 SEK på en måned.
At hun valgte å vise fram sin lønn var ikke en vanskelig avgjørelse.

– Jeg skriver nå og da hvordan det går med alt. Og først av alt er jeg veldig stolt over at det går så bra. Jeg synes det er gøy å vise det. Det har vært en  debatt i Sverige om at jeg er et dårlig eksempel, og jeg vil vise at hardt arbeid lønner seg.

-Å blogge er viktig for meg, sier den flotte 21 åringen til den svenske storavisen Expressen.

– Jeg tjener mer enn den gjennomsnittlige svensken gjør. Men det ville være vanskelig for meg å skrive blogg hvis det ikke var slik. Men mange som leser bloggen er veldig unge og det ville være merkelig om de hadde samme lønn som meg, skriver avisen.

Også i Sverige er det enorm misunnelse på de som er suksessrike akkurat som i Norge. Den dyktige bloggeren har blitt drapstruet en rekke ganger, og vært i media mang en gang. Ofte med negativ omtale for å ha kommet i klammeri med villsinte blogg- hatere.

Går du med en blogger i magen og har utseendet med deg er det bare å starte en blogg. Bare pass på at du er tykkhudet nok når mishagsytringene kommer dundrende.

For det gjør de om du får suksess.

Bør bloggere som gjør et ærlig arbeide få kunne være i fred uten å bli trakassert?

 

Selvsagt bør de det!

 

Vargas

 

2 thoughts on “21 årig blogger tjener 61700 kroner pr måned!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.