Anders Behring Breivik- dør i løpet av året

Når rettsaken er over, og stillheten i cellen til massemorderen blir øredøvende, og ingen lengre er opptatt av hans person og han selv skjønner hva han har gjort, er veien kort til å ende sitt eget liv. 

Om han ikke blir overmannet og slaktet av andre som får tak i han først. 

Mennesker er sinte, rasende. Fordi disse handlingen er barbariske og ikke menneskelig, og heller ikke gir mulighet for tilgivelse. 

Det er ikke rom for å ha slike mennesker i samfunnet. Behring Breivik fortjener ikke å leve, noe hans egen far sa i intervju. 

«Jeg skulle ønske at han heller tok sitt eget liv enn å gå til slike handlinger» sa hans far til TV2.

– Norge er et land i sorg etter nedslaktingen på Utøya, og bomben ved regjeringskvartalet. Mange vil si rett ut at de ikke vil la massemorderen få leve videre. Mange sier dette i sorg og fortvilelse. Andre er direkte forbannet fordi dette er så barbarisk. Og ønsker Behring Breivik død.

Foto: nyhetspressen.com

– Jeg kjenner ikke til hvordan mennesker i fengsel tenker. Men det å vite at man aldri får sin frihet tilbake, er en påkjenning i seg selv. masse-drapsmannen påstår i sitt «manifest» at han er sterkere psykisk enn de fleste. 

Nå har ikke vedkommende sittet i fengsel før, og han har ikke vært utsatt for den påkjenning det er å sitte på isolat heller. 

Det er liten tvil om at han vil få psykiske påkjenninger på sikt,  og få- få om noen venner i fengslet pga sine gjerninger. 

Det er en kjent sak at mennesker som blir dømt for lange fengselstraffer gir opp når de skjønner at det er lite å leve for og velger å avslutte livet så snart de får en sjanse. 

Jeg kommer ikke på en eneste god grunn til at Behring Breivik skulle ha god grunn til å ha lyst til å leve…

Ingen vil gråte når meldingen kommer om at Anders Behring Breivik har tatt sitt usle liv i fengslet. Ingen!

Vargas

54 thoughts on “Anders Behring Breivik- dør i løpet av året

 1. For et utrolig svin av en far. Hadde han vært der for sønnen i oppveksten og ikke brutt kontakt med sønnen da han var 15 ville sønen med stor sannsynlighet ikke blitt en masemorder. Så far har betydelig av ansvaret her. Hvis det er noen som bør vurdere å ta sitt eget liv er det han. ..

  1. Jeg er over hodet ikke enig Arne. Om en far ikke har omgang med sitt barn så gir ikke det automatisk grunn for å bli massemorder. Det kan være Breivik selv som brøt kontakt med far, det vet man ikke. Er man kommet til en alder av 32 år så må man kunne ta ansvar for egne handlinger etter min mening.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

 2. Det var faren som iflg. media brøt kontakten i 1995. Iflg media var 1995 det året alt gikk skeis for Behring. Det er selsvagt ikke en grunn til å bli massemorder men å ha et svin til far som han kan i det minste gi en forklaring. At det svinet i tillegg går ut å oppfordrer sin egen sønn til å ta sitt eget liv farklarer vel for alle hvilken low life scumbag faren var. Du har sterke meninger om at Behring ikke overlever det første året. Synes dine tanker går mer i retning av en oppfordring til andre kriminelle om å ta livet hans. Er ikke det på grensen til det straffbare? Vi bor i Norge – et rettsamfunn og ikke i Iran. Tvertimot hvis noen bør kjøpe seg en pistol og kuler og trekke den av mot tinningen så fort som mulig er det Behrings svin av en far. Hadde han vært der for Anders i oppveksten ville vi antakelig ikke hatt Norges verste katastrofe siden andre verdenskrig.

  1. Arne, du er på villspor. For det første så kan ikke en slik handling forsvares uansett hvordan faren har oppført seg. For det andre så er det Breivik jr. som er the low life scumbag som du vleger å kalle det. Og for det tredje så er det ytringsfrihet i Norge, jeg kan mene, si og skrive hva jeg vil så lenge jeg ikke bryter norsk lov. Jeg oppfordrer selvsagt ikke til at noen skal ta livet av massemorderen. Du må lese det som står, og ikke velge hva som står skrevet. Sannsynligvis tar han sitt eget liv når han etterhvert begynner å skjønne hva han har gjort. Eller så er det de som først får tak i han som velger å ta saken i egne hender, og det kan hende fengselsvaktene ser en annen vei et øyeblikk. Hvem blir lei seg for det.

   Du må rette fokus på den skyldige og ikke den stakkars faren som sitter i Frankrike. Jeg skjønner veldig godt at han velger å ikke møte ondskapen ansikt til ansikt.

   Takk for ditt engasjement og at du leser denne bloggen Arne.

   Vargas

 3. Du er helt på jordet!!! For det første forsvarer jeg ikke et sekund det Anders har gjort men å ha et sånt svin av en far som først stikker av og deretter oppfordrer sønnen til selvmord har selvsagt sin del av ansvaret for dette. Han er ingen stakkar men en opplyst og høyt utdannet person som til og med har vært diplomat. Jeg er enig i at det Anders har gjort er avskyelig. Moren derimot ser ut til å ha gjort så godt hun kunne så mine tanker går i tillegg til alle ofrene for massemorderen til moren til Anders. Når det derimot gjelder faren unner jeg ham skammen å leve med å ha mislykket til de grader som far slik at sønnen har blitt massemorder. Skjøner også godt hvis han ikke orker å leve med dette. Din oppfordring til fengselsvakter om å se en annen vei slik at Anders kan tas er forøvrig forkastelig og på grensen til en straffbar oppfordring til en forbrytelse.

  1. Hehehe her er det liten tvil om hvem som er på jordet Arne. Du må få mene hva du vil om massemorderens far. Jeg er dog ikke enig med deg. Og du tar feil som sagt. Faren kan ikke får skylda for sønnens handlinger. Sånn er det bare. Mannen er 32 år og må selvsagt stå for egne handlinger. Om min far stakk da jeg var tre år, så voldtar jeg tre kvinner i Oslo sentrum, skal da min far få skylden for det? Selvsagt ikke!
   Når det gjelder straffbar oppfordring så tror jeg du bør lese de norske lovene en gang til Arne. Det er ytringsfrihet og nyhetene er fulle av hva de innsatte på Ila er villig til å gjøre med massemorderen så snart de får sjanse til det. Du har et forvrengt bilde av virkeligheten. Men du må gjerne synes det jeg skriver er forkastelig. Det er opp til deg.

   Ingen gråter når Brevik tar sitt liv eller blir tatt av dage.

   Vargas

 4. Jeg tenker ikke å dra dette lenger Vargas men slutter meg til tidligere kritikker av deg om at du bør puste litt og ikke være så hevntørstig. Har ikke denne katastrofen lært deg noe. Du har jo akkurat samme holdning som sikkert Anders også hadde i starten. Pass deg!!!!!

  1. Du er vel ikke det spor bedre selv du Arne som mener massemorderens far bare kan ta sitt eget liv. Han har jo ikke brutt loven…

   Pass deg selv du, du er ikke hakket bedre enn noen andre, og du vet du tar feil, det er derfor du trekker deg fra debatten. Du er helt på feil spor i denne saken.

   Jeg er ikke hevntørstig, igjen kommer du på ting i ditt eget hode. Jeg skriver i min blogg at Breivik ikke lever ut året, hvordan han forsvinner fra jordens overflate spiller mindre rolle for de aller fleste i dette landet….

   Våkne opp Arne- du tar feil person!

   Vargas

 5. «Når rettsaken er over, og stillheten i cellen til massemorderen blir øredøvende, og ingen lengre er opptatt av hans person og han selv skjønner hva han har gjort, er veien kort til å ende sitt eget liv»

  Hvorfor holder du liv i hans person via denne bloggen?

  1. Dette er Norgeshistorien verste hendelse i moderne tid, selvsagt skriver vi som er opptatt av nyheter om det som skjer, det skulle bare mangle. Og det som er gjort bør aldri glemmes. Massemorderen selv har allerede sørget for å ta livet av seg selv. På alle måter!

   Takk for at du leser denne bloggen Lars.

   Vargas

 6. Ble self misshandlet som liten, men det gjør ikke at jeg da automatisk blir en seriemorder. En er ansvarlig for sitt eget liv. Enkelt og greit. Godt fører godt med seg. Jeg jobber i omsorgsyrke og får tusen ganger mer tilbake. Er nok mer enig i deg Vargas. Hvis du ser vekk ifra at jeg ikke ønsker han død. Det hadde bare vært en enkel utvei for han, og det fortjener han ikke.

  1. Takk for det Nathalie

   Jeg skjønner godt at det gir deg mye å jobbe i omsorgsyrke og det er en meget viktig men ikke helt enkel jobb. Jeg ønsker ikke massemorderen død. Jeg påstår at han kommer til å dø. Det er storforskjell på de to tingene. Han kommer til å bli drept av andre innsatte som får tak i han. Eller han velger å avslutte livet, når det begynner å gå opp for han hva han har gjort mot det norske folk.

   Jeg er helt enig med deg i at man må stå for egne handlinger, alltid!

   Takk for at du leser denne bloggen.

   Vargas

 7. Du skriver om ditt hat til mannen, om hvordan han så inderlig gjerne ønsker han død. Dette innlegget har ikke særlig stor nyhetsverdi. Anders ønsker å være midtpunkt, ønsker å bli omtalt i alle medier. Hvorfor gi han den gleden?

  1. Dette innlegget har mer enn nok nyhetsverdi og jeg skriver stadig flere innlegg om saken fordi det den saken folk ønsker å lese om. Det denne saken som er på alle avisers forside, og det er denne saken det snakkes om i TV- nyhetene verden over. Det er et meget godt argument for å skrive om denne saken da dette er en nyhets-aktuell blogg. Men det er fritt opp til deg å lese og å kommentere Lars.
   Når det gjelder massemorderens gleder så handler den lite om mine blogginnlegg da han ikke har tilgang til pc.

   Jeg skriver ikke om mitt hat, og jeg sier ikke at jeg ønsker han død, da må du lese hva som står i stedet for å komme med feilinformasjon.

   Massemorderen kommer ikke til å overleve dette året, noen kommer til å drepe han, eller han gjør dette selv.

   Ingen kommer til å gråte over det, gjør du?

   Vargas

 8. hva er det som er nyheter i dette innlegget? At alle ønsker han død? Aviser skriver om dette av en grunn: profitt. Du har sikkert også fått mange nye lesere etter denne katastrofen?

  «Ingen vil gråte når meldingen kommer om at Anders Behring Breivik har tatt sitt usle liv i fengslet. Ingen!»

  om dette ikke er hat, hva er det da?

  Takk for at du svarer på mine innlegg Vargas

  1. Du svarer ikke på spørsmålet mitt. Kommer du til å gråte over massemorderen?

   At jeg skriver om massemorderen må nesten bli min sag, du som er «bloggtroll» og ikke har mange argumenter å komme med, men gjentar samme spørsmål uansett hvor mange ganger du får svar fortjener ikke å bli svart egentlig. Men jeg prøver å forklare dette en gang til. Det er ikke noe hat i at mennesker ikke sørger eller gråter over at massemorderen tar livet sittet eller blir tatt av dage. Det er bare rett og rimelig. Han ber jo faktisk om det. Man kan ikke tillate at folk går rundt å skyter ungdommer som er uskyldig og ikke har gjort massemorderen noe som helst.
   Du virker som en kald type selv, som er på fornavnet med udyret. Er det kameraten din eller?

   Jeg kommer til å skrive masse om denne saken og andre saker, det er ikke stort du får gjort med.

   Jeg har fått tusenvis av nye lesere, og jeg tjener penger på det, hva så? Det er ikke noe du har med å gjøre!

   Frank er også et bloggtroll- Kjenner han også du vel? Jeg lukter lunta når jeg møter en tosk…

   Vargas

 9. unskyld meg, men jeg er ikke så dreven når det kommer til blogg, så hva er egentlig et «bloggtroll».

  tusenvis av nye lesere og masse penger. Kanskje derfor du skrev dette inlegget da, med ingen nyheter vi ikke viste fra før, kun fullt av hat. Men leserne må tross alt holdes varme, så de ikke finner seg noe bedre å gjøre?

  «Men det er fritt opp til deg å lese og å kommentere Lars.»
  takk for det, denne retten kommer jeg til å benytte meg av.

  jeg synes innleggene dine begynner å bli litt kjølige Vargas, hva skjedde med det vi en gang hadde?

  1. Du er en syk liten dritt Frank. Jeg kommer til å gjennomskue deg for hver eneste gang du skriver et punktum på denne bloggen så du kan like godt gi deg. ALT fra deg blir som kjent slettet uten å bli lest, ditt mentalt tilbakestående krek!

 10. Synes det er fryktelig trist å lese at så mange hater.. Folk fokuserer mye på at de må så inderlig hate Behring. Hvorfor fokusere på det? Er vi ikke for gode til slikt? Jeg rettferdiggjør overhode ikke hans handliger. De er grusomme, helt utenkelige og så ufattelig meningsløse… Men å hate? Å ønske en person død? Hjelper det? Endrer det noe som har skjedd? Hat som ytres, og død som ønskes- drar oss ned på det laveste nivået. Jeg forstår at folk responderer med hat og sinne..Det gjør jeg også selv.. Det er en reaksjon som ligger i front når noen gjør grusomme handlinger. Den må også kjennes og føles på, for å forstås. Det er da at man også må lære seg og snu hatet. Hat fyller hjerte og sinn, enten det rettes mot personer eller grupper – medmennesker. Fler parten av Norge viste resten av verden noe av det vakreste et menneske kan skape..
  Kjærlighet

  Never does the human soul appear so strong as when it forgoes revenge, and dares forgive an injury. ~E.H. Chapin~

  1. Linn- Du må lese innlegget mitt engang til Jeg hater ikke, jeg ønsker ingen død. Det som står skrevet er: Breivik kommer til å dø i løpet av året. Enten så blir han drept av andre innsatte, eller så tar han sitt eget liv.

   Det vil ikke mange gråte over. Vil du?

   Vargas

 11. Jeg skrev ikke bare for ditt innlegg 🙂 Men for mange av de som har svart deg, og også de som står på andre nettsteder osv. Det synes jeg er trist.
  Jeg synes også uttalelsen «Ingen vil gråte når meldingen kommer om at Anders Behring Breivik har tatt sitt usle liv i fengslet. Ingen!» er forkastelig.
  Den fremmer ikke akkurat et godt eksempel på å være gode mot hverandre.
  Jeg håper ikke Behring dør, uansett måte. Jeg verken ønsker eller håper at noen dør. Uansett hvem. Jeg kommer nok ikke til å gråte så mye som jeg har gjort for ofrene i Oslo og Utøya- der er det ikke flere tårer igjen å få ut…. Men at jeg vil føle en tristhet, det vil jeg nok.

 12. Jeg tror du dreit på draget der, for vet du….det er faktisk mange som vil gråte dersom han dør…. Jeg er en av dem, men jeg har mine personlige grunner og de er ikke positive i hans favør, men jeg vet om fler. Hans mor…. hun vil garantert sørge og hun har vel begynt alt nå…. For hun vet at hun har mistet sønnen sin. Tror du skal være jævelig forsiktig med å uttale deg for ALLE ANDRE! Ikke snakk på mine vegne i det minste, for jeg kan da for svarte faen meg snakke for meg sjøl din dust! Det du blogger her om Breivik er forkastelig og det kommer fra en som fordømmer både det hellige manifestet hans og handlingene hans 22 juli. Alle har dessverre en verdi som mennesker og skal bli behandlet med verdighet uansett hvor dårlig oppførsel de enn har vist – Breivik også. La Anders være i fred og skriv om deg sjøl fremfor å trøkke full bloggen din med PISSPREIK om andre! Dette er feigt. Har du baller så møt opp på Ila og be om å få si det du mener rett i tryne på han da vel eller skriv et brev til Anders og send det til advokaten hans…. Denne diskusjonen med tema ANDERS BEHRING BREIVIK kommer dere her inne INGEN VEI MED…. Det er bare tomme ord som dere taster inn via pc/mobil og tror det er så VIKTIG…. Som sagt før i Vargas12 sin blogg…. Jeg tipper snart tulling i hue mitt om jeg ikke snart kan få gå tilbake til normalen og leve igjen uten Breivik i alle vinkler…..

  1. Snakk for deg selv du Stine. Ingen i Norge kommer til å gråte om den lille tar det patetiske livet sitt på cella. Jeg leser med stor glede at SVINET begynner å slite på cella etter en uke. Som sagt, han blir ikke gammel og han lever garantert ikke ut dette året….
   Hellige manifestet??? Er du påvirket? Du vet at det er oppdiktet møl eller?

   Du skal være forsiktig med hva du skriver Stine Sandberg…

   Du bør i hvertfall ikke komme å snakke om pisspreik!!

   Vargas

 13. Nå må du slutt din jævla idiot. Din blogg er så full av hat og oppfordringer til å ta livet av Breivik at politiet bør se litt nærmere på hva du skriver. Du viser så mye hat i innleggene dine at det begynner å nærme seg den du skriver om – Anders Behring Breivik. Hva slags miljø tilhører du som bruker så mye tid på han. Er du egentlig en beundrer av han all den tid du bruker så mye spalteplass på han?

  1. Du skal passe den stygge kjeften din du Arne Aas. Du skal ta en lang fart å drite i hva jeg skriver og hvem jeg skriver om din jævla klovn! Sånne mentalt tilbake stående krek som deg har ikke peiling på noe som helst. Så kryp tilbake til hullet ditt idiot!

   Vargas

 14. Uff da vargas. Du er trangsynt. Det er så bullshit å si: «bare fordi faren min forlot meg da jeg var ung så blir ikke jeg automatisk en seriemorder». Kom deg ned fra din høye hest. Jeg er like kvalm som Arne her. Faren til Anders fremstår som en forpult kuk. Klarer du ikke se det? Breiviks mor er nok ikke den engelen som folk vil ha det til heller, ifølge folk som kjente familien da Anders var ung.

  Slutt å spre hat mann

  1. Ja og dette bidraget tim det er jovialt og hyggelig. Det er jo nettopp hat du er med på spre med dette oppgulpet ditt. Du er like nedrullet som Arne Aas. Jeg kan ikke ta deg og dette alvorlig for det er så lavmål som det går an. Du kjenner ikke massemorderens foreldre så din påstand er både patetisk og dum. Klarer du ikke å se det tim?

   DU må slutte å skrive tull og tøy på nettet!

   Hadde jeg vært deg så hadde jeg latt være å stå opp om morgenen, du har åpenbart ikke noe verdig liv uansett.

   Vargas

 15. Hahahaha, det er bra vargas, jeg følte det var litt billig fra min side også. Det spratt liksom bare ut. ha en fin dag videre vargas og en god helg

 16. «Du skal passe den stygge kjeften din du Arne Aas. Du skal ta en lang fart å drite i hva jeg skriver og hvem jeg skriver om din jævla klovn! Sånne mentalt tilbake stående krek som deg har ikke peiling på noe som helst. Så kryp tilbake til hullet ditt idiot!»

  U MAD BRO?

 17. Det er ikke sikkert at han tar sitt eget liv. Om han er verste type psykopat, så er det en feil i hodet som gjør at han da eventuelt mangler evnen til å føle empate. Ingen empati – ingen anger. Så enkelt er det beklageligvis. Jeg tror ikke han tar livet sitt av kjedsomhet. Om han ikke er en slik psykopat, men har en forvrengt virkelighetsoppfatning, vil du nok få rett i dine antagelser Vargas. Bare så rart at har planlagt dette i 9 år, uten at noe slikt som at dette kunne være ille, har kommet i hans tanker. Hva vet jeg?

  Til Arne.

  Det er mange som har blitt neglesjert, misshandlet, forlatt osv. osv. i hele verden til alle tider, uten at majoriteten har blitt massemordere av det. Jeg skal være enig i at dårlige rollemodeller ofte skaper barn som kommer på skråplanet, men her tror jeg det er noe innebygget i ABB som er årsaken. Du kan ikke skylde på faren til ABB for dette.

  Aaron

  1. Kloke ord Aaron. Og jeg er sikker på at denne mannen ikke ser friheten igjen. Han får trøbbel på et eller annet tidspunkt. Han har allerede begynt å føle på det å være sperret inne uten kontakt med andre. Det er et tegn på at han vil få andre problemer også.

   Jeg er veldig enig med deg i at det er en selvfølge at ABBs far ikke kan skyldes for galskapen. Det er å ta feil person.

   Tusen takk for at du leser og kommenterer denne bloggen!

   Vargas

  1. Det er veldig riktig Anne, man kan ikke skylde på andre enn seg selv. En voksen mann må stå for egne handlinger. Foreldre kan ikke forutse ondskapen som er kommet til live i form av massedrap.

   Takk for at du leser denne bloggen.

   Vargas

 18. Jeg likte ikke denne artikkelen og at folk ønsker andre døde, uansett hva de har gjort for galt. ABB får sannsynligvis en rettferdig straff eller psykiatrisk behandling. Den vurderingen blir gjort av mennesker som er langt mer kompetente enn de fleste andre til å vurdere den slags. Omtale av ABBs mentale helse blir bare spekulasjoner. Hvorfor da bruke tid på å eksponere sitt hat eller forakt for ham i en blogg, når det ikke har noen nytteverdi?

  1. Jeg leser din ærlige mening, og respekterer den. Men du gjør som så mange andre, og leser ikke artikkelen skikkelig. Du tilegner artikkelen meninger som du selv må stå for, som ikke står på trykk. Hverken hat, eller ønske om terroristens død står å lese på vargas12.com.

   Det som faktisk står er at sannsynligheten er stor for at han vil ende sitt eget liv på cella i fengslet, eller blir tatt av dage av andre innsatte på Ila. Det er basert på andre hendelser der de innsatte ikke aksepterer å ha massemordere i sitt fengsel, og eller at den som har gjort andre så urett med å ta mange uskyldige liv, velger å avslutte eget. Det er et faktum vi ikke kan gjøre stort med.

   Men tro ikke et eneste sekund, at noen vil sørge om ABB tar livet sitt.

   Nytteverdien av det som står på denne bloggen er opp til meg å vurdere.

   Vargas

 19. Støtter meg til bra svar fra Arne Aas, Stine og Linn. Jeg ønsker ALLE mennesker alt godt jeg, inkludert ABB!!!. For meg er det viktig at vi tar vare på hverandre og viser at vi bryr oss om hverandre, ikke minst etter 22 juli!! Husker dere ikke det fine fra rosesermonien og «hele Oslo er fylt av kjærlighet» og «vi skal vise verden at vi møter hat med kjærlighet». Det er det eneste riktige. Med kjærlighet, omsorg, forståelse og kjærlighet skal vi og kan vi overvinne hat, for hat avler hat. Dette er viktige ord!!! Jeg har en drøm om at vi EN DAG står hånd i hånd med hverandre og vise at vi bryr oss om hverandre. «No more hate and terror and the world filled with LOVE, peace and care».
  Når det gjelder Anders: INGEN fortjener å dø, bli plaget, utstøtt, mobbet og bli glemt. ABB ble jo t.o.m. utstøtt av sin egen far bare fordi han tagget?? Det henger overhodet på greip!!! og enda så ønsker faren at ABB var død??? Hallo??. La oss heller ta vare på hverandre og vise omsorg og kjærlighet enn å vise masse hat. Sender varme tanker til familien til de døde fra 22/7 og også til familien til Ingrid som ble drept i Terror i FN bygning nylig. Hele tiden er det nye terrorangrep. Stå opp for fred istedet for å ønske andre død og hate!!!! <3 Peace and love from Liv <3

  1. Hei Liv- Takk for godt poeng. Terroren som tok Ingrid Midtgaards liv etter en bilbombe i Nigeria. Det viktig å få belyst all terror der både norske og andre nasjoner er berørt.

   Takk for kloke ord Liv.

   Vargas

 20. Du verden så mye dritt på et og samme kommentarfelt. Vargas, du har helt rett i at folk ikke leser hva du egentlig har skrevet. Jeg har lenge vært klar over at Lesevansker og Skrivevansker er veldig utbredt i den norske befolkning. men trodde det var skrivevanskene som var det største problemet.

  1. Hei igjen eljos

   Meget godt poeng, og du har selvsagt helt rett. Det er mange som velger å lese noe annet enn det som faktisk er skrevet, dermed ha en mening om det som de tror står skrevet. Da er det ikke lett å forsvare seg mot det som faktisk er skrevet heller.

   Det er åpenbart problemer i både lese og skrive ferdighetene mange steder ja.

   Takk for at du har skjønt poenget og kommenterer på denne bloggen eljos.

   Vargas

 21. Synes dem kunne kjørt han inn igjen til hovedstaden noen dager etter han ble kjent for det han gjorde. Så skulle jeg likt å sett hvor mange som hadde gitt han kjærlighet, istedenfor å skåret biter av han med en sløv smørknv.. Jeg personlig håper han blir tatt livet av i fengsel; eller tar sitt eget liv.. Sånne folk er ikke mennesker lenger; å burde bli behandlet deretter.

 22. Jeg er enig han burde blitt kjørt inn til Oslo rett etter 22/7, MEN jeg mener det for at han skulle sett det rosehavet og SE at vi møtte terroren hans med KJÆRLIGHET, varme og masse blomster!!!!! MEN det var den gang… Alt det fine fra rosesermonien, er bare blitt SØKK BORTE!!!! Det blir bare HELT SYKT og MAKABERT og HELT feil det du skriver om å skjære i biter osv, og at du håper han blir drept osv….. Ja du er ikke den eneste som er full av hat mot han….
  Jeg sier nok en gang: jeg tar sterk avstand fra det han gjorde MEN jeg tar også sterk avstand fra all hets og oppfordring til drap og tortur av han… Liv

 23. var ett jæævla sjaas om psyco BREVIIK DA :)før D første VargAS d meste du skriver er u correct men sååklart vi ikke vil faanskapet skal døø..og stine og arne aas vilket helvetes eggskæl dere krypet fram fra kan dere bare gå tilbake til igen med ere menløse fukin comments.citera lissom arne jarååå hadde farsan vart der så hadde jg ju inte mørdat folk,jææmen..er du helt brain eller..killen er 32 år lissom..og d har fan ikke med noen oppvækst bla bla..da sku jo fan halve europa vart killers..Arne før faan..fix dg ett life tok ronkar arnee!! stine no coments til din menløsa låssas så blogg du er ju så meenløs så du vet faan inte varu snakkis…Tilbaks til Psyckot då..Breivik..før D førsta har han fan ikke no rettigheter in this case.sen om han syk eller o.sv .osv saame skiit..why d er en sak mot han som bare koster pay er jo absurt.D jæævla asset fortjener ikke mere en ett jævla råttehål på vann og brød som d var føør i tiden.røøten jæævla cell på en gammel festning bla bla typ.bare vare gla han lever den tiiden faansakpet..ellers er jo stening en klassiker som han laangt om meget fortjener..

  1. Kanskje du burde husket på og ta din medisin?

   Selvsagt har Breivik rettigheter, det er jo nettopp det han har.

   Norge er et demokrati. Men med din kommentar så forstår jeg at det liten vits i å prøve å
   forklare deg hva det er. Oppfør deg som folk om du skal kommentere på denne bloggen, eller la vær!

   Vargas

 24. Han fortjener ikke å bli hört. Han fortjener ikke noen sak,/ forsvarer.
  Det han fortjener, er og miste dem han er mest glad i. Foreldrene sine, begge to!!!!!

  1. Jeg mener du tar feil Ander. For han betyr ikke foreldrene noen ting, ikke en gang moren.

   Han burde ikke fått noen rettssak over hodet- han burde blitt stengt inne i et kott på Akershus festning, med vann til knærne.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.