Anders Behring Breivik- Får frierbrev i fengslet

Så lenge den siktede sitter i isolasjon så får han heller ikke post. Det er allikevel sannsynlig at det ligger brev i posthylla til Breivik på Ila dynket i parfyme.

Kriminelle fanger av den art Behring Breivik er siktet for, har en eller annen tiltrekningskraft på kvinner. Det er en kjensgjerning at mange kvinner faller for Bad Guys.

– Kriminelle karakterer på filmer og i bøker framstilles ofte som tøffe, barske og uforutsigbare, selv om ikke det nødvendigvis korresponderer med virkeligheten. Dette er egenskaper kvinner setter pris på, sier samlivsekspert Frode Thuen. Han er også professor i psykologi ved Universitetet i Bergen.

– Det er også godt kjent fra USA at fanger på Deathrow-USA får mange brev fra forskjellige mennesker verden over, også fra representanter fra «Amnesty Internasjonal». Men også fra kvinner som ønsker å brevveksle i håp om at det skal bli til noe mer. Det er flere av  fangene som sitter på Deathrow som har fått lov til å gifte seg med kvinner som fangene har blitt kjent med via brev.

Om ikke Behrting Breivik er blitt fridd til så er det kvinner i Norge og kanskje fra andre nasjoner som gjerne skulle ønske å bli kjent med den siktede massemorderen.

– Thuen tror enkelte kvinner har gått lei av det han karakteriserer som den trauste A4-mannen.
– Vi ser jo også at innsatte som soner lange dommer for alvorlige forbrytelser eksponeres i media. Vi vet at disse har mottatt en rekke kjærlighetsbrev mens de sitter i fengsel, forteller han videre.

Ingen kvinner liker en kjedelig mann som dilter etter henne og passer på håndvesken når hun er i prøverommet. Eller som drikker melk til rekene på fredagskvelden, når han virkelig skal skeie ut.

Likevel tror han de fleste kvinner blir skeptiske av menn med kriminell bakgrunn.
– Det er naturlig at man tar noen faresignal når man møter kriminelle. Men det går jo an å forandre seg, avslutter Frode Thuen.

At kvinner ønsker å få et liv med en massemorder høres merkelig ut. Men det er ingen tvil om at spenning er en meget høy faktor for hvilken type mann kvinner ønsker å komme i kontakt med.

Også menn i skinnvest og Harley Davidson har en egen tiltrekningskraft på mange kvinner.

Et typisk Bad Boy stempel, som kvinner blir yr og gal etter-

Hvilken type mann tiltrekkes du av?

Er det så enkelt som jo verre kriminell handling, jo mer populær hos damene?

Vargas

Kilde

http://www.varden.no/nyheter/kvinner-blir-tent-av-kriminelle-pa-tv-1.274167

15 thoughts on “Anders Behring Breivik- Får frierbrev i fengslet

 1. Nei det har jeg aldri skjønt meg på…. 🙂
  Skinheads og motorsykkel? Fengselsfugler? (ja de er riktignok mennesker de også..)
  Men tiltrekning? N O P E…

  Det er nok andre grunner til at de kvinnene velger den veien, vil jeg tro. Men hva med menn som skriver til kriminelle kvinner da? Og gifter seg med de? De finnes vel de også, så det blir feil å «henge ut» kvinner på denne måten.

  1. Hei

   Jeg ønsker ikke å henge ut noen, bare konstatere at det er mange kvinner som tiltrekkes av kriminelle menn. Det finnes sikkert noen kriminelle kvinner som får frierbrev, men det er så mange færre kvinner som er harde kriminelle som den type ABB. Og det er langt færre menn som tiltrekkes av kvinner som har drept, eller sitter inne for alvorlige kriminelle, så vidt jeg vet.

   Menn er enkle skapninger, utseendet teller langt mer enn valg av kriminell løpebane…

   Takk for at de vakre øye er innom denne bloggen.

   Vargas

  1. Det e mulig det, men det tror jeg faktisk er meget sjeldent. Og jeg har aldri hørt om det heller.

   Ja, det kan hende jeg er det du Ege;)

   Jeg blir i hvertfall veldig glad for hver eneste kommentar og jeg ser den er i fra deg, det tror jeg du vet!:):)

   Vargas

 2. Jeg faller definitivt i den kategorien. Jeg må si ABB ser ekstremt heit ut med skuddsikkervest og tau bundet fast rundt livet. Sukk…

  1. Jeg tviler på at utseendet har noen betydning for de kvinner som velger å legge sin elsk på massemordere og andre kriminelle. Det er nok andre ting som trigger dem.

   Vargas

 3. Desverre for dere menn er det også menn som tiltrekkes av kriminelle kvinner som har begått grusomme handlinger.
  Der det er best oversikt over denne siden av saken er USA. Har sett dokumentar der også menn var fridd og gift med dødsdømte kvinner. Det som forundret meg mest var at det var menn med bra utdanning/bra stilling. Svært få velutdannede kvinner som gjorde det – vet kun om en tidligere høyt ansett journalist i USA som giftet seg med dødsdømt fange. En forklaring på fenomenet m dødsdømte fanger som gifter seg m frie mennesker er at det er en overreprentasjon av menn som soner dødsdommer/lange straffer
  Den jevne kvinnen som viste bad boys intresse hadde lav utdanning og jobbet i lavstatus yrker.
  Den siste kvinnen jeg vet om er en kvinne i Orlando som vandret ut av sitt ekteskap med en high rank advokat og giftet seg med en dødsdømt. Hun var involvert i Casey Anthonys Trail i Orlando Florida som en sorts expert på dødsdommer som Casey risikerte.
  At enkelte kvinner ønsker bad boys ser vi at de fleste som har levd i ett forhold med en mishandler og som kommer seg ut av det – velger nye forhold m kvinnemishandlere. Som regel er de ikke alene å ha forhold til denne straffedømte som hadde som hobby og utnytte manipulere flere kvinner på samme tid.Det er et fenomen som ikke er lett å fnne svaret på.
  Når det gjalt de fleste kvinner som giftet seg med dødsdømte hadde de kun korte mislykkede forhold med menn utenfor murene, spenning var en annen side av slike forhold.
  De ferreste kvinner som gifter seg m voldsdømte eller de som soner lange straffer holdt ikke forhold ekteskapet så lenge etter at disse fangene ble løslatt. En annen forklaring er at god del kvinner lar seg lettere manipulere enn flertallet av menn.

  1. Hei Marit-

   Takk for lang og innholdsrik kommentar. Det er mulig kvinner lar seg manipulere, men er det ikke noe i at det er også flest kvinner som søker spenningen det er å leve med en mann som er på kant med loven? Jeg mener det er andre ting som trigger menn til å søke damer, enn at hun utfordrer lovverket.

   Takk for at du leser og kommenterer på denne bloggen.

   Vargas

  1. Har du snakket med han siden du er så brå sikker på det? Han har ikke fått noe som helst siden han sitter på isolat. Men brevene er på vei. Garantert.

   Noen kvinner har merkelig tenningmekanisme…

   Vargas

 4. Jeg klør på sende brev til han(Anders Behring Breivik;)..Jeg viste ikke at var så muskeløs,ble overasket se muskel armene hans og når han var tilbake på øya 13.08.2011 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.