Anders Behring Breivik- Krever mye for å gi info

Masse- drapsmannen Anders Behring Breivik viser fortsatt ingen anger. 

– Ifølge hans advokat Geir Lippestad så har hans klient gitt liten info om de andre terror-cellene som politiet vil vite mer om. Breivik stiller helt urimelige krav, som om at han skal få bidra i samfunnets utvikling i framtiden og slike ting. Han har fått innfridd noen få krav som går på ønske om spesielle klær, røyk og mat.

Denne personen som har forårsaket så mye sorg har ingen som helst forståelse hvilken lidelse han har satt i hele det norske folk.

At vedkommende skal sitte der i fengslet å stille krav er en provokasjon, en forferdelig måte å håne de etterlatte på. Han kan ikke unnskyldes eller tilgis for sine handlinger noen gang.

Det norske folk har svart på terroren med kjærlighet og omsorg for hverandre. Det er fantastisk å se. Men det alene er ikke nok til å glemme Norges verste kriminelle handling i moderne tid. Behring Breivik vil være i mediene til langt over rettsaken som ikke vil begynne før i 2012. 

Etter den vil det forhåpentligvis bli mulig for de som er rammet av tragedien å komme seg videre i sine liv, uten å glemme de som er borte. 

Djevelens advokat Geir Lippestad Foto: Adressa.no

– Behring Breivik kom med så hårreisende krav at advokaten hadde problemer med å gjengi disse til og begynne med i respekt til de pårørende. Dette skal ha vært krav om at regjeringen måtte gå av og at kongehuset måtte abdisere før han gav mer info i avhør. 

I sitt manifest har Breivik skrevet detaljert om hvordan pågrepne terrorister kan bruke rettssaker til å spre sin propaganda.

Hovedmålet er å få presentert manifestet på en mest mulig effektiv måte. I tillegg bør «ridderen» forsøke seg på statskupp fra tiltalebenken. 

Det er grunn til å tro at den tiltalte ønsket at rettsaken skulle gå for åpne dører så han kunne få spre sitt mye omtalte «manifest».

Avhørene skal i følge politiet intensiveres for å få fortgang på saken.

Den tiltalte svarer med å forlange nye klær og en klokke.

Tiden går nok sakte når man skal sitte i fengsel resten av livet…

 

 

Vargas

4 thoughts on “Anders Behring Breivik- Krever mye for å gi info

 1. Djevelens advokat er vel litt misvisende. Det er et begrep som betyr å argumentere for et upopulært synspunkt, og det har ingenting med å forsvare en massemorder å gjøre. Det Geir Lippestad gjør er rettstat og demokrati i praksis, det som vi alle er enige om å beholde. Jeg er stolt av typer som Lipper’n.

  1. Enig. Lippestad er en suveren fyr så vidt jeg bedømme og har en meget vanskelig jobb. «Djevelens advokat» er mer ment som en hedersbetegnelse. Det er ikke lett å være djevelens advokat da man kan tenke seg hva djevelen er i stand til.

   Demokratiet og advokatstanden kan være stolte av en advokat som Geir Lippestad.

   Takk for din kommentar og for at du leser denne bloggen.

   Vargas

 2. Vel.. syns det går usaklig for seg her. For det første, tilgivelse er viktig for å komme videre og Andres vil bli tilgitt, hvis han ikke blir det, så forstår du vel at hjertene til norske folk er blitt harde og grusomme. Drap skal du ikke begå, men når det allerede er begått, så er tilgivelse neste skritt. Jeg kommer til å ha tilgivelse for Andres til jeg dør. Håper bare jesus viser han tilgivelse også, slik at han kommer til himmelen. Han kommer heller ikke til å bli sittende i fengsel til han dør, for norge endrer ikke reglene bare på grunn av han, så om ei lang stund så er Anders ute blant oss, men frykt ikke. Han er ikke ute etter å drepe, han har forklart hvorfor han gjorde det som hendte, og det kommer ikke til å skje igjen. Sakte men sikkert kommer Norge til å forandre seg slik han på et lite vis ønsket, for vi er mange hundre tuseneer her som vet at Norges politikk er blitt feil og vil ha forandring. Jeg skriver ikke dette for å provosere,men for å prøve å rydde litt her. Slutt å hat Anders. Det er ikke forskjell å drepe en eller 80. Tar du et liv, så har du begått et mord. Det finnes mange der ute som faktisk er farlige som burde fått hjelp. Anders er ikke farlig. -Belle

  1. Hei belle

   Jeg mener du tar veldig feil i din kommentar, og jeg er ikke helt sikker på om jeg kan ta deg alvorlig. Selvsagt er det forskjell på å drepe 80 mot 1. Det er 80 ganger verre. Han har ødelagt livet til 77 mennesker og deres familie, selvsagt er det mange som ikke kan tilgi dette.

   Breivik, er Norges farligste fange, og han bør aldri slippe ut i frihet, jeg tror heller ikke han kommer ut i livet. Sansynligvis så ender han sitt liv på Ila.

   Om det er et helvete og en himmel, så trenger man ikke være personlig kristen engang for å forstå hvor massemorderen havner.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.