Bensinpris på 15 kr- Libyas feil?

 

Foto: ABC Nyheter.no

Mange i Norge har to biler, hvilke lønninger må man ha for å kunne fylle to fulle tanker på disse bilene pr uke? Eller annenhver uke om begge bilene ikke brukes like mye-  Enorme lønninger!

Bensinen i Norge har aldri vært så dyr som nå. Og det er bare begynnelsen i følge de som styrer prisene på drivstoff. Og det er de med makta. Politikere. Grådige politikere som lager nye avgifter så snart sjansen byr seg. Og nå byr den seg.

Men denne gang er muligens Jens og damene hans litt mer uskyldige enn ellers, for de har jo skylda for det meste. Den rød grønne regjeringen.

– Libya. Et av verdens største oljeproduserende land. Men de produserer ikke en dråpe for tiden, siden Gadafi er i ferd med å miste det meste. Despoten har styrt landet sitt med jernhånd i mer enn 42 år, og nå gidder ikke Libyas befolkning mer, og jager diktatoren på dør. Bra!

Foto: Aftenbladet.no


Problemet derimot, er det styrtrike norske folk som har minst en bil hver- vi trenger olje og ikke minst bensin til bilene våre. Og prisen har steget med mange prosent allerede de siste ukene. Sånn kan vi ikke ha det- Vi har da andre ting å bruke pengene våre på, enn stein-dyrt drivstoff. Reiser blant annet. Pundet er jo under 9 kroner så vi må til London å shoppe før pundet stiger…

Vi må snart slutte å kjøre ungene til trening, dans, venninner og kamerater fordi det koster for mye. Nå koster bensin snart mer enn brus…

Jeg har bil jeg, men det er en dieselbil, tror du jeg er spart for det? Nope! 14, 50 for en liter på den lokale Essoen- Makan!

Enten så får de ta han diktatoren nå med det samme, ellers så får de la han være, så det blir produsert olje, så vi nordmenn får billigere bensin.

Jeg nekter å ta bussen til jobben fordi Libya ikke produserer noe olje.

Det er jo ikke min skyld….

Vargas

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10091058

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.