Bieber fever-video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0HD4BHd9Efw[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hyphPBi8UsU&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Eum4mUsrzo0[/youtube]

Just Bieber er mer pop enn noen gang både ute og hjemme. Og er å se på TV i serien CSI. Hva er det som gjør guttungen så hot er det for oss vanlige dødelige vanskelig å forstå- For det kan umulig være hverken stemmen eller skuespiller bragdene som får ungjenter til å gå fullstendig bananas over å se den populære canadieren- En normal og kjekk gutt…ikke mer eller mindre etter min mening.

Han er plukket ut av agenter, som ønsket en guttestemme, en som hadde potensiale, og det hadde Justin, men jeg mener det like godt kunne vært hvem som helst andre, som har en ok stil, en ok stemme- for det unge populære Bieber gjør er noe alle andre selvsagt lett kunne gjort også-

Og hva er det som gjør denne Justin Bieber så fantastisk populær? Har du svaret så vil jeg gjerne vite det.

Når jeg var ung, riktig nok noen år siden- da hadde vi idoler vi også. Klart vi hadde. Alle generasjoner har sine idoler. Men jeg var vel ikke så opptatt av musikk som av film. Og skuespillere er jo helter god som noen. Sylvester Stallone i Rocky var en helt, Robert de Niro, Jonny Depp og Tom Cruise var på veggen over senga.

Madonna, og puppe modell «I want your body» med  Samantha Fox hang også der, i fri positur…

Det er fint at ungdommen har helter og idoler, og man kunne selvsagt hatt langt verre bilder enn Justin Bieber på veggen. Det er det liten tvil om.

Litt fakta om smørbukken:

Han blir 17 år 1. mars

Ble oppdaget på YouTube av Scooter Braun

Solgt mer enn 1 million skiver av albumet «My World»

Har den siste tiden blitt sett mye sammen med den jevnaldrende sangerinnen Jasmine Villegas-


http://www.justinbiebermusic.com/neversaynever/

Men alt dette visste du selvsagt veldig godt fra før. Du skal ikke se bort i fra at managementet rundt Bieber greier å få han til å komme til Norge på en av sommerens festivaler. Jeg er overbevist om at det jobbes på spreng  i kulissene med å få en av verdens mest populære tenåringer over dammen-

Man kan tenke seg at de billettene blir borte raskt…


Vargas4 thoughts on “Bieber fever-video

 1. Halla Vargas! Det jeg synes er best med han det er : håret,stemmen,personeligheten,stilen,øynene,smile .. ALT! Han er en fantastisk gutt! Han er kanskje en veldig vanlig gutt for mange,men jeg syns han er noe HELT annet! Åssen han er på,og han bryr seg om andre mennesker! Han bryr seg om folk i andre land,han vil at alle skal ha det bra. Han er jo kristen,så det er kanskje ikke så veldig rart.Men han bryr seg jo om andre,og det syns jeg er veldig godt gjort 🙂

  Hilsen stedatter <3

 2. For det første; han har ikke helt «OK» stemme! Han har en nydelig stemme! Han er veldig musikalsk. Har du sett de videoene fra han var liten og trommet på en gammel stol? Det er bare utrolig! Han har drevet med dette siden han var liten guttunge, og brenner virkelig for musikken! For det andre: Han er en stor inspirasjonskilde. Da han var mindre var han ikke rik, og faren hans hadde forlatt moren. Men han ville leve ut drømmen sin, som startet på Youtube, som du har referert til. Han stod på, og ga seg ikke. Han får andre barn og unge til a ha tro på seg selv, og fortsette å prøve uansett hvor vanskelig det til tider kan være. For det tredje: Han er veldig kjekk! :-)For det fjerde: Han bryr seg om andre, er sympatisk, ekte, morsom og jordnær. I tillegg til alt dette hjelper han de fattige. Se videoen Pray. Han vet forskjell på rett og galt og mange millioner barn og unge ser opp til han. Det er alle de grunnene som gjør at han er så populær. Han er rett og slett en tvers igjennom flott gutt!

  Til slutt synes jeg egentlig det er teit at du skriver at andre «lett» kunne gjort det samme. Det tviler jeg sterkt på.

  Hilsen Dina. 🙂

  1. Vel, det kommer vel an på ørene som hører. Han er ikke min smak akkurat. Men du må like han du Dina det er flott det, vi skal alle ha våre idoler;) Mitt idol heter Nelson Mandela;)

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.