Big Brother- realityserienes mor starter 29. august

Foto: TV.no

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vvRqkqjCyII[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C2PdzJzsK5k&feature=related[/youtube]

Big Brother er snart tilbake på norsk TV. Endelig for mange, dessverre for andre. Rølpe TV på sitt beste og verste. 

29. august flytter deltagerne inn i det nye Big Brother-huset i Stockholm der de skal leve ekstremt tett på hverandre i 100 dager til en person står igjen som vinner.

Alle bevegelser, alt de foretar seg døgnet rundt blir fulgt av et eller flere kameraer.

– Sarah Natasha Melbye skla være hovedprogramleder for live- sendingene på TV2 Bliss hver søndag. Og Petter «Paradise Hotel» Pilgaard skal lede talkshowet «little Big Brother» som vil gå fra mandag til fredag.

– Big Brother som det ble vist på TV Norge i sin tid var grensesprengende og dyneløftene på en gang. Vi fikk utagerende oppførsel rett i TV-stua for første gang,  og noen hadde sex mens en hel nasjon så på. Selvsagt ble det rabalder, og de involverte ble rikskjendiser over natta.

Programmet hadde gått i flere år, i mange forskjellige land før det kom til Norge, og det ble en ubetinget suksess også her hjemme. Selvsagt ikke uten kritiske røster.

Meld deg på for et døgn her.

– Vi har opplevd en fantastisk interesse rundt Big Brother på TV 2 Bliss i forbindelse med castingen. Det er ti år siden TV-seerne for fikk Big Brother på norsk TV, og det at nærmere 4000 har meldt sin interesse for å delta tyder på at det er spenning rundt en ny sesong på TV 2 Bliss for for verdens største realityshow, sier prosjektleder for Big Brother i TV 2, Siv Aamot til «God kveld Norge».

– Big Brother vil igjen bli gjenstand for oppmerksomhet både i forbindelse med deltakere og konkurransen, sier Aamot.

– Man kan diskutere hvor stor underholdningsverdi det har å se på vilt fremmede mennesker bli filmet i et og samme hus i 100 døgn. Faktum er at vi mennesker har en nysgjerrighetstrang og liker å kunne se på andre hvordan de lever og oppfører seg.

Blir det forelskelse, krangling, eller noe action av noe art, og mellom hvem i så fall? Mange forskjellig mennesker fra alle samfunnslag møtes, og vi kan bli veldig godt kjent med deltagerne, til tross for at en og en forsvinner etter utstemming.

Rølpe TV? Javel, men det kan da være ok med litt mindre alvorlige TV programmer også.

Skal du se på Big Brother?

 

http://www.facebook.com/bigbrotherbliss

 

 

Vargas

17 thoughts on “Big Brother- realityserienes mor starter 29. august

 1. Spørsmålet blir vel heller – klarer vi å la være å se? Det er noen år siden dette programmet ble vist i Norge med norske deltakere. Ettersom det veldig sikkert vil bli en snakkis, blir det nok for mange nyskjerrigheten som vil overstyre om det er bra eller dårlig TV. At det er sundt og god næring for sjel og intelekt, mener jeg er en overdrivelse, men alt bør ikke ha slike intensjoner. Underholdningsverdien er ikke så gal, selv om vi sikkert kunne gjort mye annet all den tiden dette vil ta for mange. Værre synes jeg det kanskje kan bli for deltakerene som skal utlevere seg på den måten de gjør i denne serien. Jeg traff Rodney på byen for noen år siden og fikk fortalt han at han gjorde en god gjerning med sin medvirkning. Jeg hadde nylig blitt far, og sønnen min sovnet godt da vi satt han foran TVn da Rodney sang og spilte gitar. Rodney var slik han ble fremstilt på TV også i virkeligheten. En utadvendt hyggelig person. Det er ikke alle som tåler medias eksponering og blir ofte litt blærete, men Rodney beholdt sin personlighet utad og i ettertid, slik jeg oppfattet han. Man kan like eller ikke like han, men jeg synes det er deilig når mennesker ikke er redd for å være seg selv.

  Aaron

  1. Hei Aaron

   Litt reality underholdning tar vi nok ikke skade av, skjønt det kan bli for mye å følge med på alt som går av serier på alle kanaler. Det er lov å slå av TV og lese en god bok eksempelvis.

   Jeg er veldig enig med deg i at det er en berikelse å møte og å omgåes mennesker som er seg selv, og er villig til å by på seg selv. Det er det ikke alle som er villig til.

   Takk for din kommentar og for at du er innom å leser denne bloggen.

   Vargas

 2. Sant nok. Je kan lage en liste over de som har klart å beholde sin personlighet før og etter berømmelse, men av hensyn til det å ikke utlevere mennesker lar jeg det være. Jeg forholder meg til at det er noe som heter taushetsplikt. Om jeg opplever positive mennesker som jeg kan skryte litt av for deres gode utstråling og væremåte, så holder jeg ikke kjeft. Tror ikke det gjør noe.

  Aaron

  1. Smart tenkt, og en klok avgjørelse Aaron.

   Berømmelse har lett for å få folk til å tro langt bedre om seg selv sånn plutselig. Da er det langt verre når glansbildet og berømmelsen å finne tilbake til gode venner man har droppet.

   Enig!

   Vargas

 3. Elvis er størst;-)) Jeg elsker å lese bloggen din. Den ineholder både humor og alvorlige temaer. En allsidig og kjempefin blogg Vargas.

  Aaron

  1. Takk! Det var veldig hyggelig å høre Aaron, jeg må bli flinkere til å ta til meg hint fra andre bloggere, men det går med så mye tid til å skrive.

   Det varmer å få slik oppmuntring og god ord fra en klok og belest mann som deg Aaron.

   Tusen Takk!:)

   Vargas

 4. Jeg er ikke så veldig belest Vargas. Jeg er mer en lytter og tenker vil jeg heller si, og så kommer mye intuitivt til meg.

  Du er veldig flink til å ta opp temaer som er aktuelle, og som fanger min iterresse. Det er derfor jeg skriver på din blogg. Også virker du som en knakane fin fyr. Frua sitter her ved siden av og synes det er kjempekoselig at jeg har fått meg en ny hobby som heter vargas12.com..hehe. Verre er det å finne temaer i min egen blogg. Så tenker jeg at det og det skulle jeg skrevet om, men det har Vargas allerede gjort, så da skriver jeg heller noen komentarer hos deg.

  Hilsen din bloggvenn Aaron

  1. Såpass ja, så hyggelig å høre. Veldig moro;)

   Jeg skriver bevist om aktuelle tema fordi jeg følger litt med på hva som skjer, samtidig er det viktig å sette egne ord på det, så det ikke blir kopi av en annen avis, eller nettsted. Jeg må ha min egen vri på det.

   Temaene må være såpass at de engasjerer, og derfor er overskriftene viktig tror jeg…

   Du får gå inn på «bloglovin» i min meny til høyre, og registrer deg, da får du de siste innleggene først.

   Jeg setter stor pris på det du skriver, og er ikke vant med slik ros så jeg sitter vel egentlig her å rødmer he he

   Gi Frua en klem fra meg;)

   Du oppfattes som belest da du vet mye om det meste, alltid imponert over dine kommentarer, og spennende å lese hva du skriver om. Jeg er veldig fascinert over det alternative. Og det er du sjef!;)

   Vargas

 5. Jeg er fortsatt ikke veldig belest, men veldig hyggelig at du oppfatter meg slik. Når det gjelder det alternative, som jeg og er opptatt av, så synes jeg det er viktig å ikke overdrive den biten. Den er der, men det er i mine øyne viktig å ha begge bena plantet i det jordiske. Jeg vet jeg har noen kollegaer som ikke er jordet i det hele tatt. Som svever i en verden der alt kan besvares som noe overnaturlig/alternativt. Som at det er en mening med alt. Det finnes faktisk mye som har naturlige fysiske årsaker. Det meste kanskje. Og så finnes det det som må tilskrives noe annet. Nå snakker jeg absolutt ikke om alle alternative mennesker, men noen. Det virker som om du ser nettopp det. Kanskje du ikke har tenkt tanken, men din måte å velge temaer, samtidig som den alternative interressen er der, viser meg nettopp det. I mine øyne en sunn kombinasjon.

  Noen kloke ord fra Anna Elisabeth Westerlund:

  «Man skal ikke kimse av ukjente krefters spill.
  Den dumme vil avvise som vrøvl alt hans forstand ikke kan fatte.
  Den kloke vil forsøke å finne sannheten.
  Finner han ikke rette svaret vil han kartotekføre problemet som uoppklart,
  og la det tilhøre fremtiden.»

  Aaron

  1. Se det du. Westerlund husker jeg best som synsk om jeg husker riktig da? Fine og kloke ord. Jeg vet ikke om teksten kan brukes, men jeg er fristet til å bruke noe av den teksten ved en passende anledning Aaron. Kloke ord fra en klok og sikkert dyktig kvinne.

   Jeg prøver å ha så vist spekter som mulig på bloggen fordi, da kan jeg skrive om flere temaer som er viktig for mange lesere. Istedet for bare en spesiell sommerfugl type eksempelvis. Da ville det fort bli lite å skrive om he he;)

   Takk for en hyggelig kveld med mye tasting.

   Kommentarfeltet er jo bombardert med kommentarer fra deg Aaron, de blir skuffet de som tror kommentarene handler om tema he he ;);)

   Vi får heller skrive mer senere, nå må jeg ta kvelden!

   God Natt igjen:)

   Vargas

 6. Hehe.. Ja . Digresjoner er jeg god på;.) Sant det. Det ver Big Brother vi skulle skrive om her ja.

  Selvfølgelig kan du snappe ord fra meg så mye du vil. Jeg har ikke behov for å være rettighetshaver til mine ord. Alle står i ordboka, så de er til fri benyttelse.

  Aaron

  1. Det høres bra ut, vi får holde oss til saken, og helder prate andre steder vi to som har så mange felles interesser og har så god tone Aaron.

   Big Brother fansen blir så grinete når vi bruker saken «deres» om å prate om oss selv he he:)

   Takk , for muligheten til å kunne bruke dine ord. Jeg gir deg beskjed om eventuell bruk før det blir aktuelt i så fall.

   Ha en fin dag!

   Vargas

  1. Hei Tonje

   Det er foreløpig usikkert om det blir en ny runde med Big Brother for norske seere. Jeg vet ikke hvor gammel du er, men vær klar over at det er 18 års aldersgrense for å delta. BB- huset er som du sikkert vet i Stockholm. Men det er TV2 som sitter på rettighetene og bestemmer om det blir en ny runde. Jeg lover å skrive om det på denne bloggen så snart det foreligger nyttig info om BB.
   Her kan du se hvordan Tine feiret seieren 4. desember.

   http://www.tv2.no/underholdning/gkn/slik-feiret-tine-bbmillionen-3653348.html

   Takk for din kommentar Tonje:)

   Vargas

 7. okei, æ e 20 år. ja det vet æ 🙂
  Okei, håpe det blir ei ny runda, har sinnsykt løst å vær me 🙂 æ ska sjekke hær vær dag om det blir ei ny runda så ska æ meld mæ på me engang 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.