Bloggere- skjerp dere! Kom med noe bra da!

 

 

Er du glad i å blogge så blogg. Gjør du det for at alle andre gjør det så la vær. Alt for mange unge mennesker sitter å skriver alt for ofte og alt for dårlige blogginnlegg.

– Jeg skal ikke gjøre meg til noen dommer over hva du skal skrive om, men har du ikke noe å skrive om eller å formidle til dine lesere så ikke skriv, og ikke blogg. Det er for mange som skriver innlegg om at de ikke har noe å fortelle, er dritt lei lekser og forøvrig svært lite interessante og informative innlegg. Selvsagt må man ta høyde for at svært mange bloggere er veldig unge, og det gjenspeiler seg i bloggene deres.

Pass på at bloggen ikke styrer livet ditt, men at det er du som styrer bloggen. La bloggen være en venn og ikke en plikt.

Noen unge bloggere er svært dyktig med både bilde og tekst, og byr på seg selv så det holder. Dessverre så er det de færreste av de unge som gjør det.

Før du poster et blogginnlegg, tenk over det som er skrevet. Er dette noe mine lesere finner interessante, morsomt eller som et givende innlegg. Er dette noe du selv ville ha valgt å lese.

En av mine absolutte favoritt bloggere er Linnéa Myhre, hun skriver sjeldent. Det vil si det vet jeg fint lite om. Men hun sender ikke ut blogginnlegg på sin meget populære blogg bare for å blogge. Hun kan drøye lenge før hun poster en ny blogg-post, og derav populariteten.  Det er kvalitet over det hun gjør, og hun har sin helt egen måte å gjøre ting på.

Hun jobber også innimellom i NRKP3, hun er også en av de flotteste modellene vi har i Norge.

Jeg mener ikke at du skal kopiere andre bloggere, bare tenk over hva du skriver, før du offentliggjør innlegget.

 

CopyrightVidarKolstad.jpg

 

Jeg skriver blogg fordi jeg har sterke meninger om så mangt, og fordi jeg elsker og skrive. Det er ingen tvil om at også jeg kunne ha valgt å la være å skrive om ting jeg i ettertid ikke burde sendt ut på bloggen.

– men jeg har etterhvert blitt langt mer bevisst på hva jeg formidler, og jeg prøver å skrive om tema som opptar flest mulig. Av og til er det lett å bomme skikkelig på det. Hovedsaklig fordi at jeg glemmer at leserne er nysgjerrig. De vil ha nye ting å lese om det som opptar dem.

– Og alt om terroristen fra 22. juli har vært svært godt besøkt, samt alle de forskjellig reality serier. Man kan diskutere hvor viktige det er, faktum er at svært mange ser på de forskjellige TV kanalene som sender et eller flere program med Reality TV.

Vær deg selv, skriv så riktig som mulig, bruk bilder, et rikt språk og hold deg til din genre. Det er ikke bra om en blogger som er en typisk foto- blogg begynner å legge ut om interiør og tekstiler feks.

Jeg skriver om nesten alt bortsett fra sminke, mote, sko og hår. Hovedsaklig fordi det er så mange som skriver om det, og fordi det er mange andre ting som er langt viktigere å skrive om etter min mening.

Sliter du med å finne tema, så legg vekk bloggen.

Det tipset er det mange som kan ta nytte av.

 

Vargas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

36 thoughts on “Bloggere- skjerp dere! Kom med noe bra da!

  1. Takk for det Aaron-

   Når du kommer med neste innlegg er jeg overbevist om at både du og vi som lesere er langt mer fornøyd, fordi du da vil skrive noe som du vil formidle.

   Hyggelig å høre fra deg igjen min venn.

   Vargas

 1. Det som forundrer meg, er forskjellen i antall kommentarer rundt omkring…når du ligger på andreplass, hvorfor er det så få som kommenterer?

  Og du har velformulerte innlegg og mange sterke meninger. Folk leser men de kommenterer ikke.

  Mens en rosablogger kan skrive «se jeg har ny kåpe, var den fin?» og få 300 kommentarer.

  Sånt forundrer meg. Som ikke helt hvorfor jeg blogger selv, men gjør det så lenge det er gøy.

  1. Hei Alexia

   Du har et godt poeng, og jeg har ikke noe godt svar på det, hvorfor det er så få som kommenterer. Det er nok ikke et helt riktig bilde at jeg er nr 2 til daglig, og det er mange kommentarer på noen innlegg. Men jevnt over er det få. Jeg har faktisk skrevet om det tidligere, hvorfor ikke bloggere kommenterer til hverandre.
   De rosa-bloggerne du referer til er nok svært høyt opp på alle lister om de får 300 kommentarer, men det jeg er mest forundret over i den sammenhengen er at det ikke stilles spørsmålstegn ved at det ikke er noen negative kommentarer til toppbloggerne? I

   Ida Wulff og Linnéa Myhre er de eneste jeg vet om som lar alle kommentarer bli synlige. Det betyr at disse ikke ønsker at kritiske kommentarer skal bli synlig på bloggen. Det synes jeg er direkte forkastelig og det viser dermed et kunstig bilde på hvem denne bloggeren er.

   Dette burde mange flere bloggere være oppmerksomme på.

   Takk for kommentar fra deg i hvertfall Alexia, da fikk jeg jo en kommentar i dag he he:):)

   Vargas

 2. Du har et poeng! Mange mener at det er viktig å legge ut noe minst hver dag, men kvalitet må da være bedre enn kvantitet?
  Ellers så er jeg aldri 100% fornøyd med et blogginnlegg, men jeg trykker på publiserknappen likevel, selv om det kanskje ikke er helt superbra.

  Jeg blogger mest for min egen underholdning, og da er det egentlig ikke noe vist å blogge bare fordi jeg ikke har noe å blogge om.

  1. Hei Sukkerspinnet

   Jeg mener det er langt bedre med kvalitet enn kvantitet, og det bør vel gjelde for det meste. Å lese på blogger som skriver at de kjeder seg ikke noe til noen. Da bør man finne på noe bedre, og blogger man for seg og ikke leserne så spiller det liten rolle hva man skriver;)

   Takk for din kommentar, den settes stor pris på.

   Vargas

 3. Er det noen som i det hele tatt gidder å lese om at folk kjeder seg og ikke vet hva de skal skrive om da? Antagelig ikke, og mest sannsynlig vil dette vises på bloggen til den som skriver og forhåpentligvis legger bloggeren ned til slutt. Får krysse fingrene for det. Det er mye uinteressant der ute, men også mye bra. 🙂

  Se der – nå fikk du enda en kommentar! Yey! 😉

  1. YES!! Enda en kommentar, I love it;) Også fra deg da Kristine, som er min mentor, og favoritt i bloggosfæren. Hadde jeg hatt en så vakker blogg som din ville nok leserne flokket seg til og kommentert i langt større grad vil jeg tro.
   Du har som vanlig kloke kommentarer, så også denne gang.

   Bloggere som ikke vet hva de skal skrive om, og faktisk skriver nettopp det på sin blogg, blogger nok ikke lenge. Alle kan ha skrive sperre, men det er ikke mye interessant å lese om det.

   Enig i at det er mye bra bloggere, men det er på sin plass med å advare de som blogger for andre enn seg selv. De bør bruke tiden sin på andre ting etter min mening.

   Tusen takk for kommentar Kristine. Det setter jeg enormt stor pris på.

   Vargas

 4. Jeg sitter her og gliser litt her,
  for noe av det du skriver kan så absolutt være ett spark til meg også… 😉

  Jeg las ett sted på nettet: sørg for at hvert tredje innlegg har bra kvalitet.. Om det var fordi at man skulle kunne poste litt annet dill også det vet bare den som skrev det..
  Ellers syns jeg at det kan være bra å ha mange tema på bloggen. Skriver man om bare en ting, så blir det til slutt tørke. Derfor skriver jeg om akkurat det som passer meg,
  bortsett fra mer private ting. De vil jeg virkelig ha for meg selv.

  Ang kommentarer: du må virkelig ta deg i nakken og kommentere hos andre (meg bla) oftere Vargas…. hehe 🙂

  1. Så bra du ler Ege:) Det er et godt tegn, og du må gjerne skrive litt dill innimellom, men blir det for mye dill så kan du ikke forvente å få så mange lesere. Det er ikke sikkert alle ser på det som like viktig som det jeg gjør .Allikevel bør man tenke over hva man skriver på nettet, for lesernes skyld. Vet , jeg er dårlig på å kommentere. Poenget er at jeg er innom mange bloggere, men det er ikke alltid det passer seg med en kommentar heller. Kan ikke kommentere bare for kommentarens skyld, det må jo være en mening med kommentaren. Det er bare «rosabloggerne» som har lesere som skriver kun: «kult», det gidder ikke asså!

   Takk for viktig og klok kommentar fra deg;)

   Vargas

 5. Ja her kommer kommentar nr. 2. Enda ikke noe spennende og dypt å melde. Jeg har jo bare 3 innlegg på bloggen min. Sletter ingen kommentarer og ønsker egentlig både positive og negative bemerkninger. Jeg ønsker kritikk og enighet. Nye måter å se spørsmålene eller tankene/ideene mine, men kanskje jeg ikke synes godt nok? Jeg la ut en «blogspot» som det heter for en måneds tid siden på blogg.no, en fredag ettermiddag.. Ja ja. Da betalte jeg vel kr. 30 og fikk noen fine kommentarer som jeg svarte på. Siden har bloggen min vært en ørken…. hehe.. Ja ja. Sånn er datalivet. Godt det finnes et liv ved siden av 😉

  Aaron

  1. Hei Aaron

   Jeg vet ikke om jeg skjønner hva du mener min venn. Har du betalt for å sende en bloggpost? Eller blogspot som det står i kommentaren din. Forklar.

   Fint du vil ha kommentarer på dine kloke ideer og det er jeg helt sikker på at du får også. Men man skal vel aldri betale for noe mht å få noen til å skrive på bloggen?

   Viktig å ha et liv ved siden av, du er sjef over bloggen vet du Aaron;)

   Takk for din kommentar, jeg setter pris på deg, og det vet du;)

   Vargas

 6. Tror ikke det er fare for det med lesere, jeg forventer ikke annet av bloggen enn å ha det morsomt (for meg) og å inspirere. Jeg fokuserer ikke på å nå ut til flest mulig eller få flest mulige lesere. I så fall hadde jeg skrevet om ting som folk virkelig vil mene det ene og det andre om… Omtrent som sladreblader, og det gidder jeg ikke.

  Hvis man skriver for å få mest mulige lesere, da lurer jeg på hvem man egentlig gjør det for..

  1. Jeg skriver fordi det er veldig gøy, og at det leses av så mange som mulig er ikke en grunn for å skrive, men en motivasjonsfaktor, og jo flere man skriver for jo flere får man feedback fra, skulle gjerne hatt mange fler selvsagt. Da er det bare å skrive enda bedre da:)

   Å skrive bare for seg selv gir ikke meg mening, jeg må ha lesere å skrive for. Men vi er alle forskjellige Ege:)

   Det er trist hvis man ikke får respons på jobben man gjør, og du selv synes jo jeg bør skjerpe meg og kommentere på bloggen din. Og det har du forøvrig helt rett i, men det betyr også at du ønsker feedback på jobben du gjør ikke sant?:):)

   Klem fra meg!

   Vargas

  1. Og da må du like noe med det som er skrevet også ikke sant:)

   Jeg er heldig som har deg som en ivrig leser, og jeg lover å kommentere oftere når jeg er innom din vakre blogg;)

   Vargas

 7. Neida. Betaler ikke for at folk skriver, men på blogg.no, kan man få opp siden på forsiden av blogg.no`s hovedside. ved å betale 15 eller 30 kr. Måtte bare teste det en gang.;-)

  Aaron

  1. Ja da skjønner jeg bedre hva du mener. Det tjener Blogg.no penger på kan du tro. Det virker sikkert der og da, men jeg vet ikke hvor stor effekt dette har på lang sikt Aaron.

   Du skiver godt og får helt sikkert kommentarer på andre måter enn å måtte betale vil jeg tro:)

   Takk for at du kommenterer helt gratis på denne bloggen.

   Stå på Aaron!

   Vargas

 8. Jeg har to blogger, en kreftblogg og en reiseblogg. Kreftbloggen starta jeg med for å orientere mine venner og kjente om hvordan det stod til. Det var også veldig god hjelp for meg å skrive av meg forskjellige reaksjoner, og det er det faktisk enda. De fleste leserne mine på kreftbloggen kommer via kreftforeningen.no og jeg spurte en gang om jeg skulle legge den ned. Jeg har begynt på tredje året etter kreftoperasjonen. fikk svar, NEI, ikke legg ned, vi kreftsyke trenger også å lese om kreftpasienter som faktisk blir friske!
  Reisebloggen min kommer faktisk fra Startour,no. De la ned en side med alle sine reisebrev hvor jeg var en veldig aktiv bidragsyter, og da ble alle brevene flyttet til egen blogg.
  Jeg er rystet over mange blogger, og i sær de som er populære! Hvordan kan gjennomsnittlig over 102000 lesere være innom Fotballfrue hver dag omtrent for å lese om dagens «outfit»? Det er en syk verden, og hun hadde over 100 kommentarer på det innlegget jeg leste, hvor de fleste var slik: du er så pen, antrekket ditt er så flott osv osv. Hun får jo masse reklame på nett og i aviser, ikke noe merkelig i at disse unge rosabloggerne tror at det er slik det skal være, selve livet……

  1. Hei eljos

   Flott at du skriver om en så viktig og alvorlig sak som kreftsykdom er. Jeg håper virkelig det går bra med deg.

   Du har et godt poeng. Grunnen til at så mange leser «Fotballfrue» er ikke godt å si. Hun er nok en rollemodell for mange unge lesere, og hun har holdt på lenge. Det jeg synes er mest skremmende om den mest leste bloggen, som drives av Caroline Eriksen er at det er så mye skriverier om slanking. hun veier jo litt mer enn ei pakke smør, og bør absolutt ikke slanke seg. Å trene regelmessig er en ting .Noe helt annet er det å klemme i seg mengder av Atkins dietten og annet drit som liksom skal være sundt. Når hun har utelukkende unge jenter fra 10 til 16 år som lesere, så er man en viktig rollemodell for disse, og bør derfor tenke gjennom hva hun skriver på bloggen sin.
   Det hun gjør er direkte farlig for unge jenter i en viktig periode i livet der man skal spise nok og spise sundt.

   De kommentarene du ser på «Fotballfrues» blogg er bare de hun selv synes passer der. Jeg har kommentert på hennes blogg, men den kommentaren ble slettet da jeg stilte noen kritiske spørsmål. Alle kommentarer, kritiske som positive bør alltid godkjennes og vises for andre.

   Caroline Eriksen og hennes blogg er den mest besøkte, da burde hun ikke holde leserne sine for narr med å godkjenne kun kommentarer som hun synes kler bloggen sin.
   Her er det som du sier, mange som blir lurt til å faktisk tro at sånn skal det være, for det skal det så absolutt ikke.
   Derfor oppfordrer jeg alle bloggere til å skrive eller spørre «Fotballfrue» om et kritisk spørsmål. Sjansen er direkte overhengende for at du ikke får svar, og kommentaren din blir slettet.

   Direkte forkastelig!

   Takk for viktig innspill eljos;)

   Vargas

 9. Jeg la inn en kommentar på Fotballfrue, den var litt kritisk, bare litt, men den kom ikke med . I tillegg til å si at jeg var forundret over 102000 visninger og 100 kommentarer så var jeg så slem at jeg kritiserte mannens fotografering også, fordi Fotballfruens ansikt og antrekk var i «mørke» mens bakgrunnen var helt lys. Det var jo slemt gjort av meg.

  1. Nettopp eljos!

   Og er man ung og naiv, og leser kun det som står på bloggen hennes og i kommentarfeltet så framstår jo Caroline Eriksen med bloggen «Fotballfrue» fra som perfekt. Og det er et farlig signal å gi de unge leserne hennes.

   ADVASEL: Ikke tro på det «Fotballfrue» skriver på bloggen sin!!! Ikke spis dietter som «Atkins» Spis vanlig norsk husmannskost, knekkebrød med brunost, grovt brød med Nugatti og kald melk. IKKE ta diettkurer og dette Lavkarbo våset, det er ikke bra for deg. Bare spør noen voksne som vil deg vell.

   Takk igjen eljos, du har i hvertfall skjønt mitt poeng. Vi er ikke spesielt snille her, men hva skal vi gjøre? Vi kommer jo ikke inn på bloggen hennes da hun er livredd for kritikk og spørsmål.

   Da må vi ytre våre meninger der vi kan…

   Vargas

 10. Er veldig enig med deg.
  Før den 22.juli så brukte jeg ikke bloggen til annet enn mine egne kjedeligheter, og av det ble den jo kjedelig.
  Men etter 22.juli har jeg begynt å bruke den som terapi og den er et sted hvor jeg skriver ned det jeg mener, og det jeg føler. Det å skrive ned vanskelige følelser er virkelig en stor hjelp, ihvertfall for meg. Og enda mer da jeg fikk så mange støttende og fine kommentarer som var noe annet enn «Fin blogg. Kommentere tilbake?<3"
  At noen gidder å lese samme bloggen hverdag hvor det kun står hår, klær og sminke, det kan jeg ikke forstå. Det er rett og slett kjedelig, etter min smak.

  1. Hei Marte

   Takk for fine tanker og fine ord. Jeg har gjort akkurat det samme som deg, og sikker flere med oss. 22.juli står for mange som et stort blødende sår som ikke vil gro. Da gir det god trøst i å skrive og få gode kommentarer fra andre i samme situasjon.

   Tusen takk for at du leser og kommenterer her på denne bloggen.

   Stå på Marte!

   Vargas

 11. Veldig godt poeng. Jeg tror det er mange som blogger bare for å blogge, da særlig jenter, og mange jenter tror at det er mote som selger og derfor legger de ut dagens antrekk bilder som består av jeans og sort tskjorte… Tragisk… Personlig blogger jeg fordi jeg elsker å skrive og fordi jeg har mye på hjertet, men det kommer noen ganger noen innlegg som kanskje ikke gir leserne noe direkte, foruten et innblikk i mitt liv og min tankegang! Jeg setter pris på varierte bloggere jeg da, som skriver godt, som gir noe tilbake, som tar seg tid til å svare leserne sine og som oppdaterer ofte. Jeg vet det er mange som digger Linnea, men personlig må jeg si at jeg ikke forstår dealen med henne…

  1. Hei Helene

   Hyggelig å se deg innom igjen:)!

   Mote-bloggene kommer vi nok aldri å skjønne oss helt på, og hvorfor de får så mange kommentarer er en gåte på en måte. Jeg skriver også fordi det er det beste som er, og fordi jeg har så mye som må «ut». Men det er et tankekors at rosabloggerne som har mange tusen besøkende daglig, og de fleste skriver om det samme. Kommer ikke til å forstå det heller .

   Linnéa Myhre er hysterisk morsom, ærlig og står fram som litt nevrotisk. Jeg tror nok det er hovedsaklig på bloggen. Men jeg liker humoren, og skjønner at hun er mye besøkt.

   Kun har en egen stil som ingen andre har, og det står det også respekt av synes jeg.

   Takk for at du er innom og leser og kommenterer Helene.
   Det setter jeg pris på:)

   Vargas

 12. Første gang jeg er på bloggen din, og likte veldig godt dette innlegget. Jeg irriterer meg også over folk som blogger bare for å blogge. Som om man får mer popularitet eller staus pga det. «Hei, flott innlegg! Kommenter min blogg også viss du vil» er jo det verste. Heldigvis får jeg ikke slike kommentarer lenger, og leser bare blogger som har noe for mine interesser. Det vil si jeg er ikke interessert i hvilken sminke en person bruker eller hva den personen hadde til frokost..

  1. Hei Else

   Så fint å se deg, og takk for at du kommenterer.

   Jeg er så hjertens enig med deg. Hvor lenge mote, sminke og hår er pop er vanskelig å si. Men snittalderen på de som er inne på toppbloggerne er fra 10-12 år og opp til 16- 17. Da er fotballfrue dronningen, og hun godkjenner som kjent kun kommentar som ligner på » I just love you so much», og hun sletter alt som ligner på kritikk eller dialog. Hun om det. Det er viktig å godkjenne og argumentere for sine synspunkter på egen blogg og i tillegg la kritiske kommentarer bli stående. Det er jo hele poenget med å blogge etter mitt syn. Å dele meninger.

   Jeg håper virkelig jeg ser deg igjen på denne bloggen Else.

   Vargas

   Og hvilket hår-produkt, og hvilken sminke hver enkelt topp- blogger bruker er totalt uinteressant.

 13. Er enig i det du skriver, om at altfor mange skriver dårlig innlegg, og tenker kvantitet forran kvalitet. Jeg syns blogger som finner en bra balanse fenger, for jeg liker at det kommer oppdateringer minst hver dag, men og da selvfølgelig at det er noe som er verdt å lese. 🙂

 14. Er ofte innom og leser Vargas men er nok litt dårlig på å kommentere 😉 Som nevnt forstår jeg ikke helt humoren til Linnea, synes bare synd på dama egentlig, men det er nå bare meg. Jeg er enig i hovedpoenget ditt, at flere bloggere burde tenke over hva de skriver og hvorfor de har en blogg i det hele tatt, mange som ikke vet det selv tror jeg…

  1. Hei igjen Helene

   Godt å høre at du er ofte innom, det er tross alt det viktigste for meg at du leser og følger med det som skrives. Setter stor pris på det.

   Det var poenget ja, at folk som skriver på sin blogg, ser over, tenker på at det kan være mange som leser det som skrives, og derfor bør det være et poeng, og ikke bare vrøvl. For det er det på en hel del blogger, dessverre.

   Linnéa er helt ok, meget spesiell, vakker og litt klok. En blogger som i aller høyest grad gir av seg selv etter min mening. Jeg ler av henne jeg da:)

   Takk igjen Helene;)

   Vargas

 15. Heia . Det var mange kloke ord her , men som deg er jeg en som har mange og sterke meninger etter mange år med politikk som en stor interesse. Da er det i disse tider svært mange saker som opptar meg i tillegg til drømmen om å klare å få fjernet begrepet gjennomsnittsmennesket som jeg ennå ikke har truffet! Jeg har jobbet med folk i 40 år og har bare møtt enkeltindivider privat. I det offentlige rom ser eg ofte «ulveflokker» på jakt etter mat, får jeg kalle det i disse dager!

  Det fører til at debatten blir tøff og ikke alle er komfortable med det! Likevel ! Brenner man for saker så må man ikke henge med hodet heller.

  Det som teller i min verden er å øke interessen for mennesker som er grunnlaget for all politisk virksomhet, men det er slett ikke lett siden den politiske siden støtter så klart støtter gjennomsnittet.

  Så sliter jeg , eller må innrømme at jeg bruker så mye tid på mange av mine artikler at jeg ikke rekker å være sosial nok eller «gå på besøk» ! Det har og litt sammenheng med kreft og behandling for den også, men det er et spørsmål om prioitering!

  Noen ganger får jeg da beskjed om at det er ensporet og forutsigbart ! Det har jeg etterhvert tatt som en liten kompliment! Da har jeg i det minste ei linje og en sjel i de temaer jeg skriver om! Det er kanskje et poeng som er litt undervurdert i vår blogg tilværelse.

  Dermed har jeg innsett at alle blogger i utgangspunktet dekker et behov for uttrykk ! At man har et behov for å meddele seg på det som ligger nært til hjertet. Jeg gjør det på hjemmesiden min der sykdommen får plass, men på bloggen er det bare når det passer inn i debatten i det offentlige rom at jeg linker dit …. ? Ellers er det politikk i stort og smått og siden jeg er blå og alltid har vært det så går det i den retning! Det er uansett viktig synes jeg for at ikke den ene politiske blokken skal vinne over den andre , ikke minst ved å ha makt over mediene!

  Det var noen strøtanker i kanskje litt andre retninger enn det de fleste har kommentert med ?

  Ha en fin helg ! 😉

  1. Hei Freddy-

   Takk for mange kloke ord selv, og gratulerer med valget.

   Jeg håper du lever godt med din diagnose og blir frisk og rask fra kreften. Du er en meget interessant kommentargjest hos meg, da de aller fleste er unge kvinnelige bloggere som ikke har politikk som de første referanser. Du er en mann med erfaring og helt sikkert mange sterke meninger. Vi er nok ikke helt på samme plattform politisk, men jeg har stor respekt for Høyre den jobben partiet har gjort i en turbulent tid.

   Skulle du ha flere «strøtanker» så vil jeg mer enn gjerne høre i fra deg igjen Freddy.

   God helg til deg også;)

   Vargas

  1. Hei

   KunnskapsrikTrening (flott navn)

   Det er dette jeg vil til livs med mitt innlegg. Er det noen som fatter interesse av hva en blogger spiser, eller gjorde i går? Ikke mange. Det er derfor blogg-nivået bør opp et par hakk, og legg heller bort bloggen enn å skrive slike intetsigende blog-poster.

   Jeg følte meg berettiget til å si fra om det ja.

   Takk for kommentar, og velkommen tilbake!:)

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.