Brita Møystad hvem?

Er det “Big Brother” lespa som har krøpet ut av vinterdvalen? Fra hvilket hull kom hun fra?

Her kaster er en ukjent x- kjendis kjempe steiner i drivhuset sitt. For det må da være visse grenser for hva Norges største avis gidder å bruke som sak. Brita er kjent for to ting og begge er svært lenge siden.

Hun var programleder for ” Big Brother” og hun prøvde seg som talkshow vert selv for TV- Norge og ble fjernet etter kort tid. Dama har ikke snøring på TV. Hun må gjerne få lov å mene at “Skavlan” ikke er som det var. Men at hun som kun har vært i media ved sporadiske dårlige reality show, bør ligge langt lavere i terrenget etter min mening.

“Skavlan” er Nordens flaggskip når det kommer til den type underholdning, men gjester og musikkinnslag.

 

Fredrik Skavlan (44)

Man kan sjekke gjestelisten til programmet og sammenligne med andre. Ingen er i nærheten av å få så profilerte navn som det Fredrik Skavlan og hans stab i SVT og NRK gjør. Robbie Williams, Rihanna, Robert Plant blant mange andre-

Jeg sier ikke at alle skal måtte like programmet, men Møystads kritikk er usaklig fordi det går på programlederens jobb i studio. Og det mener jeg er helt feil. Skavlan er 100% proff i sin jobb og han har gjort det svært godt i mange år. Om han sier øh, øh noen ganger for mye så er det bare sjarmerende og viser at han er folkelig-

Ok at man skal tenke nytt og ikke gå fast for lenge i samme spor. Men det er ingenting som tyder på at “Skavlan” er i ferd med å bli mindre likt, hverken i Sverige eller i Norge. Heller tvert i mot.

Fredrik Skavlan og hans program er Norges mest sette, og blant de mest populære i Sverige. Ikke uten grunn. Det er et folkelig program med interessante mennesker som har noe å by på, med eller uten Ari Behn.

Er det noe bloggeren Brita Møyseth har å fare med så er det etter min mening mest sludder og vås…

Det er nærliggende å tro at Brita savner rampelyset og kaster seg ut på så dypt vann at hun ikke kommer seg ut av det- Her tar den tidligere programlederen grundig feil.

Alle de facebook meldingene om ” endelig noen som tør å si i fra” kommentaren faller på sin egen urimelighet. Skulle tro hun endelig klarte å  avsløre hvem som egentlig er den store stygge ulven eller noe annet skikkelig alvorlig…

Mitt tips til Brita må være, hold deg til film anmeldelser. Det kan du.

Stå på Fredrik!

 

Vargas

Pin It on Pinterest