Bruk tid på kjæresten din

 

Våren er en deilig tid for oss nordmenn etter en lang og kald vinter. Derfor bør man benytte tiden fornuftig- Våren er nemlig perfekt til å ta vare på partneren din og sprite opp forholdet. Ta aldri din kjæreste for gitt!

For å ha et langt og godt forhold så må det være følelser. Gjensidige følelser og kjærlighet er selve navlestrengen til et forhold, og den må være på plass, ellers er det fånyttes.

– Andre viktige elementer som får et forhold til å fungere er opplagte ting som respekt for hverandre, vennskap, og humør. Økonomi kan være en grobunn til trøbbel i et hvert forhold, derfor er det viktig at man er ærlig og forteller hva man bruker penger på og hvor mye som kommer inn pr måned. De aller fleste samboere og ektefeller har felles økonomi.

Snakk sammen og bli enig om et budsjett så går pengestrømmen av seg selv. Det viktigste er å ha en buffer til uforutsette ting. Som bil reprasjoner, og annet.

 

Illustrasjonsfoto hentet fra SIDE2

 

BE KJÆRESTEN DIN UT PÅ DATE


Det trenger ikke å være en tre retters middag. Men gjør noe som bryter hverdagen. Overrask  han eller henne med en tur som dere har snakket om, kjøp en liten gave eller gå en tur på kino. Det er så lite som skal til for at det bryter opp en travel og litt kjedelig hverdag.

Det er viktig å ta vare på gnisten. Ta et glass vin en kveld og sitt tett inntil hverandre og kjenn etter hvorfor det ble dere to. Ta på hverandre og snakk om hvorfor dere er så glad i hverandre. Det kan være balsam for sjelen og for forholdet.

Hvis man tar hverandre for gitt så slukner flammen litt etter litt. Alle forhold trenger påfyll, og en «reminder» på hvor godt man egentlig har det i forholdet og bruker ordet takk der det er på sin plass. Gi din partner beskjed om at dette er jeg takknemlig for at du gjør for meg og oss.

Etterhvert som årene går i et forhold, så er det lett å bli gående i samme «gate». Sprit opp forholdet med å gjøre noe dere aldri har gjort sammen før. Reis til fjells. Meld dere på et vin-kurs, salsa- kurs eller zafari i Afrika. Vær litt gal. Hopp i fallskjerm, eller dra på brevandring.

Bare du kan gjøre ditt forhold så godt for din partner, at vedkommende ønsker å være hos deg.

Det er best å være to og husk, at størst av alt er kjærligheten!

 

Vargas

http://www.expressen.se/halsa/1.2408363/11-steg-till-ett-lyckligare-liv

http://www.dn.se/insidan/insidan-hem/ett-evigt-tjat-om-sex-i-parrelationer

http://www.expressen.se/noje/1.2410784/farmor-gunilla-hoppas-pa-karlek-i-bonde-soker-fru

8 thoughts on “Bruk tid på kjæresten din

 1. Er veldig enig der ! Det er liksom sånn er forhold skal fungere..man skal føle at det på en måte kribler i magen når du nærmer deg den du liker. Hvis det gjør det så betyr det at du har følelser for hun/han og han du begynner og like den personen som står foran deg!

  Good job!

 2. Hadde jeg skrivi over 100 innlegg i mnd i ett år hadde jeg skutt meg hvis jeg fortsatt var på det nivået du er på i dag..

  Og btw, Vargas12 høres veldig orginalt ut..

  1. Karl, ordet skrivi står ikke i noen ordliste, så du burde nok ikke skrive noe som helst. Og når du er så korttenkt at du anmoder folk til å ta livet av seg, mer enn å komme med grunnen til at du misliker et eller flere blogg innlegg, så greier jeg ikke å ta deg seriøst for fem øre-

   Vargas12 er et flott navn, som du skal ta en lang fart og drite i om jeg har på min blogg!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.