Chelsea nr 2. ikke bra nok -manageren fikk sparken

 

Bye bye Ancelotti Foto: 1000 goals.com

 

Ancelotti klarte ikke å skaffe russeren som eier London-klubben, det han ønsket seg nemlig trofeer.

Nå har den kravstore milliardæren sparket sin 8. manager.  Ancelotti var Chelseas åttende manager siden russeren Roman Abramovitsj ble eier av klubben i 2003. Nå må han lete etter sin niende.

Mens tittelholder for 19. gang har hatt samme manager i mer enn 20 år, så satser Roman på kortsiktig suksess, noe han faktisk lyktes med da han hentet den litt mindre «special One» Mourinho. Som tok to seriegull før også han fikk fyken.

– Men dette er rene vanvidd og ødelegger mer enn det gagner for både klubb og fans, etter min mening. En klubb eier må tenke langsiktig til tross for en enorm lommebok, fotball er et lag spill der ingen suksess kommer over natta. Sir Alex Ferguson hadde ikke suksess i sine tidlige Manchester United år, men man kan vel si det har gått ok etterhvert…

 


Roman Abramovic Foto: guardian.co.uk

 

Det er en lite flatterende måte å behandle mennesker på, men fotball er en resultat orientert idrett, og leverer man ikke resultater så finne man noen andre som kanskje gjør det bedre. Og om det koster noen hundre millioner kroner ekstra så gjør ikke det så mye når man har titalls milliarder på bok.

Hvem som tar over den mest utsatte manger stolen i fotballverden er fortsatt helt i det blå…

 

Vargas

http://fotboll.expressen.se/internationellt/1.2445000/bekraftat-chelsea-sparkar-ancelotti

http://www.vg.no/sport/fotball/engelsk/artikkel.php?artid=10094154

 


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.