Cruising- Sex med tilfeldige mennesker

Cruising= Tilfeldig møte med tilfeldige mennesker man ikke kjenner, men som ønsker det samme. Mest utbredt blant homofile menn. Menn oppsøker steder man har hørt om at andre «cruiser» rundt for å finne likesinnede. 

Dogging= Er tilfeldige par eller heterofile som møter andre tilfeldige fremmede, ofte i parker eller andre offentlige steder. Det er vanlig at det ikke snakkes hverken før under eller etter akten. Dette har sitt utspring fra England. Dogging kan derfor kobles til begrepene gruppesex (swinging) og gangbang. Kikking (Voyeurism ) kan også være inne i bildet ved dogging.

Mange mennesker tenner på å ha tilskuere når de har sex. De tenner på å få vise seg fram, og at andre tenner på det de ser. Kontraskjæret ved Akershus er det mest kjente stedet i Norge der det er mange som «har seg» i det fri.

Vi gjør det kanskje ikke like ofte som danskene og svenskene gjør det, men vi er slett ikke så tilkneppa som mange vil ha det til. For nordmenn foretrekker mer enn en omgang på soverommet med lyset av bak tiltrukne gardiner: Nordmenn elsker å la plaggene falle utendørs.

* Nesten hver fjerde av oss har sex mange ganger i uka.

* Like mange har hatt vennesex, mens 14 prosent fantaserer om å ha det.

* 34 prosent fantasere om gruppesex, og 12 prosent av oss har hatt det. Men der blir vi slått av finnene – men slik skjer jo når man sitter naken i badestamp og sauna.

Undersøkelsen «Sex og kondom og sånn» er gjennomført i de nordiske landene, med unntak av Island. 1222 nordmenn i alderen 15–65 år svart på den elektroniske undersøkelsen.

Det er også hevet over enhver tvil at de over 50 er ivrigere enn noen gang, samt at pensjonistene har mest sex av alle. Det betyr at det bare er å glede seg til man blir gammel.

– Sannsynligvis er det sjansen for å bli oppdaget, og å bli sett som pirrer de som velger å elske med hverandre i det fri. Enten det er på taket på Operaen, i skauen, på stranda, i parken eller på plenen utenfor egen bolig. Det siste er vel kun for de som bor i utkantstrøk med behørlig avstand til nærmeste nabo.

Vi mennesker er glad i spenning og det er utvilsomt spennende å ta sjanser, og vise kjønn og hud i områder det ferdes andre. Viser ihvertfall statistikken.

Sex på offentlig sted kan ende med bot på 6000 kroner.

Da de norske  årstidene gir begrensede muligheter til å ha sex i det fri, og ikke mer enn kun et halvt år av gangen, er det mange som velger å reise på turer til varmere strøk. Gjerne for å besøke nudiststrender som gir muligheten til frihet og adspredelse i blanke messingen.

Sex er veldig viktig for alle par, og ikke minst at det stemmer for begge. Si det som det er. Tenner du på å ha sex i det fri, så si det. Det er ingen skam det, dessuten kan det hende partneren din tenner på tanken å gjøre det ute.

Swingers= De siste årene har miljøet eksplodert i Norge. Fra å være en lukket gruppe, uten særlig muligheter til å få kontakt med andre, er det i dag nærmest vanskelig å ikke komme ikontakt med andre par og single som har de samme interessene om man ønsker det.

– Tidligere var det kanskje ikke helt stuerent. Man måtte søke via pornoblader etter andre par, eller man måtte møte dem ute på forskjellige steder.

Med Internetts innredet i de tusen hjem, har også folks seksualvaner også endret seg markant i Norge.

Vil du vite mer kan du se siste episode av «Trekant» her.

Uansett hvilken tenning, legning eller fantasier du selv har, vis respekt for at andre kan ha andre preferanser enn deg selv. Husk også at nei betyr veldig ofte nei.

 

Vargas

4 thoughts on “Cruising- Sex med tilfeldige mennesker

 1. Ser du skriver om mye rart Vargas. Nå skriver du om sex, men du skriver egentlig ikke hva DU mener om cruising. Det er jo det som er interessant. Vi krever å vite hva du mener om ting og tang.

  1. Hei Michaelhe

   Denne bloggen handler om veldig mye rart, det stemmer. Derfor bør du anbefale den til alle du kjenner;)

   Jeg er ikke så sikker på at du har med deg så mange på det. Jeg kan mene hva som helst uten at det finnes interessant, Men hvis du er så nysgjerrig så må du bare spørre. Jeg kan fortelle deg det meste om hva jeg mener. Det viktigste med dette tema er at de som er opptatt av sex får de svarene de ønsker, og ikke hva min personlige mening er.

   Crusing er et ukjent fenomen for de fleste, jeg er heller ingen erfaring med dette begrepet personlig. Det er forbeholdt hovedsaklig homofile.

   Jeg anbefaler «Trekant» på NRK3 på onsdager.

   Takk for din kommentar

   Vargas

 2. Som du vet så blogger jeg jo litt selv også, men om litt andre ting. Jeg har en såkalt nerdeblogg. Jeg har imidlertid funnet ut at det er utrolig vanskelig å få noen besøkende uansett hva jeg skriver om, så jeg har mistet litt av interessen for blogging. Jeg ser at du slår bredt an med Twitter linker og stadige poster på vgd.no. Har du noen tips om hvordan man kan få flere besøkende? Det virker jo nesten litt håpløst av og til.

  1. Hei

   Jo oftere du poster innlegg jo lettere får du både lesere og kommentarer. Er derimot bloggen din kun om frimerker fra Senegal feks, så er det ikke så fryktelig mange som finner det interessant. Skriver du om mote og har peiling på mote, har utseendet med deg, og har god økonomi så du kan kjøpe deg et nytt antrekk hver eneste dag, tar bilder av dette på bloggen din, samtidig som du ser så vellykket og vakker ut som mulig, så garanterer jeg det mange tusen lesere hver eneste dag min venn.

   Jeg forstår problemet ditt og det er en brutal verden. 90% av bloggerne er unge jenter fra 12 til 19 år som er opptatt av utseendet, mote, sko og sminke. Da kommer vi til kort vi som skriver om andre ting Michaelhe:)

   Men stå på. Skriv om det er det du liker.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.