Curves is there to love

Italienske forskere mener «plus size»-modeller gjør kvinner tjukkere. Flere har ønsket å fjerne magre modeller fra catwalken, men forskerne mener at det kan føre til enda verre spisevaner blant folk flest.

Modellen bør se ut som folk flest og ikke som sultne fanger.

De aller fleste ser ikke ut som de tynneste modellene, og med tanke på at de fleste menn liker og ønsker seg frodige damer med pupper og lår så er det sånn modellene bør se ut også.

Disse forskerne bør slutte å drikke vin i arbeidstiden…

Jeg skjønner at det er forskjell på størrelsen på folk, sånn vil det jo alltid være og, men det er så mye vanskeligere- spesielt for damer har jeg hørt- å finne seg klær i sin størrelse, hvis man ikke ser ut som en av fotomodellene på diverse «cat-walker» fra Paris eller andre verdens metropoler.

– Jeg er av den oppfatning at damer skal ha kurver, dvs både rumpe, pupper og lår! Det er det som er forskjell på damer og menn. At damene ser ut som nettopp det. Og jeg kjenner ingen menn som er spesielt glad i «knokkel-sex». For det er jo det det blir når man har sex med noen som er så tynne at det nesten skrangler i ben og knoker når man holder på  i halmen…

Jeg mener det er alt for få kleskjeder som satser på klær til damer med litt kjøtt på bena. Det blir ikke bedre av at de aller fleste kjeder ikke gjør stort for å skaffe større størrelser av undertøy, strømpebukser m litt mønster og litt mer sexy stil heller…

Jeg vet det finnes mye fint på nettet, men det er dette med å prøve før man kjøper, ikke alltid like lett å få til via pc´n…

Vi menn vil ha damer med kurver og vi vil at de skal kunne kle seg sexy, hvorfor er det så vanskelig å få til i dette landet? Har dere gode råd så hører jeg gjerne fra dere!

«Plus size» girls is the sexiest … for many men …

Jeg vil takke Jan Thomas for endelig å sette fokuset på frodige damer som sexy. Og Hege Kristin Eriksen er det perfekte beviset. En fantastisk flott dame. Også før besøket fra Jan Thomas!

Frodige damer har så mye mer å by på, og legg merke til at de er ofte mye blidere enn tynne jenter som er konstant sulten f.eks- Vet at man kan være tynn, ha høy forbrenning og spise mye- Men det har ofte med trivsel å gjøre om man er for tynn også-

Eirin Hagström fra Top Model feks. er et glimrende eksempel på en flott jente som knapt nok kan kalles frodig. Men hun har former og er fantastisk flott.

Noe mannebladet FHM har skjønt.

Og denne klovnen Christer Falk- Norges første riksklyse- kan klappe igjen kjeften sin!

Men frodige damer med noen ekstra kilo er langt mer sexy enn det motsatte- og jeg VET jeg har de fleste menn med meg på det.

 

I love curves!

Vargas

9 thoughts on “Curves is there to love

 1. finest kropp på hun nederste =).. skal være litt kjøtt på beina. er det i det hele tatt mulig å få barn med kvinner som er så beinete? barnet blir jo snart større en moren.

 2. Endelig en som har forstått det.
  Husk det jenter at de fleste bilder i bladene er jukset med. Du finner ikke slike «perfekte» jenter noen steder. Og det viser seg jo at de fleste menn ønsker ei jente med litt å ta i 🙂
  Vi hvem du er, frem med pupper og hofter og vær stolt av deg selv 🙂

 3. tynn, passe, middels stor, stor, xstra stor,
  uansett vi er alle vakre.

  men problemet idag er at vi har blitt lurt til å tro at hvis du ikke ser ut som victoria secret modell så er du ikke normal eller pen!
  vi må stoppe å være people pleasers og heller bruke tiden på å være fornøyd med oss selv. guds ord har virkelig endret min mindset og det har resultet til at jeg elsker kroppen min UANSETT.

  bra innlegg;)
  kinam<3

 4. Den nederste ser ut som en gris klar til slakt
  Den miderste ser ut som en veldig tynn flodhest
  Den øverste ser ut som et menneske, og ikke et dyr.

  Kinam strålet av usikkerhet og ville så gjerne fremme selvfølelsen m.h.t. kroppsvekt, hun er ikke fornøyd med kroppen sin i det hele tatt.

  Trine vil ikke jobbe med seg selv for å bli vakker, og da blir det enkelt å finne en unskyldning.

  Fredrik er mest sannsynligvis en feit dame som bruker overdrivelser til å fremme sin selvfølelse. Hun har også mest sannsynligvis kontakter innenfor Gilde-konsernet.

  Vargas12 er smart og bruker folk sin usikkerhet til å fremme aktivitet til egen blogg.

  1. He he og Roger er sikkert en usikker liten fjortis som ikke vet hva hun skal ha på seg fordi hun er så tynn he he :):)

   Roger, du børe respektere andres meninger, om de fleste menn liker frodige damer så må de få lov til det-

   Den nederste som du kaller en gris er noe av det mest sexy bilder som finnes på nettet- og det får ikke du gjort så mye med-

   God Påske til deg og!

   Vargas

 5. Skikkelig godt skrevet!

  Jeg har vel også i et innlegg om Plus Size brukt det nederste bildet, nettopp fordi hun er smellvakker! 🙂

  Hurra for gutter som skriver slike innlegg! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.