David Beckham til Spurs?

Den aldrende USA proffen har brukt masse til å få fotball VM til England men uten hell- Fotball 2018 gikk som de fleste vet til Russland i  2018 og Qatar i 2022 under mystiske omstendigheter- Mr. «godtepose» er nå mest i mediabildet som talsperson mht OL i London for 2012.

Men det er fortsatt litt fotball igjen i fotomodell-kroppen og selveste Tottenham har spurt hans arbeidsgiver LA Galaxy om å få snakke med kjæresten til ex. Spice Girl vokalist Victoria Beckham om det er greit.

Mye tyder på at cirkus-Becks er på vei til London og spill for Harry  «Arry » Redknapp og hans Spurs- Spørsmålet er om han får plass på et lag som bare vinner og er foreløpig på en veldig fin 4. plass i Premier League.

Det er utelukkende snakk om lån i tre måneder før den amerikanske serien starter opp igjen- Beckham er en rik mann og vil ikke kunne heve rare lønna sammenlignet med det han har i USA, men lysten er fortsatt der for å spille fotball på regntunge britiske baner, og det er nok for Spurs sjef Redknapp.

David Beckham er god for milliarder- og kunne i realiteten kjøpt hvilken som helst fotballklubb-

Becks ville i første omgang konkurert med Aron Lennon om en plass på vingen. For unge spillere i Erik Thorstvedts gamle klubb ville det være en stor opplevelse å få verdens mest kjente fotballspiller på treningsfeltet- og ærverdige White  Hart Lane.

Om Victoria er interessert i flytte fra swimmingpoolen i LA er foreløpig ikke avklart …

 

Vargas

2 thoughts on “David Beckham til Spurs?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.