Dette er verdens beste land å bo i…

 

NORGE, selvsagt, var du virkelig i tvil om det?

 

Redd Barna har for 12. gang laget en rangering hvor de legger vekt på helse, utdanning og økonomiske forhold for kvinner og barn i 164 land.

Skal man tro rapporten fra Redd Barna er Norge det beste landet for mor og barn, mens Afghanistan regnes som det verste stedet.I hvertfall for en mor og hennes barn, kommer Kongeriket Norge best ut.

Føler du at dette stemmer, eller mener du det er andre land som kommer foran på listen?

 

Foto: Nettavisen.no

 

– Det har vært et Annus Horribilis for Norge og det norske folk dette året 2011. Et år med terror, sorg, redsel, lengsel og samhold. Nå er det slik at mange trodde det var muslimske terrorister som hadde tatt turen til et sommer-stille Norge for å sprenge Oslo i fillebiter. Så var det en nordmann og ingen muslim.

Akkurat det har vi kanskje lært noe av alle sammen. At vi ble rammet så ettertrykkelig av en norsk statsborger, som kunne ha gått inn i en norsk reklame for Norge i hvilken som helst rolle.

Til tross for 22. juli og skrekkdøgnene som fulgte er Norge det beste landet å bo i.

Kvinner i Norge har generelt høy inntekt, Norge er blant de land med den laveste spedbarnsdødeligheten og vi har en av de mest sjenerøse foreldrepermisjonsordningene i hele verden.

Derfor kan alle barn som blir født med norsk pass rope ut sitt gledes hyl over å ha trukket vinnerloddet. Å bli født i Norge er det aller beste landet i verden, da vil han eller hun ha sjansen til å bli over 80 år gammel.

Om det er like stas å bli så gammel i Norge, det sier ikke rapporten stort om.

 

Vargas

 

Kilde

 

NRK.no

 

8 thoughts on “Dette er verdens beste land å bo i…

  1. Ja så super herlig det er å bli født i Norge! Men jg gruer meg til jg blir gammel….ikke like stas at få middag kl 14 eller sulte til neste dag for så å få noe skarve tørre brødskiver….er man heldig får man liggesår som blir opptaget før man dør, og sendt på sykehuset hvor man får en ren dyne. Nei, takke seg til å bare bli født her.

  2. Jeg må si jeg ler rått hver gang det blir snakk om slike rapporter.. Vi har råtne, mugne skoler, utdanningen er ja, jeg vil si en stor vits, de eldre lever på smuler etter å ha betalt mesteparten av trygden bare for å få ett fellesrom, dårlig mat og ingen selvråderett.. Folk som er syke må tåle å bli mistenkelig gjort, av både systemet og trangsynte folk. Andre mennesker får smuler til å leve av mens de venter på å få hjelp til å leve ett normalt liv uten frykt.
    Hurra liksom…..

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.