DIXI støtter voldtektsofrene

Mange kvinner har den siste tiden blitt brutalt overfalt og voldtatt i Oslo-

Men, det er svært mange overgrep som skjer mellom kvinner og deres bekjente. Uansett hvem overgriperen er, så er opplevelsen like grusom for voldtektofret.

DIXI er med på å hjelpe alle kvinner og menn som opplever sitt verste mareritt, først overgrepet, så skammen. For deretter å oppleve å ikke få hjelp fra det offentlige og det å bli trodd. Det er her DIXI kommer inn.

Du kan få gratis advokat hjelp, samtalegrupper, telefonrådgivning, og informasjon om rettslig hjelp.

DIXI er der for deg når du trenger støtte i livet etter et overgrep!

En voldtekt kan skje hvem som helst når som helst- DIXI er der for alle-

http://www.dixi.no/

 

Vargas

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10092710

6 thoughts on “DIXI støtter voldtektsofrene

  1. Dette var helt nytt for meg, så det er kjempe fint at noen informerer om at det finnes hjelp å få for mennesker som har vært utsatt for noe så grusomt som en voldtekt.

  2. Du verden!! Skal de nå begynne å drive opplæring av utlanske menn? Trenger vi denne driten? Helt ærlig? Myndighetene våre må jo være lam i hodet? Hvis menn har lært fra de var barn at kvinner, og da spesielt kvinner som ikke er muslimske er noe dritt som de kan voldta og slå, skal vi da begynne å drive opplæring på dem her i Norge? Når skal man innse at man ikke bør importere menn fra andre kulturer hit til fredelige Norge? Vi har andre verdier enn dem, og vi burde la Norge forbli et norskt og godt land. Det er faktisk ikke mulig å lære dem å endre seg. De har forakt for oss, vi norske mennesker. VÅKN OPP!!!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.