Drittunger i full utfoldelse

 

Facebook generasjonen. De som får alt opp i hendene, og så mye penger de vil uten å løfte en finger for. De finnes i hopetall, og å utfordre disse blir ren underholdning. Men hold på hatten, du tror det ikke før du ser det…

Hva skjer når seks bortskjemte og arbeidssky ungdommer blir kastet ut hjemmefra og flytter inn sammen? Vi setter glasurgenerasjonen på prøve i Gullungene, som har premiere torsdag.

Remi, Simen, Lars Petter, Martine, Sara Nicole og Karoline er seks ungdommer som alle er vant til å få viljen sin, de er ikke vant til å jobbe eller å bidra til fellesskapet. Nå har både de selv og foreldrene innsett at noe må gjøres.

Norsk ungdom er fine folk, pliktoppfyllende, blide og snille. Men det er unntak her også. Og det er disse vi ser i serien «Gullungen». Serien burde kanskje vært kalt » Meget bortskjemte og usympatiske ungdommer».

Vel, det er ikke alle foreldre som er like flinke til å forklare sine håpefulle forskjellen på rett og galt, og å gjør litt for på sikt å bli selvstendig. Disse ungdommene, er late, dumme, har null selvinnsikt, og tenker utelukkende på seg selv.

I serien flytter gjengen sammen i et bofellesskap de selv må få til å fungere praktisk og økonomisk, og i hvert program får de forskjellige jobboppdrag å fullføre for å tjene penger til husholdningen.

Ikke helt uventet byr dette raskt på utfordringer. For ikke å si problemer. Å handle inn mat på trangt budsjett er ikke lett når enkelte er allergiske mot billigmerker.

Etter likevel å ha kjøpt lavpris-tacomiks og måttet velge mellom pils eller sengetøy, oppsummeres den traumatiske opplevelsen slik: «Det må være helt jævlig å være fattig. Nå fikk vi virkelig kjenne på det».

Døm selv. Ville du vært stolt av din ungdom som oppførte seg på denne måten?

Jeg håper virkelig disse ungdommene er klare for å møte et negativt bilde om seg selv etter denne serien. Det er forskjell på å være rik på egen arbeidsinnsats. Noe annet er å få penger fordi foreldrene har mye penger-Foto: VG.no


Torsdager kl 20:30 på TV Norge


Vargas

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10083165

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10082979

http://www.tvnorge.no/programmer-tvn/gullungene/klart-for-gullungene-1.9510

 

3 thoughts on “Drittunger i full utfoldelse

 1. Samboeren vil absolutt se på dette, men jeg kjenner jeg blir flau bare jeg ser på reklamen for dette programmet! Hvordan kan foreldrene ha tillatt at det har gått så langt?!

  1. Hehe jeg skjønner hvordan du har det- Det er akkurat slik her også, men jeg bare må se at disse herlige ungene endelig får litt motstand.

   Takk for kommentar Helene. Alltid hyggelig å høre fra deg:)

   Vargas

 2. Åherregud, sier jeg bare! Huff – det var grusomt å se på! Jeg satt mest og gapte – hadde ikke ord! Det var nesten likefør jeg holdt meg for ørene. Og øynene!
  Neineinei…gud så pinlig! Hadde dette vært mine unger hadde jeg antagelig druknet meg i badekaret. Hvis jeg hadde hatt et badekar, altså…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.