Du vet at du er syk når…

Mannfolk og sykdom

Tunga er blå, øynene er røde og jeg har mest lyst til å ligge i senga med dyna langt opp under haken. Kroppen føles så tung at skulle jeg kommet meg på badet for et velfortjent piss så måtte jeg ha rullestol eller en heiseanordning som hjalp meg opp. Da er man ikke i form…

– Halsen er så sår og vond at den kjennes ut som jeg har spist knust glass skyllet ned med ape sæd. Jeg vurderer grov selvskading bare for å få slutt på lidelsene. Når jeg er på do så kjennes det ut som det blir dratt en km med piggtråd rett ut av ræva mi. Kjennes ut som jeg er blitt pult av en gaffel truck. Da er man syk da.

– Jeg er nok helt på slutten av det gode liv, det kjennes i hvertfall slik ut. Jeg er så vár for lyder at tikkingen fra den lydløse klokken på hånda slår direkte inn på sentralnervesystemet. Jeg vet jeg er syk når jeg hallusinerer så mye at jeg  har på meg dress fordi jeg skal i egen begravelse.

– Hvert eneste svelg kjennes ut som et heste spark midt i brystet.  Nesen alene kunne det vært skrevet en hel bok om, på tykkelsen med bibelen. Den er på størrelse med en tennisball og er like rød som blod. Jeg husker ikke sist jeg pustet skikkelig gjennom den.

Når jeg våkner et par ganger i løpet av natten i det jeg kjenner gufset fra krematoriet døra slå meg i bakhodet, så bør jeg vel ta hintet. Det var jo ikke slik det skulle ende- skjelvingene er så kraftige at de slår inn på Richters skala og Tsunami varsel sendes ut langs hele norskekysten.

Jeg har brukt så mye penger på tabletter og smertestillende at jeg måtte søke forskudd lønn, samt tømt kredittkortet hos GE money bank og overdratt visakortet to ganger-

Også jeg da som er århundrets festløve. Jeg har jo normalt et så stort selvbilde at jeg lett slår Adolf Hitler og Kjetil Rekdal til sammen.

Hadde jeg vært på fest ville jeg normalt klemt i meg ei jerrykanne med Gammel Dansk- men her ligger jeg altså i håp om å komme på nett med vår Herre i håp om slippe smertehelvete.

Jeg er noe til kjerring for mann å være. Menn tåler ikke å være syk. Jeg innrømmer det.

VargasOne thought on “Du vet at du er syk når…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.