Du vet du er feit når…

 

– Absolutt alle klær du engang passet er for trange.

– Du må ha to seter på bussen og på flyet.

– Du ikke finner størrelsen når du skal ha nye klær.

– Du må ha pause midt i trappa.

– Du blir tatt for å være en hvalross som har svømt ufrivillig i land, når du ligger på stranda.

– det alltid er et mellomrom mellom t- skjorta og buksa, som ikke burde være der-

Altså, jeg er ikke så feit. Men det er så mange fristelser der ute. Som er så fantastisk godt å stappe i trynet. Oste-grillpølser, potetsalat, fete hamburgere, bakt- potet med masse rømme, stekt bacon og hvitløksmør.

Man blir hva man spiser, og det er det faktisk noe i. Man blir seende ut som en dårlig stappet oste grill om man spiser det flere ganger i uken. Og skyller det hele ned med 8- 10 duggfriske pilsner øl.

I England er det faste uttrykket fra fansen til dommeren når han blåser i mot fansens ønsker: » You fat Bastard»! Og det har jeg blitt kalt i det siste av ungdommer som liker å terge en som har gått opp et par skjortestørrelser…

Ikke pent, men det er vel fortjent.

Antall antrekk i garderoben har blitt sterkt redusert, og det går mye i treningsbukser av den typen som har strikk i livet, og T- skjorter av typen to-manns- telt.


Foto: vargas12.com

Det er ikke en eneste slankepille, kurs eller diett som frister meg. Og jeg har ingen planer om å prøve å slanke meg heller, jeg vil bare komme meg i klærne mine, som passet helt perfekt for bare noen måneder siden. Men det er ikke så enkelt når ikke en gang bokser shortsen ikke passer.

Jeg må nok kutte ut oste grillpølsene i noen uker, og heller drikke Farris enn øl.

Det blir litt av en sommer med andre ord…

Heldigvis så har jeg en kjæreste allerede, det ville vært verre å få tak i noen nå når ingen klær passer lengre. Frodige damer er svært populært blant menn. Damer skal jo være frodige. Menn derimot skal ha six- pack og være høye å mørke. Hele tiden.

Da er det ikke lett å se ut som en Hobbitt – med for trange klær…

Kjæresten min sier at hun elsker meg som jeg er, heldigvis.

Hun sier det i hvertfall…

 

 

Vargas

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10087041

4 thoughts on “Du vet du er feit når…

 1. You got it wrong! Det er menn som skal ha litt ekstra å ta i, pondus heter det 😛
  Damer derimot skal være stramme og slanke, gidder ikke se to ganger på en bleikfeit dame når det er så mye annet å velge i.

  Fra spøk til alvor. Det må være lov for alle å se ut akkurat slik de vil, det er først når det blir et problem for helsen at man bør gjøre tiltak (man bør kanskje gjøre tiltak før det går så langt også, hvis man vet man er på vei). Har man trening som en livsstil er det lett å være slank og veltrent, har man ikke lyst til å trene er det lett å være sunn på andre måter ved å spise næringsrik mat og være aktiv på de måtene man kan. Det verste jeg vet er folk som skal klage på andre for at de har valgt en annen livsstil, glad for at du ikke er av de.

  1. Jeg ser ikke noe sted jeg har tatt «wrong» jeg- Min mening er man skal være som man vil, men gjøre det man kan for å komme seg i klærne, det er et singal man bør ta på alvor. Min mening er også at kvinnerskal være frodige, og menn må gjerne ha pondus, men de fleste kvinner liker at menn er både høye, mørke og ser fit ut, dessverre hadde jeg nær sagt.

   Det viktigste er vel at når alt kommer til alt, så er egen trivelsvekt viktigst.

   Takk for din kommentar-

   Vargas

 2. Det viktigste er å trives med seg selv, og at du ikke spiser deg syk..

  Nå skal det etter sigende være sånn at folk liker forskjellige kroppstyper/utseende, men jeg tror at alle gutter liker slanke, brune, ansiktspene jenter som er lette å påvirke..

  Jenter liker høye, tøffe og veltrente gutter.. Men hva med oss som ikke passer inn i dette bildet da?

  Selv er jeg slank, men har altfor lys hud, så ingen gidder å se på meg engang.
  Selv om man er tynn kan man lett bli kalt «bleikfeit» fordi man er albino :op

  Vi skal jo alle helst se ut som fotballfruer og fotballspillere 😉 Tynne, brune, stramme og veltrente.. (og helst litt mindre hjernekapasitet enn gjennomsnittet)…

  Litt bittert kanskje, men om man ser i blader, aviser og på nettet er det jo veldig mye som tilsier dette..

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.