Endelig ferie- Reisen går til deilige Danmark

 

 

 

Odense Foto: Privat

 

Ingen steder er deiligere enn Danmark, kanskje en gresk øy når det er fred og fordragelighet der.Men Danmark har absolutt alt. lange strender, godt, god mat, pene og deilige mennesker og hoteller med aircondition.

 

Campingplass med basseng Foto: Privat

– Men du må ikke bo på dyre hoteller for å få en vellykket Danmarks-ferie. Om man senker kravene noe, så er det tusenvis av ferieboliger, eller private eneboliger som danskene elsker å leie ut, og du får et bare hus for 5000 til 7000 kr uken. Men det du trenger av utstyr inkl. selvsagt.

 

Enebolig i Middelfart Foto: Privat

 

Det er lett å fly til Danmark, men det er en stor fordel å ha med bil også.

– Det er kort vei til den tyske grensen og det er lett å finne fram i Danmark, og ikke minst det er fantastiske veier til feks København gjennom Sverige. Man kan ta turer ut i fra vær meldingene. Regner det kan man dra til dyreparken eller Legoland, og er det sol og varmt drar man til stranda.

Husk pass om turen går til Tyskland.

Hotell i København Foto: privat

 

Jeg ser på meg som livs-nyter og liker godt Comfort på det meste. Det innebærer blant annet gode hoteller med skikkelige senger. Og denne sommeren blir det København, med hotellet i gangavstand til «strøget», sentrum, «Nyhavn» og alt hva danskene kan tilby i sin vakre hovedstad.

Det er deilig å være norsk i Danmark.

Og når man er der på sommerferie og kan nye livet så er det så lett å tenke, livet er ikke det verste man har…

GOD SOMMERFERIE TIL ALLE!

 

Vargas

6 thoughts on “Endelig ferie- Reisen går til deilige Danmark

  1. Ååå… har tilbrangt mange av mine barndomsferier i Danmark. Ett fantastisk flott land på mange måter. Leie sykkel, spise vaffelis, rusle i koselige småbyer og bre leve livet.
    Reklamen tar slettes ikke feil når den sier det er deilig å være norsk i danmark 🙂

    Ha en strålende sommer 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.