Er det DU som sender klær til verdens mest sexy verdensmester?

 

Therese Johaug får klær i posten av hemmelig beundrer. Det er uvisst om det er mann eller kvinne som ønsker å endre Johaugs garderobe. Det viser seg at det er en beundrer fra Troms som er så glad i den flotte verdensmesteren.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QmHcCul6RrQ[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-DbuCuvxZV0[/youtube]

Hemmelige beundrere kan være snille, men også bare bli kjent med en kjendis for egen vinnings skyld. Det er lite som tyder på at det er noen skumle tanker bake tromsøværingen som strikker lue,votter og ullsokker til verdens vakreste verdensmester.

– Jeg har fått ting flere ganger før, masse fint. Og det følger alltid med et hyggelig brev. Jeg skulle veldig gjerne visst hvem som sender gavene, så jeg kunne fått en mulighet til å takke. Jeg setter veldig stor pris på det sier Johaug til Dagbladet.

Inntil videre er den eneste takken hun kan gi, å glede den gavmilde beundreren med prestasjoner i skiløypa. Det har hun ambisjoner om å gjøre allerede når verdenscupen åpner på Sjusjøen lørdag 19. november.

Therese Johaug er en av verdens beste skiløpere, og kan være med å gi ski- dronningen Marit Bjørgen kamp om sammenlagt World Cup seier denne sesongen. Johaug er også svært populær blant alle gutter og menn da hun fortsatt, uforståelig nok- er singel.

Ingen kommer til å glemme da hun vant 30 km i Holmenkollen foran beste venninnen og slektningen Marit Bjørgen.

Vargas

Kilde

Dagbladet.no

One thought on “Er det DU som sender klær til verdens mest sexy verdensmester?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.