Er du den nye «The Voice» stjernen?

 

 

Foto: SIDE2.no

Magne Furuholmen, Sondre Lerche, Madcon-Yosef og Hanne Sørvaag fronter TV 2s nye talentprogram.

TV2s storsatsing som er en blå-kopi fra USA hvor denne type program alltid er populære. Det vil den også bli her hjemme. Fristen for å delta er gått ut, men det er grunn til å glede seg.

Det er ikke spart på kruttet mht de som skal styre dette direkte showet.

Fire av musikk-Norges heteste navn står i frontlinjen når TV 2s nye talentprogram «The Voice – Norges beste stemme» setter igang. Magne Furuholmen (a-ha), Sondre Lerche, Yosef Wolde-Mariam (Madcon) og Hanne Sørvaag skal lytte på landets vakreste røster for å finne den neste stjernen – og det kan ende i kamp.

Furuholmen mener hans internasjonale erfaring kan gi ham en fordel som mentor.

– Jeg antar at en viss internasjonal erfaring er noe som alle artister ønsker seg. Hvis jeg på noen måte kan gi kunnskap og erfaring videre så er vel det en god ting, sier Furuholmen og legger til:

– Jeg har jo jobba med en stor vokalist i mange år som kanskje kan tale til min fordel.

IDOL, X-factor, og norske talenter har blitt vist på norske skjermer med tildels stor suksess i Norge. Derfor er det stor optimisme i TV2 om at også «The Voice» vil få sin fanskare samt stor oppmerksomhet og omtale.

Yosef Wolde-Mariam (33) er en av fire mentorer i TV 2s nye talentsatsing «The Voice – Norges beste stemme».

Med så mange forskjellig sangtalentkonkurranser tett etter hverandre kan det bli for likt det som har gått tidligere og da kan det fort bli et av TV2 storsatsinger som faller igjennom, og ikke blir så populært som feks IDOL.

Er du lei av folk som prøver å bli kjendiser på TV for sitt talent, eller er det plass til «The Voice» også?

Sendingene kommer på TV2 vinteren 2011 og våren 2012.

 

Vargas

 

 

TV2.no

One thought on “Er du den nye «The Voice» stjernen?

  1. Jeg vil melde på The Voice jeg skal synger med Maly USA sang alle venner meg skal bak sene ser på tv der jeg stå på sene også jeg dkal sanger til venner minne sikker venner minne lei seg jeg er vant på The Voice lykke til marte Norset 💗💗💗. Ola og Kristina Lars ser på. Tv. Til The Voice sikker dem lei seg jeg vant der familie min skal ser på The Voice om jeg vant der 💖💖💖

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.