Er du singel og trives med det?

Det er mange hundre tusen single mennesker i Norge. Og mange velger et liv alene uten partner. Og det er mange fordeler med å være singel. Du har 100% enerådende makt til å gjøre akkurat som du vil, du trenger ikke spørre noen om å få lov til å gjøre det du har mest lyst til. Og du kan bruke penger som det passer deg selv, uten å komme i konflikt med en irritert partner.

Uavhengighet gir enorm frihet- og det alene er kanskje grunn til å være singel?

Selvsagt kreves det litt mer disiplin mht økonomi, regninger og annet, når du er alene med å passe på å få betalt husleie, strøm og lån.

Trives man i eget selskap, liker å våkne alene og styre seg selv så skjønner jeg godt at det er mange som ønsker å være singel. Du kan styre «butikken» helt på egen hånd.

Problemet er at samfunnet er ikke lagt opp til at man skal kunne være alene og ha god økonomi. Det er langt vanskeligere å få hus-lån på en inntekt enn to, du må i så fall ha en meget god inntekt for å få lån og stå for dette alene.

Å være singel betyr ikke at man må være ensom. an kan ha masse gode venner, kollegaer og familie, være sosial og møte mennesker i forskjellige settinger. Men velge å bo alene for å ha den friheten det medfører.

Jeg er helt sikker på at alle mennesker har godt av å være alene i en periode av livet, for å kjenne på det livet. Som singel bør man trives med seg selv, og det er det ikke alle som gjør.

Kvinner har lettere for å trives alene enn det menn har etter min mening. Spesielt å være alene etter et brudd, takler kvinner langt bedre enn menn. Selvsagt kommet det an på situasjonen og hvem som valgte å bryte forholdet, men i snitt er kvinner langt mer selvstendig enn menn når det kommer til å ha være singel.

Er du singel og har det topp?

Eller er du singel og ønsker et partner så raskt som rå er?

 

Vargas

3 thoughts on “Er du singel og trives med det?

 1. Jeg er singel og stortrives:)

  Tror grunnen til at flere jenter enn gutter trives som singel er at jenter stort sett har flere valgmuligheter enn gutter har. Å sjekke jenter på byen føles for mange som et ekstremt stort og farlig steg. Har skrevet artikkel om det tidligere.

  1. Hei Andreas-

   Fint du trives som singel. Men mener du det er vanskelig å sjekke damer på byen fordi det er stort? Og det er vel egentlig farligst for kvinner:)?

   Man kan sjekke damer andre steder enn på byen. Og jeg mener gutter og menn har like stor sjanse som gutter og menn å få seg kjæreste.

   Men trives man som singel så slipper man disse problemene-

   Tusen takk for at du skriver din mening til meg!

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.