Farmen- Ståle den nye riksklysa?

 

Farmen er TV2`s storsatsing i reality genren og programmet har et jevnt høyt seertall. TV2 og STRIX er flinke til å framheve en «Bad guy» og det er liten tvil om at det er Ståle Bjørnvåg som har fått dette stemplet i år.

Han kommer med uttalelser som » Kvinnfolk hører hjemme i soverommet og på kjøkkenet «, og når det kommer ut på riksdekkende fjernsyn så må man regne med litt pepper-

Jeg velger å tro at Ståle Bjørnvåg er en «likanes» kar som er glad i kona si, og har mange gode egenskaper som ektemann. Men i Farmen kommer ikke dette så tydelig fram, for å si det mildt.

At Farmen-seerne ser seg blind på oppførsel og opptreden er ikke så rart da TV2 bevisst filmer det som gir god underholdning, og da må en være «skurken». Det er lett å glemme at hele Farmen er et spill, og det skjer masse på gården som ikke kommer fram på TV.

Det nordnorske språket er ikke akkurat det mest sympatiske, og det er med på å fremheve Bjørnvåg som drittsekken. Uttrykk som » Du sitt jo bare her og klør dæ på ballan, og gjør ikkje ein mainskitt» er ikke uttrykk som gir deg flest venner…

Foto: Nationen.no

Ståle Bjørnvåg er 39 år og kommer fra Narvik.

Han arbeider som offiser og er deltager av TV2 programmet «Farmen» 2011.

«Stål» mannen Bjørvåg er mannen som i løpet av fire uker på TV-skjermen har hisset på seg et lass av seere med sin oppførsel, som har vært både kranglete og ufyselig.

Ståle Bjørnvåg er gift med Annie Bjørnvåg, som også er deltager av «Farmen» 2011. Sammen er de to det eneste paret i årets sesong som har en relasjon, utenom programmet.

– Han er det  jeg vil kalle en unnasluntrer. Og meg og unnasluntrere går ikke så bra sammen. Når Ståle gjemmer seg bort fra jobb så er det noen som må ta tak i ham. Men det virket som alle var skikkelig redd for store, stygge Ståle så da måtte lille meg gå bort og sette ham på plass, sier Kim Andre Ågedal til «God kveld Norge».

Ståle Bjørnvåg forsvarer oppførselen sin med at han trodde han ble valgt til førstekjempe:

– Det er helt fornuftig ikke å jobbe for en mann som vil ha meg ut derfra. Utgangspunktet til Kim Andrè er å jobbe så mye som mulig. Det er også utgangspunktet mitt. Men jeg står ikke å jobber for en mann som vil kaste meg ut fra «Farmen», sier Ståle.

Herr Bjørnvåg er sterk kandidat til å vinne Farmen, og gjør han det så er det også fortjent.

Den som spiller best- vinner.


Vargas

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10083650

 

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10099460

http://www.tv2underholdning.no/gkn/-jeg-var-en-av-de-styggeste-faeleste-og-ekleste-mennene-i-farmen-3451205.html

21 thoughts on “Farmen- Ståle den nye riksklysa?

 1. Hvorfor har det ikke kommet frem noen plass at alterego til Ståle når han er beruset er Homoseksuelle Simen?

 2. Jeg har absolutt ingenting imot homofile. Tvert imot det hadde vært gøy å sett Ståles sanne side i Farmen. Jeg kjenner ikke igjen Ståle som ufysselig dritt men som homofile Simen i offisersmessa.

  Beklager viss det kunne misforståes:(

 3. Farmen s tvekamp.

  Dette var juks, Ståle fordelte vekten og balansen sin på både sine egne stokker og motstanders stokker. fikk derfor ikke klem på sagen sin, lå en stokk bak han Ståle. synd.

  1. Jevnt var det ihvertfall- Nå blir det fortsatt intriger og krangling, som gir bedre underholdning, slik sett var det en fordel at han ikke gikk ut, han bromlebassen-

   Takk for kommentar.

   Vargas

 4. Er Ståle og kona hans prototypen på folk fra Nord?? Er dette underholdning?, vel dette minner meg mer om barnehagen. Stakkars gutta i militæret som har en sånn leder. Disse 2 bør nok få av seg litt valpefett,
  for det er vel det dette heter i den alderen der. Disse 2 skal ikke irritere meg mere, vi har jo 71 grader nord der det er voksne folk som deltar.

  1. Jeg tror det er snittet for nordlenningen, men jeg tror ikke alle like villsint som Ståle.

   Jeg mener det er underholdning, det sjedent man ser noen oppfører seg slik, ære til han som gav Ståle kamp til døra. Vi har garantert ikke hørt siste banneregle i fra villmannen fra nord-

   Vargas

 5. Han er en sånn person man kunne slått ned på open gate! Men men, noen må være sånn også! 🙂
  Passer utolig bra sammen med klysa Silje fra i fjor! 😀

  1. Jeg kan ikke oppfordre til vold, men mannen virker noe oppfarende for å si det mildt. Det norske forsvaret får dårlig reklame da et befal går rundt å slenger om seg uttrykk om Stalin og andre kontroversielle uttrykk-

   Mulig han gir Farmen flere seere men det kan virke som Ståle Bjørnvåg ikke takler å ha andre ledere enn seg selv, og det er en dårlig egenskap.

   Takk for din kommentar –

   Vargas

 6. Ståle er bare helt usmakelig. Blir kvalm av ham og hans kone er ikke mye bedre. De passer godt sammen. Ståle virker som han har psykiske problemer.
  Håper begge to snart ryker ut, riksklyser er rette navnet på de.
  Håper de ikke har barn.

  1. De kommer nok ikke til å gå ut så lenge det er menn igjen på Farmen, men etter de andre er ute så må jo noen andre av jentene i kamp, og da kan kona få føyken. Enig i at han virker ustabil!

   Takk for kommentar

   Vargas

 7. Jeg har søkt litt rundt om ståle sin militære posisjon i forsvaret og det er intet eksisterende. Han er stasjonert i Ramsund. Stasjonert der er Sjøforsvarets forsyningskommando, Marinejegerkommandoen, Minedykkertroppen Nord-Norge+ at Kystjegerne er innom en tid til annen. Stillingen i Forsyning, minedykker og kystjeger er ikke graderte. Ettersom at opplysninger om hans stilling ikke blir opplyst. Ville jeg anta at han hører til Marinejegerne.

 8. Ståle hører til i Panserbataljonen Esk 5, Han sier jo dette selv i introen sin. At mannen er marinejeger har jeg vanskelig å tro da de ville silt ut slike folk for lenge siden. Artig forresten at noen andre også har hørt om hans alter ego Homofile Simen.

 9. Han er nok marinejeger nå, sjekk berreten på bildet fra Afghanistan på vg! Så han er ikke noe pansersleiping nei!

 10. Er ganske sikker på at Panserbataljon tilhørligheten er en unnamanøver, esk 5 eksisterer ikke nemlig!

  Panserbataljonen består av:

  Kavalerieskadron 1

  Stridsvogneskadron 2

  Stormeskadron 3

  Stormeskadron 4

  Kampstøtteeskadron 6

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.