Follow my blog!

 

Jeg er en flittig blogger som blogger om nesten alt som interesserer meg- Jeg har et sterkt ønske og det håper jeg DU kan hjelpe meg med-

I nesten et år har jeg jobbet med denne bloggen, uten å få noen followers, bortsett fra noen helt få- Jeg lover å imponere deg hvis du vil følge meg. Avtale?

Er du ikke fornøyd med noen blogginnlegg på bloggen innen 1 mars så kan du gi meg beskjed om det og jeg legger innlegg ditt på bloggen- hvis du er fonøyd og liker det jeg skriver om og imponerer deg på andre måter. Så blir beholder du meg på din bloglovin side-  Kanskje jeg greier å få ristet litt liv i følelses registret ditt? Eller kanskje jeg greier å få deg trist eller glad?

Det er det blogging handler om- skrive så mennesker kan bli rørt, glad, trist, kåt eller på andre måter kjenne at man lever.

Jeg lover at du skal få kjenne på hele registret om du følger meg fram til 1. mars-

Dette er bloglovin: http://www.bloglovin.com/

Du trenger kun en mailadresse som er i bruk og som du kan bekrefte er gyldig gjennom bloglovin- det hele er selvsagt helt gratis. Du får kun den ene mailen. Så må du logge på din bloglovin side for å lese mines siste blogginnleg, enkelt? Ingen andre enn deg selv , ser din mailadresse, men det skjønte du sikkert:)

Gå inn her og registrer deg nå: http://www.bloglovin.com/en/signup/b/1829545

Jeg lover at jeg skal gjøre alt jeg kan for å imponere deg-

Tusen takk!

 

Vargas

4 thoughts on “Follow my blog!

 1. Forsøk å skriv om sminketips, barbering av legger og om hvordan kjæresten din flørter med alle andre, så får du nok followers.
  Folk i den aldersgruppa du skriver for (unge og godt voksne) bruker ikke blogglovin.
  Legg heller inn en «del på facebook» og «del på twitter» knapp i postene dine.
  Tror du har mere igjen for det.

 2. På en god blogg er det etter mitt syn flere muligheter for leseren å få varsel om nye poster. RSS-feeden ser jeg noen bruker, Twitter, Facebook, Bloglovin og e-postvarsel er det også tilbud om på bloggen min Karavanseraiet.

  Med 5000+ unike lesere i uka i følge Bloggurattelleren opp til høyre her, har du virkelig gjort en bra jobb med å nå ut til leserne i Cyberspace. Grattis 🙂

  Har lagt deg til på Bloglovinkontoen min og på bloggrollen, så du får både innlenke fra meg og èn follower mer på Bloglovin. Da kan jeg vanskelig gjøre mer for deg, hvis du da ikke skriver så bra at jeg lenker til et av innleggene dine.
  Men da må du nok jobbe litt mer, for eksempel legge Karavanseraiet på bloggrollen din? *smiler sitt peneste smil og blunker med de himmelblå ;)*

  1. Hei dette var hyggelig lesning kameldamen;) Men jeg er ikke sikker på at jeg skjønner deg- Jeg må skrive mer for å få deg til å linke til et av mine innlegg- Jeg trodde du mente jeg skrev for mye jeg;)?

   Jeg lover å gå i gang med innlogging hos deg. Men det blir nok ikke før senere i uken så jeg kan virkelig sette meg inn i ditt arbeide- Men lover å se på det- Travelt å være blogger som du vet-

   Men jeg er faktisk ned i en bølgedal nå, for et par uker siden hadde jeg 14000 på nevnte bloggurat- Men det går jo opp og ned for alle bloggere hele tiden, det er derfor jeg er så opptatt for å få et løft, det hjelper på selvtilliten. Men du har gjort dagen min mye bedre med så mye ros, og at du er så snill og følger meg. Tusen takk min venn;)

   Du er gull!

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.