Fra kåt til orgasme

 

Å  onanere er noe alle gjør, men veldig få snakker om. Kanskje spesielt i Norge der det ikke er vanlig å snakke om sex relaterte emner- for de fleste i hvertfall.

Jeg gir dere her et knippe gode linker dere kan gå gjennom for å få opplysninger dere kanskje har behov for. Mange kloke spørsmål og svar her.

Det er mange som tror at man gjør noe gærnt når man onanerer, tvert i mot, det er sundt og godt.

Man kan finne på mye rart sammen og det er veldig lett når man er nyforelsket, eksempelvis. Gi hverandre små hint på sms hva som skal skje når dere møtes igjen, hvilke fantasier du har og hva du mener dere bør utforske å gjøre for pirre hverandre.

Både menn og kvinner kan får orgasme, men det er veldig vanskelig uten å føle seg kåt. De fleste blir kåte av et forsiktig forspill, «dirtytalk» eller en setting og en stemning som setter begge i riktig humør.

Det er viktig for begge at man lar hemningene fare, bruk fantasien og strekk grensene, det kan gjøre orgasmen(e) enda sterkere enn ellers-

Derfor bør du gjøre det når du synes du fortjener det, se på det som en belønning for kropp og sjel-

Forfatter Bente Træen har skrevet en bok -riktig nok for noen år siden men dog- som heter » ungdom og seksualitet». Den kan jeg anbefale-

Livet er for kort til å gå glipp av gode orgasmer…

http://www.klikk.no/helse/samliv/article605800.ece

http://www.ung.no/oss/sexogsamliv/onani/

http://www.onani.no/

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.