Politikere er valgt av folket til å utføre politisk arbeide til det beste for nasjonen Norge. Politikere har mye makt og de bestemmer blant annet lovverket. Hvordan kan man stole på politikere når de til stadighet blir tatt med buksene nede, eller tatt i uærlige affærer?

For kort tid siden skrev jeg et blogg innlegg som handlet om moral, og mangelen på dette. Mye har skjedd på de få dagene, og det er spesielt de folkevalgte som gjentatte ganger kommer i media grunnet lovbrudd eller politianmeldelser.

– Og det er et parti som utpeker seg som umoralens vinner. Fremskrittspartiet.

Partileder Siv Jensen påstår at hun ikke visste om at Trond Birkelands omgang med mindreårige. Men det sa hun og Karl I. Hagen for noen år siden da Ordfører kandidat i Os, Terje Søviknes ble anmeldt for overgrep mot en kvinne.

Det har blåst en negativ vind over Fremskrittspartiet i lengre tid. Og dette toppet seg med at Trond Birkeland denne uken ble politianmeldt for å ha filmet en 19 åring- naken i sitt eget bad.

– Jeg er ingen dommer og skal ikke dømme noen. Mitt poeng er at Fremskrittspartiets ledelse kommer med usannheter. Og det er uklokt. Birkeland sier at han har vært i dialog med den politiske ledelse i partiet, Siv Jensen og partisekretær Geir Mo. Dette benekter de to.

Og de er som sagt tatt for direkte løgn tidligere.

– Det er ikke vanskelig å forstå at ledelsen i partiet ikke ønsker ennå mer negativ oppmerksomhet, men Siv Jensen alene har rotet dette til med å vike unna ubehagelige spørsmål, og unnlater å si sannheten. FRP er det eneste politiske parti som bryter loven og slipper unna med det, gang på gang.

Svært få av Frps folkevalgte politikere våger å uttale seg om partiledelsens befatning med Birkedal-saken. Ett unntak er partiets gruppeleder og tidligere varaordfører i Oslo, Svenn Kristiansen. Han ba i forrige uke Mo om å gå av.

Uansett hva som er blitt sagt mellom den siktede Birkeland og FRP´s ledelse så visste noen nok til å ta affære. Det har de ikke gjort. Og det er meget alvorlig for partiet. Birkeland ble arrestert etter anmeldelse fra en 15 åring, dette for seksuell trakassering.

– Siv Jensen er så til de grader presset hardt opp mot veggen nå, og må komme på banen umiddelbart, ellers kan hel partiet bryte sammen og legges brakk. Blir det bevist at Mo og Jensen var klar over at det var en kriminell i det politiske miljøet, og de unnlot å gjøre noe med dette- kan de bli siktet for å ikke varsle politiet.

– Om det er påstander om kriminelle handlinger, gir vi alltid råd om å gå til politiet. Men det må den som anser seg som fornærmet gjøre. Det kan ikke Frp gjøre. Disse retningslinjene har Frp hatt i ti år. Vi vil ikke formidle rykter til media, sier Siv Jensen til VG.

Sex-skandalen har sendt sjokkbølger langt utover det politiske landskapet. Også internt i Frp er mange rystet over det som er blitt rullet opp.

– Hvis disse opplysningene stemmer, er Søviknes-saken bare blåbær i forhold. Her er det gjort et systematisk arbeid for å begå overgrep, sier en sentral tillitsvalgt i Frp til VG.

Om du noen gang skal gi en politisk stemme ved kommune -eller stortingsvalg- gjør deg selv og din familie en tjeneste. STEM ALDRI PÅ FRP.

Og grunnen til dette er enkel.

*Den politikken dette partiet ønsker å føre vil tømme statskassen i løpet av få år.

* Politikken dette partiet fører har ingen rot i virkeligheten, derfor har de aldri fått makt heller.

* Hele den politiske ledelse i FRP er uten troverdighet, de lyver, bryter loven, og beskytter andre kriminelle.

* FRP er et rasistisk parti som gjør det farlig for folk flest å bli kjent med invandrere, fordi partiet er fremmedfiendtlig.

* Siv Jensen er en farlig politiker fordi hun vil ødelegge velferdsstaten Norge om hun kom til makta.

* Umoral, korrupsjon, og kriminalitet er ord som alt for ofte er forbundet med FRP.

Og negative mediaoppslag er man vant til å høre om.

Er det ikke overgrep, korrupsjon eller løgner, så er det fulle stortings representanter på talerstolen i Stortinget.

Jeg mener at både Mo og Jensen bør gå av!

Man kunne skrevet en hel bok om et politisk parti som passer bedre på Sicilia enn i Norge- Dere er advart.

Bruk stemmeretten din, men bruk også hode…

Vargas

Pin It on Pinterest