FRP -Tabbepartiet som ingen vil stemme på

 

Per Sandberg er nestleder i et parti som er i ferd med å synke. Fremskrittspartiets skaper, Carl I. Hagen skapte partiet, men er ikke ønsket. Tilbake står en stadig mer deprimert Siv Jensen, og en ledelse som ser så til de grader ute å kjøre hver eneste dag, at man ser ikke enden på dette kaoset. FRP skipet tar inn vann, og alle lensene er gått i stykker. 

Det var stille fra partiet i en liten periode rett etter 22. juli. Da klarte de så vidt å holde kjeft i noen uker.

Siden da har det vært krangling innad i partiet. Sex overgrep, sex-kjøp, Siv Jensen sammenlignet massedrapene med kritikken av FRP, og tidligere grunder av dette synkende skipet, Carl I. Hagen mente politiet brukte for mange ressurser på å etterforske drapene.

Det er ingen politiske parti i Norge som er i nærheten av å ha så mange negative saker i media som det FRP har. Dette må jo velgerne deres noen gang få med seg.

Da debattklimaet etter 22. juli ble diskutert i spørretimen på Stortinget 23. november, anklaget Frps Per Sandberg Arbeiderpartiet for å ha «spilt offer» i det offentlige ordskiftet.

Han var raskt ute med å unnskylde seg, men da var skaden allerede skjedd. Flere Ap-representanter tok til tårene og forlot Stortingssalen i sinne.

Men det er langt fra første gang Frp anklager sine meningsmotstandere for å kynisk bruke terrorangrepene for å ramme partiet.

Helt siden det ble kjent at Anders Behring Breivik var medlem av Frp fra 1999 til 2004, har partiet kjempet desperat for å ta avstand fra terroristens holdinger.

Siv Jensen og Per Sandberg (FRP)  Foto: Nettavisen.no

FRPs ledergruppe, Siv Jensen, Per Sandberg og Geir Mo har allerede gjort så mange grove feil som har skadet partiet for mye for lenge. Det er på tide at FRP får fram nye ledere med struktur og handlekraft. Men først og fremst må alle «utskuddene» i partiet fjernes.

Enten det være seg sex overgripere, homofile som ikke ønsker å stå fram som heller velger å bryte loven, horekunder eller uthenging av partifeller osv.

FRP er ikke bare et råttent eple, hele epletreet har råtnet på rot!

Det var bråk under Carl Ivar også, men langt derifra så mye drit som nå. Jeg synes faktisk synd på Siv Jensen som får så mye drit i fanget som hun får. Noe av det er hun skyld i selv, men ikke på langt nær alt. Dette har på alle måter vært Jensens «annus horribilis», et helvetes år.

– Dersom Frp begynner å klage over at valgkampen ble vanskelig fordi de ikke fikk diskutere innvandring, gir det inntrykk av at de ikke har forstått hva som faktisk skjedde med hele nasjonen 22. juli i år.

Per Sandberg sa unnskyld etter sin general tabbe. Det holder uansett ikke. Et politisk parti kan ikke ha en nestleder som Sandberg, som står på Stortingets talerstol og si at Arbeiderpartiet har spilt på tragedien 22. juli.

Hvis FRP noen gang skal få tilliten tilbake hos sine velgere på flukt fra partiet som ingen vil stemme på, så må personer med så lite forståelse og respekt for de som har mistet sine i terroren fjernes først.

Hadde det vært valg i morgen ville FRP blitt slått av f.eks Venstre med mange stemmer.

 

 

Vargas

 

Kilde

 

NRK.no

4 thoughts on “FRP -Tabbepartiet som ingen vil stemme på

 1. Jaha, ja for en idiot du er! du har ikke peiling på Politikk, dette er så langt ifra realiteten at jeg rett og slett er sikker på at du må være mentalt syk i hodet ditt. eller så er du en bare en patetisk innvandrer som må legge lokk på all motstand mot innvandring. gidder ikke å spekulere i hvem du er, du er iallefall en tåpelig kommunist. dra til Russland eller Cuba og ha ett «godt liv». grunn til at jeg skriver dette er at budskapet ditt er tydelig Anti – FRP og overskriften er missvisende, ta min kritikk litt til deg og prøv og gjør noe med det.

  1. Marius!

   Jeg er slett ikke syk noe sted, men jeg har en mistanke om at du ikke er så frisk som kommer med reneste sludder. Du kan ikke på alvor mene at det du kommer med er kritikk?! Det du prøver på er jo bare tull. Fortelle meg at jeg er idiot fordi FRP nok en gang driter seg ut fra stortingets talerstol. Det har jo Per Sandberg bevis på TV i alle kanaler i hele dag. Det ER dermed realitetene Marius.

   Du har ikke snøring på politikk Marius, bare innrøm det!

   Tosk!

   Vargas

 2. Når du snakker om FRP og overgrep, hva med AP-Ordfører og overgrep av ei mindreårig ? Eller at AP har spilt på det å være offer etter 22 juli ? Hva med SV som priser Mao og Stalin, som drepte flere enn hitler gjorde ? Eller Lysbakken som priser regimet til Hugo Chavez ? Det er jo greit at Eskil Pedersen beskylder FRP for og skape folk som Breivik, men er ikke greit at Sandberg sier at dem spiller ut en offer rolle ? Flere fra AP løpte ut og grein, hva er det for noen politikere da ? Per Sandberg sa jo også at de var offre etter det breivik gjorde, men at de må slutte og spille ut denne offer rollen. Alt de kan snakke om er 22 juli ! De snakker om at tilgivelse, og bare Breivik kan få skylden for hva som skjedde, men nå går AP ut og gir skylda på FRP for og skape disse personene. Jeg selv, fordi jeg stemmer på FRP og Høyre, har blittt beskyldt for og være samme type som Breivik, og det gjør meg forbannet. Eskil Pedersen klarer ikke å diskutere på en saklig måte ! Les igjennom Historien til AP, SV, SP og Rødt så kan du se mange mørke hull ! Men for det andre så må jeg også innrømme at vi skylder gamle AP fra etter andre verdens krig en takk for at de hjalp med og bygge opp Norge. Og dessuten, en liten ting til. Visste du at Quisling kommer fra Bondepartiet, som nå heter Senterpartiet ? Der kan du se det mørkeste hullet i Norsk politikk !

  1. Hei Dan Gaute

   Du stemmer på både høyre og FRP? Du kan bare stemme på et parti av gangen vet du.

   Det stemmer at det er en Ordfører som har blitt påstått å ha forgrepet seg på en mindreårig. I motsetning til FRP politikere som er tatt med buksene nede, så nekter AP ordføreren for alt. FRP poltikere generelt, driter seg ut hver eneste gang de åpner kjeften. Jeg hadde holdt kjeft om at jeg noen gang hadde stemt på et politisk parti som gang etter gang dummer seg ut, hvis jeg var deg.

   AP var et offer 22. juli. Vær ikke i tvil om det Dan Gaute!

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.