Gravid, kåt og våt

Gravide kvinner er langt mer kåte enn ellers og de er ikke redde for gi uttrykk for det.

Gravide kvinner har vel en hormonforandring av en annen verden, men er det det som skylder alle rare lyster? Ikke vet jeg, men det er jo fasinerende og et lite under at det kommer et nytt menneske ut av en voksen kvinne…

Se stolte, flotte og sexye gravide damer vise seg  fram i Dagbladet: http://www.dagbladet.no/2010/11/15/tema/helse/gravid/14306527/

Foto: forum.kvinneguiden.no

– Alle kvinner i verden er på sitt vakreste, kåteste og mest sårbare den tiden de går svanger. Selvsagt er det tabu å snakke, skrive eller diskutere frodige våte, og kåte gravide kvinner i noen fora i norske medier. Det som da er svært positivt  i den anledning, er at de gravide selv har tatt tema opp seg i mellom i forskeligge forum.

http://www.barnimagen.no/forum/thread/9046764

– Til tross for alle hormonforstyrrelsene, den gravide har det det oftest bra, og å være gravid er ikke det samme som å være syk til tross for morgen kvalmen.  Tvert i mot, å være gravid er et sunnhetstegn. Og pga hormonendringene i kroppen så er mange av de gravide mer kåte enn de ellers er. Det alene må jo sees på som utelukkende positivt.

– Det er viktig at mannen i forholdet, ofte pappa til barnet- vet at det er ok, og ikke kan skade barnet på noen måte om det utføres samleie når kvinnen er gravid. Det også utføres alle andre aktiviteter bortsett fra innføring av store vibrator/ dildo sent i svangerskapet. Dette kan være smertefylt både før og under svangerskap… 

En utålmodig jordmor kan faktisk anbefale sex for å fart på fødselen, uten at det står skrevet i statuttene for » Hvordan få i gang en fødsel».

En kåt og gravid kvinne er det mest sexy som finnes etter min mening.

Jeg håper virkelig alle gravide kvinner er stolte av seg selv, det er det nemlig all grunn til!

Vargas 

4 thoughts on “Gravid, kåt og våt

  1. Kvalme og oppkast hører med et svangerskap. Men du skal ikke se bort i fra at all tidlig «smerte» er med på å gjøre det mye bedre etterpå. Jeg er ikke lege, men det er liten tvil om at det er all hormonendring i kvinnekroppen som er med på å gjøre de fleste kvinner stormkåte utover i svangerskapet.

   Takk for dine ærlige beretning min venn;)

   Vargas

 1. Helt enig der med at kvinner er på sitt vakreste når de er gravide, kansje ikke sexy, men det er min smak 🙂

  Noe som burde bli gjort er at menn burde få lært seg at det er OK å ha sex med sin elskede når hun er gravid (når hun er i sin stabile periode, om jeg har fått med meg det riktig).
  Har hørt at det er en del kvinner som sliter med stress pga. sex-mangel under svangerskapet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.