Gruppesex- partnerbytte og bifile aktiviteter

Det er på tide å stikke fingeren i jorda og fortelle partneren din hva du egentlig ønsker. Det er liten sjanse for at du lever et nytt liv der du kan gjøre alt du ikke rakk i dette, så benytt sjansen mens du er her.

– Å leve i parforhold livet ut med bare en partner er det fortsatt noen som ønsker, og det skal de få lov til. Langt flere ønsker spenning. Sex med flere på en gang og aller helst i gruppe med andre kåte par. Alle har fantasier, og de fleste kvinner fantaserer om å bli voldtatt av flere fremmede menn samtidig.

Det er som kjent stor forskjell på å fantasere å praktisere, bare så det er nevnt.

Menns fantasier går på å få oppleve to jenter på en gang, og å få lov til å bestemme alt som skal skje mellom alle tre.

Det er også helt vanlig å fantasere om å ha sex med noen av sitt eget kjønn, og gjerne noen som er betydelig eldre eller yngre enn seg selv.

– Ifølge Cupido så er det langt flere par som søker par nå enn for bare få år siden. Partnerbytte er fortsatt et meget tabubelagt tema, og noe man ikke snakker om med sine nærmeste venner.  Dette er noe ingen skal vite, bortsett fra de parene man møter på hotell, på avtalte steder det er andre par som er villig til å leve ut sine våteste drømmer.

onlinemagasinet.no

Som sagt tidligere så er ikke dette for alle, men det er for stadig flere, og mange ønsker å strekke grensene til å reise verden rundt og til andre land det er langt mer liberalt å ha sex med mange andre voksne, til felles nytelse.

Partnerbytte er ikke for alle, og det er ingen andre enn du selv som skal bestemme at dette er noe man skal bli med på. Det er opp  til hver og en.

Er begge derimot helt sikre på at dette er en spenning som må utløses og ønskes gjennomført, så er det ingen som kan stoppe dere.

 

– Å være bifil er enkelt og komplisert på en gang. Man må ikke være lesbisk eller homo for å være bifil. Det er en legning som gjør at man tiltrekkes av begge kjønn, kan ha sex med både gutter og menn,  kvinner og jente, gjerne på en og samme tid om mulig. Bifile har langt flere valg enn en som er heterofil eller homofil.

– Bifile i Norge har ikke noen lett arena om det skal jaktes på begge kjønn samtidig. Da må det  isåfall bli på de faste stedene i Oslo som Cat, Lounge 62 og noen få fler. Det er også et par klubber i Trondheim og i Bergen. I Sverige er det nær 50 klubber for de som ønsker å strekke egne grenser.

– Mitt tips er å snakke med partneren din, gå forsiktig fram, men vær ærlig. Har dere en god kommunikasjon i forholdet så vet du hva den andre vil. Da er det opp til deg å overraske med en deilig weekend på riktig sted, med hotell og det hele. En weekend dere sent vil glemme.

Gjør aldri noe du selv ikke er villig til å gå med på uansett hvem som sier hva.

Ditt sexlivet er det du som styrer og dine fantasier er det også du som rår over. Ikke la deg provosere av andres meninger. Gjør det du selv føler for, alltid. Men spill på lag med de som står deg nær.

Sex kan nytes alene eller sammen med andre, og jo flere jo bedre, for de som ønsker å eksperimentere.

http://www.swingers.no/

Prøv det!

 

Vargas

9 thoughts on “Gruppesex- partnerbytte og bifile aktiviteter

 1. Godt inlegg! Dette er faktisk noe jeg har tenkt litt på selv også, ikke å ha partnerbytte, men konseptet. Folk som gjør dette osv. Det er jo som du sier, ikke for alle, men for dem det passer for, så kan jeg se for meg at det er både spennende og morro. Selv er jeg nok for sjalu til noe slikt, samtidig som det blir litt feil for meg. Men man skal jo aldri si aldri når jeg er i 40 årene, med førti unger. Hvem vet, kansje jeg blir aldri så eventyrlysten på mine eldre dager!:P

  Var ikke klar over at det var så utbredt og «vanlig» om man kan si det slik. Men det er jo som du sier, et tabubelagt tema!

  Veldig interessangt igrunn, har du noe i mot at jeg «låner» innlegget ditt, linker så klart til deg i så fall;)

  1. Hei Stine hyggelig å høre fra de igjen. Nå er det en stund siden.
   Når jeg skriver slike innlegg får jeg sjeldent kommentarer fordi de fleste som leser det tenker bare å søren så spennende det hadde vært, men jeg tør ikke…

   Men det er som sagt ikke for alle. Det er det meget viktig for meg å presisere. Uansett fantasi, legning og aktivitetsnivå. Du bestemmer over din kropp!

   Stine, du er en av mine helter og bruker selvsagt dette blogginnlegget til det du måtte ønske, så lenge det er vargas12.com som står som eier og signatur. Får du frigjort flere par som sitter og vurderer tema, og kanskje drømmer om å dele sine fantasier med andre så er det bare gledelig.

   Takk for at du er innom denne bloggen og kommenterer Stine.

   Lykke til!

   Vargas

 2. Etter min mening, så er det vel opp til hver enkelt, eller hvert enkelt par å finne ut selv hvor langt man vil gå. Man bør bare kjenne på hvor lett man blir sjalu kanskje? Er tilliten til partner 100 % og begge vil. Hvorfor ikke? Bare passe på sykdommer og beskytte seg er lurt vil jeg tro.

  Aaron

 3. Ja det er ei stund siden jeg har vært innom nå, har vært litt treg på bloggfronten den siste tiden, men nå er det full rulle igjenn, da må jeg jo så klart innom gode blogger som inspirerer meg og søke litt inspirasjon, noe jeg alltid finner her;)

  Ja, helt klart så er det viktig å huske på at kun du er sjef over din egen kropp, det er også viktig å tenke nøye gjennom og prate mye om dette med partneren sin, for å være helt sikre på at det er noe begge oppriktig vil!

  Tusen takk for det, skriver så klart at du er forfatter av innlegget ja! Temaer som ikke blir snakket om så høyt er noe av det jeg liker å skrive om på bloggen min, eller at andre bidrar med innlegg, så setter kjempe pris på at jeg får lov til å bruke ditt inlegg.

  Ønsker deg en god kveld/natt!;)

 4. Var innom Stine sin blogg og leste innlegget du har skrevet,synes det ble riktig å poste kommentaren min hos deg også,siden du er «forfatteren» 😉
  Jeg har fått tibud ved et par anledninger, klarer ikke helt skjønne hvorfor, men må vell være at jeg ikke har problemer med å snakke åpent om ting og ikke blir overrasket over mennesker som er anderledes en meg selv,jeg blir vell i grunnen mer fasinert over hvordan andre tenker,føler og oppfører seg. Dette er ikke noe for meg,selfølgelig fantaserer jeg som de fleste andre,men jeg vil holde fantasiene mine til nettopp det,fantasier 🙂

  1. Hei Slankerinna.

   Takk for hyggelig kommentar, hyggelig at du tenkte på forfatteren av innlegget også.
   Du har helt rett, det er svært viktig å holde fantasi og virkelighet fra hverandre.

   Samtidig kan også fantasier gjøres til virkelighet om de er sterke nok;)

   Takk for at du kommenterte.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.