Har du virus på din PC? SE HER!

Dersom du besøker en nettside som hevder du har virus og tilbyr deg Windows Stability Center-antivirus, er det bare en ting å gjøre – å styre unna!

Jeg er ingen dataekspert, men jeg kjenner flere som er det. Og jeg har blitt anbefalt en link som tar alt som finnes av virus, og jeg har installert dette på flere stasjonære og bærbare pc´er. Så jeg vet at dette virker.

Jeg har selvsagt et helt ordinært virusprogram installert i tillegg. AVAST som jeg har kjøpt for noen få kr, lastet ned på nettet, og det fungerer som det skal. Men det finnes småtteri som eksempelvis AVAST ikke kan fjerne.

http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html

Malvarebytes tar ALT, og det er selvsagt gratis. Last det ned og fjern viruset for denne gang.

Vær klar over at du som surfer på nettet, og tror at alt er vel på din maskin, kan ha fått masse forskjellig som du ikke kan se, du bare opplever at det meste går tregt, og du får ikke opp alle sider som du gjorde da maskinen var ny.

Vær obs på at du bør scanne maskinen din en gang pr uke, for å være sikker på at du har en ren maskin som ikke sprer drit til andre du snakker med på Facebook eller sender mail til på vanlig måte.

Jeg er sikker på at det er mange som kjenner til Malvarebytes, og allerede har det installert, de kan bekrefte at dette er ok.

Det er mange «smartinger» der ute som går langt for å lure folk, men dette er ekte vare, gratis og installeres på minutter. Bare se etter den røde M bokstaven som indikerer at det faktisk er Malvarebytes du installerer.

Malwarebytes

Jeg er en blogger som er ærlig på det jeg gjør, dette er et godt råd for deg som sliter med treg PC. Meningen er at jeg skal blogge i morgen og kanskje enda lengre, derfor har jeg ikke noe igjen får å lure folk.

Gi meg gjerne et hint når du har fått en raskere PC. Det fikk jeg-

Lykke til!

Vargas

 

http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=10083495

2 thoughts on “Har du virus på din PC? SE HER!

 1. Hey Vargas!

  Jeg synes du har en super cool og velskrevet blogg – den er fyldt med fede indlæg og gode ressourcer.
  Jeg vil gerne drøfte et par muligheder for udviklingen af din blogg. Jeg har et par forslag, som jeg tror du vil kunne lide.
  Du må derfor gerne kontakte mig på min mail – så kan jeg forklare nærmere.

  Mvh,
  Anders.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.